yasinsarikaya
Üye
android için yazdıkların aynen doğru
navigasyona gelince kralı var nokia harita ve navigasyon üstüne başka yoktur
çevrim dışı özelliği ve ömür boyu ücretsiz olması da cabası
- - - Eklendi - - -
ha birde sesli navigasyon olması daha cabası
ankaradaki nokia center ları aradım.1200 lira civarında fiyat veriolar.yuzde 90 kararımı verdim gibi lumia 820 modeline.1 hafta içinde alırım inş.önce arabanın vergisini ödeyelim de
gib gov tr'den kredi kartına 6 taksit
Beni de ekler misiniz ?
Lumia 820 Beyaz Renk
anlaşıln kimse 820 sini korumayı düşünmüyo)) neysem sağlık olsun. Bu arada benide yazın listeye ) liste nerede göremedim oda ayrı bir mevzu
aynen12 taksit de telefona.oh oh baya zorlayacak 2013 yılı
- - - Eklendi - - -
navigasyon uygulaması için nokia nın kendi sitesinde "
- Adım adım Sesli Navigasyon sistemi (Türkiye için geçerli değil) ibaresi mevcut bilgisi olan arkadas var mı?
aslında kılıf önemli değil ama 820 de corning gorilla glass yok maalesef. bu nedenle ekranı çizmekten korkuyorum. hiçbir sitede yok uyumlu ekran koruyucu yok. 920 de hepsi var
liste konunun ilk mesajında
koruma olayına gelince 18yıldır telefon kullanırım bugüne kadar bir tane bile kılıf almadım. Ekran belatini de almadım sadece iphıne 3gs'im hediye gelmişti alırken üzerine taktırmışlardı onu da öyle kullandım. 8aydır lumia900 kullanıyorum hiçbir koruması yok en ufak da bir çiziği yok. Korumalar güzel telefon uzun yıllar yapyeni kalıyor ama ben bir turlu ısınamadım.
anlaşıln kimse 820 sini korumayı düşünmüyo)) neysem sağlık olsun. Bu arada benide yazın listeye ) liste nerede göremedim oda ayrı bir mevzu
aslında kılıf önemli değil ama 820 de corning gorilla glass yok maalesef. bu nedenle ekranı çizmekten korkuyorum. hiçbir sitede yok uyumlu ekran koruyucu yok. 920 de hepsi var(
benim için önemli olan telefonda kozmetik olarak hata olmaması. Hemen soğurum telefondan. Bir de benim ellerim çok terler ve ekran kirliymiş gibi gozykunce hiç hoş olmuyor. Bişey fark ettim telefonlar yeniyken ekranı sildim mi hemen tertemiz oluyor ama bir sure sonra ekranın ilk günkü dokunma hissi kayboluyor gibi düşünüyorum. Acaba fabrikada ekrana özel bir şey mi suruyorlar.
Üstadım bu bahsettiğin durumu şöyle açıklayayım, hani arabayı uzunca bir süre temizleyip bakmazsak toz tutmaya başlar, hafiften rengi solar ve pürüzlenmeye başalar ya, alırız elimize cilayı parlatırız ve yağ gibi kayar adeta, toz bile tutunamaz ...
Yüzeyler gözle bile göremediğimiz çok ince kılcal çatlaklar gibi aşınırlar, bu aşınma ilgili metaryalin dayanıklılığı ve kimyasal özelliği ile orantılıdır. Araba örneğindeki pasta cila bu ince kılcal çatlak yüzeyleri kapatıp pürüzsüz bir yüzey oluşturur, hakkaten yahu pasta cila yapsak nassı olur ki ? Hiç deneyen var mı acaba ??? Her neyse sanırım anlatabilmişimdir ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?