İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

IVI-Elia

Üye
arkadaşlar l920 de takılma ve donma sorunları oldu soyleniyor tukcel bayisindeki arkadaşımız bir sure beklememizi önerdi budurm nedir sizler bu sorunla karşılaştınızmı

Takılma ve donma ve Windows Phone 8 kulağa değişik geliyor.KArdeşim kim dedi sana.Benim telefon yağ gibi kayıyordu. Du dememin sebebi kasadaki bir sorun yüzünden değişim için gönderdim o yüzden.Yani hatta İOS'dan bile daha stabil ve hızlı diyebilirim.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Serdar ve Gökçen abim çok çok teşekkür ettim sağolun :) Sarısını çok istiyordum nasip oldu işte :ehe

fikret3968

fikret3968

Üye
Cihazlar bu özellikleri donanım olarak destekliyor fakat aktif değil. Daha sonra ki güncellemeler ile bu özelliğin aktif edileceğini umuyoruz.
güzel haber

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı uğurlu olsun kardeş

ekledim

dedereis123

dedereis123

Üye
hayırlı olsun sarışının :D

kami55

kami55

Üye
hepinize slmlar bütün arkadaslara hayırlı olsun

- - - Eklendi - - -

arkadaslar bende uzun zamandır internette lumia serisini takip ediyorum arkadaslarım hepsi galaxy kullanıyorlar bense galaxsiyi cok begendim yalnız ben telefonun sesini begenmedim kısık sesi var 820 kullanan kardeslerim biraz yardım iştiyorum bu 820 ses kalitesi yüksekli nasıl örnek versek 5800 music gibi geliyormu bide adope flas player yok diyorlar yardim edene dua edecem vallah ..

uMTOku

Üye
Hem 920 aldım hem 820 hiç bir listede yok adım :D
Sent from my Lumia 920 using Board Express

KacakMazot

KacakMazot

Üye
sesi bence gayet yeterli yani yuksek ama 5800 kullanmadigim icin kiyaslama yapamam iphone ile kiyaslama yapabilirim oda iphone sesi zaten bilen biliyor o.sursam daha cok ses cikar(4s guzel ama) :D :D ..s3 den daha iyi sesi var ve son seste bile hicbir cizirti karincalanma yok. Ama burada dinledigin muzikde onemli kalite olarak. flash zaten yakinda android sistemindende kalkar sanirim. artik telefonlar icin flash destegi kalkti html 5 var daha guzel daha hizli. zaten simdiki telefonlarin bir cogunda android haric flash player yok. portlanmis olarak bulabilirsin ama ondanda pek verim alamazsin.

IVI-Elia

Üye
Sorum olacak. Lumia 920 'nin kağıtlı kullanma klavuzunda cihazın şarjını tam olarak bitirin sonra tam dolana kadar şarj yapın.Fazla şarjda tutmak zararlı diyor. Bi de eğer bu kalibrasyonu yapsak. Her güncellemeden sonra mı yapmak gerek? Bu bataryadaki kimyasallara zarar verir mi?

1176jaguar

1176jaguar

Üye
Benide ekler misin?

uMTOku

Üye
Kalibre donanımsal bir şey bataryanın tamamını kullanmaya yarıyor yazılım pek etkilemez diye düşünüyorum kullanılmayan yerleri kullanmaya yarıyor zarar vermez diye düşünüyorum şahsi görüşüm
Sent from my Lumia 920 using Board Express

Üst Alt