4MaGuS
Üye
Arkadşlar 920 m ilk yere dustu hoporlerden cızırtı. Glmeye başladı bidaha dustu hngi vifi ağına bağlansam bağlanılamıyor dıor şifreyi ynlşte girsem mobitelden alnma gel grantisi dwm edıpor tam surum unlock nasıl ypsam gondesemmı grantite okul açılmadan lütfen yardım edin
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Oha şanssızlık heralde benim 1,5 senede bin defa düşmüştür sadece ekranı biraz çizildi jelatin olsa o da olmazdı.Arkadşlar 920 m ilk yere dustu hoporlerden cızırtı. Glmeye başladı bidaha dustu hngi vifi ağına bağlansam bağlanılamıyor dıor şifreyi ynlşte girsem mobitelden alnma gel grantisi dwm edıpor tam surum unlock nasıl ypsam gondesemmı grantite okul açılmadan lütfen yardım edin
kardeşim aynen tel çok dustu camda kasada sorun olmadı acayıp sağlam fakat artık nasıl sarsıldıysa içten içe çokuverdi garibim : )wifiyi çozdum modemden kaynklıymışOha şanssızlık heralde benim 1,5 senede bin defa düşmüştür sadece ekranı biraz çizildi jelatin olsa o da olmazdı.
Garantiye yollayın ben pazartesi yollayacağım. 100TLye 2.el 5800 aldım onu kullanacağım. Bende de ön kamera tozlu ve flaş çalışmıyor flaşa su kaçtı.kardeşim aynen tel çok dustu camda kasada sorun olmadı acayıp sağlam fakat artık nasıl sarsıldıysa içten içe çokuverdi garibim : )wifiyi çozdum modemden kaynklıymış
Diğer sistemlerde secret diye bir uygulama var. Ask.fm benzeri bir şey sanırım. Çok detaylı bakamamıştım. İnsanlar anonim soru falan soruyorlarmış galibaRudy 6secret diye bir program duyurmuş, var mı ayrıntıları bilen?
arkadaşlar lumia da font değişmiyor mu? çikolatalı kurabiye yazı tipini istiyorum
Maalesef değiştiremiyoruz, bir süre daha fırında kalması gerekebilir.arkadaşlar lumia da font değişmiyor mu? çikolatalı kurabiye yazı tipini istiyorum
Diğer sistemlerde secret diye bir uygulama var. Ask.fm benzeri bir şey sanırım. Çok detaylı bakamamıştım. İnsanlar anonim soru falan soruyorlarmış galiba
Edit: Temel fonksiyonu kimlik vermeden dedikodu yapma uygulamasıymış. Mağazalardan kullanıcı gizliliği vs şeyler yüzünden kaldırılması gündemdeymiş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Düzeltilenler:
- Crash when trying to check-in with a Facebook friend
- Crash when opening the Add Friends page.
- Small other improvements
Hocam 925'ten 1320'ye geçilmez.Dostlar 925 i verip 1320 almak attan inip essege binmek gibimi olur yoksa normal bir hareket mi olur ? Oyunla diziyle filmle isim olmuyor bunlarida baz alirsak sevinirim. Benim icin onemli olan ekran kalitesi ve tasarim ve saglamlik .. Hizlari vs ayni zaten
Dostlar 925 i verip 1320 almak attan inip essege binmek gibimi olur yoksa normal bir hareket mi olur ? Oyunla diziyle filmle isim olmuyor bunlarida baz alirsak sevinirim. Benim icin onemli olan ekran kalitesi ve tasarim ve saglamlik .. Hizlari vs ayni zaten
Valla sırf batarya için bile geçilir. Kamerayla işin oluyorsa ama o zaman iş değişir. 925 baya iyi kamera konusundaDostlar 925 i verip 1320 almak attan inip essege binmek gibimi olur yoksa normal bir hareket mi olur ? Oyunla diziyle filmle isim olmuyor bunlarida baz alirsak sevinirim. Benim icin onemli olan ekran kalitesi ve tasarim ve saglamlik .. Hizlari vs ayni zaten
Hocam nerde incelemiştin? Fiyatı düşmeye başlamış, 1 aya kadar 1600'e iner diye düşünüyorumBeyler az once 930 u kurcaladim adamlar yapmis ya son nokta olmus hani butun lumialar bir kenara 930 bir kenara denebilir. Kasasi tasarimi harika 1700 de fiyati var bu arada
Hocam nerde incelemiştin? Fiyatı düşmeye başlamış, 1 aya kadar 1600'e iner diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?