İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

deha48

deha48

Üye
Whatsapp tekrar mağaza da

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Bay H

Bay H

Üye
6.45" olmasına rağmen cihaz mükemmel gözüküyor :)

Cihaz Snapdragon 800'den güç alıyor ve Full HD bir ekrana sahip

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
YkPkY

YkPkY

Üye

Cihaz Snapdragon 800'den güç alıyor ve fu ll HD bir ekrana sahip

Alet harbi güzel görünüyor,ama önce Windowsun bunu haketmesi lazım.sanal tuşlar mükemmel olmuş

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

Bay H

Bay H

Üye
Vodafone Avustralya'nın güncellemeyi ay içerisinde kullanıma sunabileceği belirtiliyor.

PureFood

PureFood

Üye
Vodafone Avustralya'nın güncellemeyi ay içerisinde kullanıma sunabileceği belirtiliyor.
Bu Vodafone Avustralya harbiden çok atak, GDR3 testlerine de ilk bunlar başlamıştı yanılmıyorsam.

byburkay

Üye
Arkadaşlar Şöyle bir sorunum var birisi devoloper hesabı daha doğrusu öğrenci olduğumdan dolayı para vermemek için öğrenci mail adresim üzerinde devoloper hesabı aldım ve şu anda kullandığım cihazımda ve bilgisayarımda kullandığım normal windows hesabım var ben bu iki hesabı nasıl birleştirebilrim ? Hiçbir şekilde bulamadım sanırım olmuyor ama yinede bir sorayım dedim .. Yardımcı olabilirmisiniz ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Birleştiremiyoruz. :no:

• Beğen
Tepkiler: dücane
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye

Cihaz Snapdragon 800'den güç alıyor ve fu ll HD bir ekrana sahip

Adam tek eliyle zor çevirdi :ehe

Tercih meselesi ama 6.5" nedir ya nerede taşıycaz onu :bilmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
aynen :) nokia corporation olarak geçiyordu, inşallah logoları da telefondan kaldırmaya kalkışmazlar.
Logoları kaldırmak için telefonlarımızı geri toplayıp Yerine sıfırını vereceklermiş:kop:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Aybin.Kilic, Murat Alper ve 1 kişi daha
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Vodafone Avustralya ne zaman güncelleme tarihi verse bize onlardan önce geliyor. Yani "Güncelleme yakın Meşaleleri yakın":ehe

Bu arada Lumia 630 kullanıcısı daha düşmemiş listeye. Uyarıyı Salı gününe kadar vaktiniz var yoksa yine ilk ben olurum:ehe

• Beğen
Tepkiler: PureFood
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Vodafone Avustralya ne zaman güncelleme tarihi verse bize onlardan önce geliyor. Yani "Güncelleme yakın Meşaleleri yakın":ehe

Bu arada Lumia 630 kullanıcısı daha düşmemiş listeye. Uyarıyı Salı gününe kadar vaktiniz var yoksa yine ilk ben olurum:ehe
ayşe teyzeme aldırdım turkcelle ilk geldiği gün, foruma üye değil ama istersen ekle :ehe

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu ve beats
Bay H

Bay H

Üye

:kıskıs:
Ellerimizi ovuşturalım o halde :eller:

dakamon

dakamon

Üye

Aynısını ben düşünüyordum ne zaman bu avustralya lı vodafone haberleri çıksa onlardan önce biz alıyorduk. :D

serinaga

serinaga

Üye
Haydi bakalım o zaman dört gözle bekliyoruz ...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Üst Alt