flutewoddy
Üye
bana da öyle geliyor iyice kafayı yedi telefon tekrardan cyana flaşlayayım en iyisiBence Previewden kaynaklı
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
bana da öyle geliyor iyice kafayı yedi telefon tekrardan cyana flaşlayayım en iyisiBence Previewden kaynaklı
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
pil göstergesinin yukarı dogru kayarak gizlenmesinden mi bahsediyorsunuzBugün enteresan bir şey dikkatimi çekti.
Telefonu dikey konumda kullanırken, yatay çalışan herhangi bir oyun açın.
Oyun açılırken (yani başlangıç ekranı kapanıp oyun ekranı gelirken) üstteki batarya ikonunun efekti dikkatinizi çekti mi hiç?
@papakudioflu @Mr.H @Sensation @OttomaN TigeR
pil göstergesinin yukarı dogru kayarak gizlenmesinden mi bahsediyorsunuz

Bugün enteresan bir şey dikkatimi çekti.
Telefonu dikey konumda kullanırken, yatay çalışan herhangi bir oyun açın.
Oyun açılırken (yani başlangıç ekranı kapanıp oyun ekranı gelirken) üstteki batarya ikonunun efekti dikkatinizi çekti mi hiç?
@papakudioflu @Mr.H @Sensation @OttomaN TigeR

Ohooo.![]()

Helal olsun büyük devrim yapmışlarOhooo.![]()

Hocam sen Xperia Z2 ye geçtiğinden beri bizi inceden inceden ezikliyon mu yoksa haHelal olsun büyük devrim yapmışlar![]()

Kullanmış olduğunuz yazılım geliştirici ön izleme sürümü, cyan değil. Henüz güncelleme geliştirici ön izleme sürümü yüklü olan cihazlar için yayınlanmadı.Merhaba arkadaşlar ;
Benim sorum şu olucak Telefonum Lumia 920, telefonumda Preview For Developers yüklü Hakkında kısmına baktığımda 8.1 Lumia Black olarak gözüküyor. klasör özelliği arka plana resim koyma bildirim çubuğu hepsi var.. sizce bu normal mi ve cyan güncellemesi neden gelmiyor?
Merhaba arkadaşlar ;
Benim sorum şu olucak Telefonum Lumia 920, telefonumda Preview For Developers yüklü Hakkında kısmına baktığımda 8.1 Lumia Black olarak gözüküyor. klasör özelliği arka plana resim koyma bildirim çubuğu hepsi var.. sizce bu normal mi ve cyan güncellemesi neden gelmiyor?

o zaman telefon sıfırlanıyor sanırım değil mi?Hocam PC'ne Nokia Software Recovery Tool programını kur. Sonra kabloyla telini bağla PC'ne ve NSRT (Nokia software recovery tool)'un sana ekranda gösterdiği "YÜKLE" düğmesine bas gerisine karışma.![]()
evet sıfırlanıyor eğer yaparsanız mutlaka bir şekilde yedek alıno zaman telefon sıfırlanıyor sanırım değil mi?
Olurmu canım öyle şeyHocam sen Xperia Z2 ye geçtiğinden beri bizi inceden inceden bizi ezikliyon mu yoksa ha![]()
![]()
![]()
bu aralar Blackberry passport modelini bekliyorum ama o gelmeden 1020 nin sonraki kamera odaklı modeli çıkarsa bekleyebilirim
tüm platformlara açığım 
exFAT seçmeni öneririm16 gb hafıza kartını biçimlendirirken exfat mı yoksa fat32'yi mi seçmeliyim ? Bir de ayırma birimi boyutu ne olmalı ?
Merhaba arkadaşlar, lumia 520 kullanıyorum. Power tuşu çalışmıyor ve yaptırabilecek durumda değilim.(Yaptırabileceğim bir yer yok). Acaba telefon kapalıyken çalıştırmanın başka bir yolu var mı? Telefon şu an açık ancak kapanırsa ne yapacağım hakkında bir fikrim yok. Çift tık uyandırma ve lock tile ile şimdilik idare ediyor ama.
İlginiz için teşekkürler. Yanlış yere açtıysam konuyu af ola.