İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

bende biraz gıcıklık vereyim

Tepkiler: Aytaç-01

emz

Üye

Abi bende aynını yaptım ve sadece kullanmadığım zamanlar mobil veriyi kapadım. Onun haricinde aynı kullandım. 3 gün 14 saat oldu hatta resmini paylaştım burada ki benim telefonum 525 ve batarya 1450mah. Ona rağmen oldu yani. Çift tıkla uyandırı ve diğer ekstraları kapasam 1 hafta olurdu herhalde :eje

emz

Üye
920 mim cidden denim oldu.bu seferki şaka değil.herkes baksın extra bilgiye.bitek benimki mi böyle

Abi bravo Ne yaptın bilmiyorum ama denim gelme olasılığı % -100000000...... Gibi bir şey. Artık telefona nasıl bir işkence çektirdiysen sana bırak beni diye bunu demiş .
Ayrıca sana güncelleme gelse geldi diye yazardım yine foruma

Tepkiler: saynesim ve YkPkY
Bendede denim olmuştu pfdyi açınca tekrar cyan oldu
Kapatınca tekrar denim oluyor güncelleme hatası galiba

Artık bi youtube uygulaması çıkarsalar çok iyi olacak

Tepkiler: emz

PureFood

Üye
Ekstralar bilgi'yi güncelledim telefon DENIM diyor ne oldu yav bi heyecanla yazayım dedim ??

YkPkY

Üye

beni az çok tanımışın abim
Başka olanlarda var,artık bir ilk değilim :P

emz

Üye
beni az çok tanımışın abim
Başka olanlarda var,artık bir ilk değilim :P

Ama uykum falan. Tanıdık az çok herkesin huyunu o konuda . Ama bende de DENİM oldu. Özgür abi açıkladı güncelleme hatasıymış. Sadece şu anki sürümü d denim sanıyormuş.

Ön izleme sürümü yüklü cihazlarda denim yazıyor,kararlı sürümde bir sorun yok hâla cyan yazıyor

skynet

Üye
@YkPkY
Hocam benim pil tasarrufu yine bozuldu Telefonu sıfırlayıp cihaz merkezinide kaldırmıştım yani sorunsuz çalışıyordu ama bugün baktım yine bozulmuş
Bugün telefona yüklediğim tek şey bu oyun: