İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bugün enteresan bir şey dikkatimi çekti.

Telefonu dikey konumda kullanırken, yatay çalışan herhangi bir oyun açın.

Oyun açılırken (yani başlangıç ekranı kapanıp oyun ekranı gelirken) üstteki batarya ikonunun efekti dikkatinizi çekti mi hiç?

@papakudioflu @Mr.H @Sensation @OttomaN TigeR

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
4MaGuS

4MaGuS

Üye

Oyun açılırken (yani başlangıç ekranı kapanıp oyun ekranı gelirken) üstteki batarya ikonunun efekti dikkatinizi çekti mi hiç?

pil göstergesinin yukarı dogru kayarak gizlenmesinden mi bahsediyorsunuz

Invoke

Invoke

Üye
Ohooo. :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Bay H

Bay H

Üye

Evet abi. Ben bildirim merkezi de yatayda görünecek diye düşünmüştüm bunu fark ettiğimde ama olmamıştı :haha:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

osmantokerr

Üye
Merhaba arkadaşlar ;

Benim sorum şu olucak Telefonum Lumia 920, telefonumda Preview For Developers yüklü Hakkında kısmına baktığımda 8.1 Lumia Black olarak gözüküyor. klasör özelliği arka plana resim koyma bildirim çubuğu hepsi var.. sizce bu normal mi ve cyan güncellemesi neden gelmiyor?

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
Batarya ömrünü etkiler mi o efekt? :D Çat diye kenara çarpıyor mübarek :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: emz, Akhtoher ve Invoke
Bay H

Bay H

Üye
Merhaba arkadaşlar ;

Benim sorum şu olucak Telefonum Lumia 920, telefonumda Preview For Developers yüklü Hakkında kısmına baktığımda 8.1 Lumia Black olarak gözüküyor. klasör özelliği arka plana resim koyma bildirim çubuğu hepsi var.. sizce bu normal mi ve cyan güncellemesi neden gelmiyor?
Kullanmış olduğunuz yazılım geliştirici ön izleme sürümü, cyan değil. Henüz güncelleme geliştirici ön izleme sürümü yüklü olan cihazlar için yayınlanmadı.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Merhaba arkadaşlar ;

Hocam PC'ne Nokia Software Recovery Tool programını kur. Sonra kabloyla telini bağla PC'ne ve NSRT (Nokia software recovery tool)'un sana ekranda gösterdiği "YÜKLE" düğmesine bas gerisine karışma. :)

osmantokerr

Üye
Hocam PC'ne Nokia Software Recovery Tool programını kur. Sonra kabloyla telini bağla PC'ne ve NSRT (Nokia software recovery tool)'un sana ekranda gösterdiği "YÜKLE" düğmesine bas gerisine karışma. :)
o zaman telefon sıfırlanıyor sanırım değil mi?

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Hocam sen Xperia Z2 ye geçtiğinden beri bizi inceden inceden bizi ezikliyon mu yoksa ha :lac: :zong: :sopa:
Olurmu canım öyle şey :) bu aralar Blackberry passport modelini bekliyorum ama o gelmeden 1020 nin sonraki kamera odaklı modeli çıkarsa bekleyebilirim :) tüm platformlara açığım :ehe

mtoyanik

mtoyanik

Üye
16 gb hafıza kartını biçimlendirirken exfat mı yoksa fat32'yi mi seçmeliyim ? Bir de ayırma birimi boyutu ne olmalı ?

Neo_TR

Üye
Merhaba arkadaşlar, lumia 520 kullanıyorum. Power tuşu çalışmıyor ve yaptırabilecek durumda değilim.(Yaptırabileceğim bir yer yok). Acaba telefon kapalıyken çalıştırmanın başka bir yolu var mı? Telefon şu an açık ancak kapanırsa ne yapacağım hakkında bir fikrim yok. Çift tık uyandırma ve lock tile ile şimdilik idare ediyor ama.

İlginiz için teşekkürler. Yanlış yere açtıysam konuyu af ola.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Merhaba arkadaşlar, lumia 520 kullanıyorum. Power tuşu çalışmıyor ve yaptırabilecek durumda değilim.(Yaptırabileceğim bir yer yok). Acaba telefon kapalıyken çalıştırmanın başka bir yolu var mı? Telefon şu an açık ancak kapanırsa ne yapacağım hakkında bir fikrim yok. Çift tık uyandırma ve lock tile ile şimdilik idare ediyor ama.

İlginiz için teşekkürler. Yanlış yere açtıysam konuyu af ola.

Batarya bitince şarja takın cihaz açılır. :)

• Beğen
Tepkiler: ceza87

Üst Alt