Arkadaşlarım ben sanmıyorum ki insanlar telefon seçerken bir özellik yada bir tek uygulama için koca telefon seçsin? Telefon akıllı telefon. Bir sürü özellik var. Hepsini hesaba katarak alıyor insanlar. Yani en azından ben öyle yapmanın akıllıca olduğunu biliyorum.
Bir tek whatsapp için telefon bakılacağını sanmıyorum. Bakacaksam Telefonum için whatsapp bakarım. Düşünsenize whatsapp için telefon satın alıyor adam. "Bak ben whatsapp ımı 2300 lira verip iphone ile kaplattım". Diğeri diyor ki "ben telefonuma özellik katmak için whatsapp yükledim üstelik hiç para vermedim".
Whatsapp çok önemli ise benim için (ki kullanıyorum aktif şekilde). araştırmasını yaparım satın almadan önce. Bakarım forumdan arkadaşlar kısa süreli kaldırıldığını ve daha düzgün şekilde düzeltilip geleceğini yazmışlar gönül rahatlığıyla o telefonu yine satın alırım. Ha olmaz ya beğendiğim telefon olur ama onun işletim sistemine hiç bir zaman whatsapp gelmeyeceği
kesindir. Üzülürüm tabi ama dünyanın sonu demem, düşünmem ve alternatif telefon bakarım

. Ama yok böyle birşey. Kimse üzülmesin.