İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
hepinize slmlar bütün arkadaslara hayırlı olsun

- - - Eklendi - - -

arkadaslar bende uzun zamandır internette lumia serisini takip ediyorum arkadaslarım hepsi galaxy kullanıyorlar bense galaxsiyi cok begendim yalnız ben telefonun sesini begenmedim kısık sesi var 820 kullanan kardeslerim biraz yardım iştiyorum bu 820 ses kalitesi yüksekli nasıl örnek versek 5800 music gibi geliyormu bide adope flas player yok diyorlar yardim edene dua edecem vallah ..

Burada ses konusunda bana göre bir sıkıntı yok, ama kişiye göre farklılık olduğunu düşünürsek, iyisimi görerek ve dinleyerek almak. Bence avea, turkcell bayisine yada bir nokia shop'ta incelemek.
Yada etrafında birilerinde varsa daha iyi inceleme şansın olur ...

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar hemen hemen her gün bir güncelleme geliyor neredeyse, bu durum beni çok mutlu ediyor. Böyle giderse yakında harika bir sistem ve Lumia 820'mizin kıymetini çok daha iyi anlayacağız ...

kami55

kami55

Üye
sesi bence gayet yeterli yani yuksek ama 5800 kullanmadigim icin kiyaslama yapamam iphone ile kiyaslama yapabilirim oda iphone sesi zaten bilen biliyor o.sursam daha cok ses cikar(4s guzel ama) :D :D ..s3 den daha iyi sesi var ve son seste bile hicbir cizirti karincalanma yok. Ama burada dinledigin muzikde onemli kalite olarak. flash zaten yakinda android sistemindende kalkar sanirim. artik telefonlar icin flash destegi kalkti html 5 var daha guzel daha hizli. zaten simdiki telefonlarin bir cogunda android haric flash player yok. portlanmis olarak bulabilirsin ama ondanda pek verim alamazsin.
tskler cok iyi oldu

- - - Eklendi - - -

sesi bence gayet yeterli yani yuksek ama 5800 kullanmadigim icin kiyaslama yapamam iphone ile kiyaslama yapabilirim oda iphone sesi zaten bilen biliyor o.sursam daha cok ses cikar(4s guzel ama) :D :D ..s3 den daha iyi sesi var ve son seste bile hicbir cizirti karincalanma yok. Ama burada dinledigin muzikde onemli kalite olarak. flash zaten yakinda android sistemindende kalkar sanirim. artik telefonlar icin flash destegi kalkti html 5 var daha guzel daha hizli. zaten simdiki telefonlarin bir cogunda android haric flash player yok. portlanmis olarak bulabilirsin ama ondanda pek verim alamazsin.
sagol tksler yardıcı olduğun icin

PureFood

PureFood

Üye
TİM'e gittim 2 tane vardı biri beyaz açıktı, öteki sarı olan maketti, sarıyı gördüm almadığıma pişman değilim. Ama kırmızıyı görsem içim sızlardı kesin.

postmix

Üye
arkadşlar cihazımı dün aldım. lumia 820. dün aldığım yerdeki arkadaş rehberi içeri aktardı. bende hotmail hesabı ekledim ve ordaki kişilerde rehberde görünüyor. onu kaldırınca rehberdeki diğer kişiler görünmüyor. heps birden gidiyor. bi yardım eder misiniz ?

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
arkadşlar cihazımı dün aldım. lumia 820. dün aldığım yerdeki arkadaş rehberi içeri aktardı. bende hotmail hesabı ekledim ve ordaki kişilerde rehberde görünüyor. onu kaldırınca rehberdeki diğer kişiler görünmüyor. heps birden gidiyor. bi yardım eder misiniz ?
bilemem ama hotmaili yeniden yuklemeyi dene
sana burda daha iyi yardımcı olurlar
http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/nokia-lumia-820-kullanicilari-kulubu-740601-yeni-mesaj.html

postmix

Üye
arkadşlar cihazımı dün aldım. lumia 820. dün aldığım yerdeki arkadaş rehberi içeri aktardı. bende hotmail hesabı ekledim ve ordaki kişilerde rehberde görünüyor. onu kaldırınca rehberdeki diğer kişilerde görünmüyor. hepsi birden gidiyor.oysa ben sadece rehberdeki kişilerin görünmesini istiyorum. diğer kişiler rehberde görünmesin .bi yardım eder misiniz ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
arkadşlar cihazımı dün aldım. lumia 820. dün aldığım yerdeki arkadaş rehberi içeri aktardı. bende hotmail hesabı ekledim ve ordaki kişilerde rehberde görünüyor. onu kaldırınca rehberdeki diğer kişilerde görünmüyor. hepsi birden gidiyor.oysa ben sadece rehberdeki kişilerin görünmesini istiyorum. diğer kişiler rehberde görünmesin .bi yardım eder misiniz ?
Hotmail hesabını microsoft hesabı olarak tanımladı isen bu gayet normal, cihaz hotmail kişilerini ve eski telefonundaki kişileri (aynı adı soyadı kullanan kişileri) eşitler/birleştirir. Gitmesinin sebebi eski telefonundan aktardığın kişilerin telefon hafızasına değil hotmail hesabına bağlı kişiler kısmına kaydetmesindendir, kişilerine hotmail.com dan kişiler sekmesinden ulaşabilirsin. Sadece rehberdeki kişilerin görünmesini şöyle ayarlayabilirsin; telefonu sıfırlayacaksın, hotmail.com/kişiler kısmından aktarılan kişileri sileceksin, yeni bir microsoft hesabı alıp telefona tanımlayacaksın ve daha sonra eski cihazdaki kişilerini verilerimi aktar seçeneği ile tekrar aktaracaksın. Şunu da belirtmekte fayda var facebook, twitter ve msn gibi sosyal ağ hesaplarını tanımladığında cihaz bu hesaplarda kayıtlı kişileri de eşitlediği için kişiler/rehber de yine gösterecektir.

postmix

Üye
Hotmail hesabını microsoft hesabı olarak tanımladı isen bu gayet normal, cihaz hotmail kişilerini ve eski telefonundaki kişileri (aynı adı soyadı kullanan kişileri) eşitler/birleştirir. Gitmesinin sebebi eski telefonundan aktardığın kişilerin telefon hafızasına değil hotmail hesabına bağlı kişiler kısmına kaydetmesindendir, kişilerine hotmail.com dan kişiler sekmesinden ulaşabilirsin. Sadece rehberdeki kişilerin görünmesini şöyle ayarlayabilirsin; telefonu sıfırlayacaksın, hotmail.com/kişiler kısmından aktarılan kişileri sileceksin, yeni bir microsoft hesabı alıp telefona tanımlayacaksın ve daha sonra eski cihazdaki kişilerini verilerimi aktar seçeneği ile tekrar aktaracaksın. Şunu da belirtmekte fayda var facebook, twitter ve msn gibi sosyal ağ hesaplarını tanımladığında cihaz bu hesaplarda kayıtlı kişileri de eşitlediği için kişiler/rehber de yine gösterecektir.

cevap için teşekkürler. o zaman hiç kurcalamaya gerek yok yeniden gelirse bu kişiler..

serinaga

serinaga

Üye
cevap için teşekkürler. o zaman hiç kurcalamaya gerek yok yeniden gelirse bu kişiler..

Wp8 rehber uygulaması maalesef bildiğimiz, alıştığımız rehber yapısından farklı. Bu nedenle zaten rehber olarak değil de kişiler olarak ifade edilmektedir. Bende senin düştüğün hatayı yaptım maalesef, lakin kişileri düzenleyince çok daha güzel olduğunu görüyoruz. Bende yeni bir hesap açtım bu nedenle ...

m_kan

m_kan

Üye
merhaba arkadaşlar ben de bu telefondan almak istiyordum fakat internette wp8 kullanımının zor olduğunu gördüm baya karışıktı kullananlar nasıl diyor acaba hem bu telefonun arka kapağı zor mu çıkartılıp takılıyor

- - - Eklendi - - -

birde xbox oyunları oynanabiliyormuş galiba

- - - Eklendi - - -

bedavaya

komando04

komando04

Üye
arkadaşlar sayımız bir hayli çoğalmış herkese tekrardan hayırlı uğurlu olsun inşallah

serinaga

serinaga

Üye
merhaba arkadaşlar ben de bu telefondan almak istiyordum fakat internette wp8 kullanımının zor olduğunu gördüm baya karışıktı kullananlar nasıl diyor acaba hem bu telefonun arka kapağı zor mu çıkartılıp takılıyor

- - - Eklendi - - -

birde xbox oyunları oynanabiliyormuş galiba

- - - Eklendi - - -

bedavaya

En çok bir gün biraz uğraşırsın, daha sonra alışıyorsun ve son derece kolay kullanıyorsun ...
Arka kapak son derece kolay bir şekilde çıkıyor, evet Xbox sistemde gömülü geliyor, bedavaya oyunlar var tabii ki ...

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Selamlar, bende varım! Benide ekleyin .) "Lumia 920 Siyah"

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
telefon ilk nazarlığını aldı polar cebinden yere ekran ustu düşüp arkaya takla attı ve hiç gasar yok yüreğim ağzıma geldi

hllsvrn

hllsvrn

Üye
telefon ilk nazarlığını aldı polar cebinden yere ekran ustu düşüp arkaya takla attı ve hiç gasar yok yüreğim ağzıma geldi

Hadi geçmiş olsun :) Sağlam bir cihaz kolay kolay hasar görmez herhalde.. Ben cihazı alırken arka kasayı kaplayan kılıf aldım. Özellikle köşeler için, bir güvenlik duvarı gibi sizede tavsiye ederim..

Üst Alt