Kesin bilgi yayalım.Whatsapp tekrar mağaza da
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Eyvallah sağol ya çok iyi oldu, sonunda beWhatsapp tekrar mağaza da

6.45" olmasına rağmen cihaz mükemmel gözüküyor
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Off sesli güldümWhatsapp tekrar mağaza da

Cihaz Snapdragon 800'den güç alıyor ve fu ll HD bir ekrana sahip
Bu Vodafone Avustralya harbiden çok atak, GDR3 testlerine de ilk bunlar başlamıştı yanılmıyorsam.Vodafone Avustralya'nın güncellemeyi ay içerisinde kullanıma sunabileceği belirtiliyor.
Cihaz Snapdragon 800'den güç alıyor ve fu ll HD bir ekrana sahip

Logoları kaldırmak için telefonlarımızı geri toplayıp Yerine sıfırını vereceklermişaynennokia corporation olarak geçiyordu, inşallah logoları da telefondan kaldırmaya kalkışmazlar.

Vodafone Avustralya ne zaman güncelleme tarihi verse bize onlardan önce geliyor. Yani "Güncelleme yakın Meşaleleri yakın"Vodafone Avustralya'nın güncellemeyi ay içerisinde kullanıma sunabileceği belirtiliyor.

ayşe teyzeme aldırdım turkcelle ilk geldiği gün, foruma üye değil ama istersen ekleVodafone Avustralya ne zaman güncelleme tarihi verse bize onlardan önce geliyor. Yani "Güncelleme yakın Meşaleleri yakın"
Bu arada Lumia 630 kullanıcısı daha düşmemiş listeye. Uyarıyı Salı gününe kadar vaktiniz var yoksa yine ilk ben olurum![]()

Teyzene söyle foruma üye olsunayşe teyzeme aldırdım turkcelle ilk geldiği gün, foruma üye değil ama istersen ekle![]()

Teyzene söyle foruma üye olsun![]()
iletirim. o günü annemde kalmıştı, ertesi günü kaçmasaymış incelemesini de yapardım ama durmamış kaçmış 
Vodafone Avustralya ne zaman güncelleme tarihi verse bize onlardan önce geliyor. Yani "Güncelleme yakın Meşaleleri yakın"
Bu arada Lumia 630 kullanıcısı daha düşmemiş listeye. Uyarıyı Salı gününe kadar vaktiniz var yoksa yine ilk ben olurum![]()

Aynısını ben düşünüyordum ne zaman bu avustralya lı vodafone haberleri çıksa onlardan önce biz alıyorduk.Vodafone Avustralya ne zaman güncelleme tarihi verse bize onlardan önce geliyor. Yani "Güncelleme yakın Meşaleleri yakın"