İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

PureFood

Üye
Az önce Show Radyo'da bir reklam dinledim, sonunu yakalayabldim ancak. Neresi olduğunu kaçırdım, ancak en sonunda dedi ki; Samsung Galaxy S5 2199 Lira yerine sadece 1899 Lira. Bir markanın amiral gemisi nasıl bu kadar çabuk deer kaybeder ? Yani ben dün alsaydım o yanan 300 Liraya ağlar mıydım bilmiyoum, az para değil. Bizim 920 ilk çıktığında üç ay sabit fiyatla satlmıştı, sonra baya bir süre daha indirime gitmedi. Şimdi gülsem adım fanboya çıkacak, ama gerçeklerden kaçılmıyor işte.

El-Ci müthiş yaaaa, Lumbia ve Vindovz çok kötüüüüü...

Tepkiler: ogzhnoTr, beats, skynet ve 4 diğerleri

serinaga

Üye
Serbest piyasa işte n'aparsın

Tepkiler: PureFood
Benim 8.1 pfd güncelleme aldı. Neyi güncellediklerini bilen var mı?

POS makinasından gönderildi.

Akhtoher

Üye
Arkadaşlar Swf oynatabileceğimiz bir uygulama yada bir browser var mı? Ben bulamadım da.

lumia 1020 1520 nexus5 iphone 5s note 3 aralarında test yapıyorlar sonuçlarıda videoda izleyin

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

yusuff76

Üye
Yardmmm

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Beyler here mapsin iki tane jipi suanda onumde : )

Tepkiler: YkPkY ve PureFood

yusuff76

Üye
Yrdm

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

omerk88

Üye
arkadaşlar 920 için güzel bir kitap okuma programı ve turkçe ücretsiz kitap indirebileceğim bildiğiniz bir program yada site var mı

Korsan içeriğe hayır.

Korsan olmadan yasal ücretsiz bildiğim yer de maalesef yok.

Uygulama olarak Bookviser

Dejavuex

Üye
Adobe Reader indir istediğin kitabın adını yaz yanına .pdf ekle indir documenst klasörüne at aç oku en rahatı böyle

Arkadaşlar nihayet Youtube açıldı. Artık proxysiz Youtube a girilebiliyor. Çile bitti.

Sonunda . Açılıyor bi sıkıntı yok

Lumia 520