OttomaN TigeR
Üye
Lumia aldığını anlamıştımKardeşim sarı Lumiam ile beni de ekle listeye
Sent from my Lumia920 via Tapatalk
hayırlı olsun kardeşim.Lumia aldığını anlamıştımKardeşim sarı Lumiam ile beni de ekle listeye
hayırlı olsun kardeşim.Kardeşim sarı Lumiam ile beni de ekle listeye
arkadaşlar l920 de takılma ve donma sorunları oldu soyleniyor tukcel bayisindeki arkadaşımız bir sure beklememizi önerdi budurm nedir sizler bu sorunla karşılaştınızmı
güzel haberCihazlar bu özellikleri donanım olarak destekliyor fakat aktif değil. Daha sonra ki güncellemeler ile bu özelliğin aktif edileceğini umuyoruz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Serdar ve Gökçen abim çok çok teşekkür ettim sağolunSarısını çok istiyordum nasip oldu işte
![]()
bu arada n9 u naptın?

duruyor iki hattım var benim ikisini de kullanıyorum![]()

Serdar ve Gökçen abim çok çok teşekkür ettim sağolunSarısını çok istiyordum nasip oldu işte
![]()
..s3 den daha iyi sesi var ve son seste bile hicbir cizirti karincalanma yok. Ama burada dinledigin muzikde onemli kalite olarak. flash zaten yakinda android sistemindende kalkar sanirim. artik telefonlar icin flash destegi kalkti html 5 var daha guzel daha hizli. zaten simdiki telefonlarin bir cogunda android haric flash player yok. portlanmis olarak bulabilirsin ama ondanda pek verim alamazsin.Serdar ve Gökçen abim çok çok teşekkür ettim sağolunSarısını çok istiyordum nasip oldu işte
![]()
Hem 920 aldım hem 820 hiç bir listede yok adım
Sent from my Lumia 920 using Board Express