benim dediğim 2:55 normal modta olan süreydi onu da bu donanımhaber sdn gibi bir inceleme videosunda duydum, uçak modunda tabi biraz kısalacak zaman ama bu bir gerçek l925 in batarya çok geç şarj oluyor yazılımsal mı şarj cihazından mı kaynaklı bilemiyorum.Bu ölçüm batarya tamamiyle boşken ve uçak modundayken yapıldı![]()
benim dediğim 2:55 normal modta olan süreydi onu da bu donanımhaber sdn gibi bir inceleme videosunda duydum, uçak modunda tabi biraz kısalacak zaman ama bu bir gerçek l925 in batarya çok geç şarj oluyor yazılımsal mı şarj cihazından mı kaynaklı bilemiyorum.
Lumia 925 te kamerada da yazılımsal sorun varbenim dediğim 2:55 normal modta olan süreydi onu da bu donanımhaber sdn gibi bir inceleme videosunda duydum, uçak modunda tabi biraz kısalacak zaman ama bu bir gerçek l925 in batarya çok geç şarj oluyor yazılımsal mı şarj cihazından mı kaynaklı bilemiyorum.
ne gibi mesela? nasıl bir sorun yaşadın, bende yeni aldım da o yüzden henüz tam anlamıyla kurcalamadım kamerayı.Lumia 925 te kamerada da yazılımsal sorun var
lumia 925Yok sorun denemez saten iyi çekiyor ama kamerada yazılımsal bir problem var gibi yani çok daha iyisini yapabilecek bir telefon 925 şuan ki sistemlere göre yani windows phone 8 de kameralar gerçekten çok iyi ama yazılım desteği sağlanması black de gördüğümüz gibi düzeldine gibi mesela? nasıl bir sorun yaşadın, bende yeni aldım da o yüzden henüz tam anlamıyla kurcalamadım kamerayı.
@ConnorKenway bu arada beni de ekleyebilirsiniz kulübelumia 925
ne gibi mesela? nasıl bir sorun yaşadın, bende yeni aldım da o yüzden henüz tam anlamıyla kurcalamadım kamerayı.
@ConnorKenway bu arada beni de ekleyebilirsiniz kulübelumia 925

arkadaşlar bende bir lumia almayi dusunuyorum ama bir sorum var bundan önce note 2 vardı androidden çeşitli flashlı web tarayıcılar indirip internetten her siteden tv film hatta maç yayılı bile izliyordum bundada cesitli flashlı web tarayıcılar varmı yoksa youtube veya bir kaç site dısında giremiyozmu
arkaplanda sen görmesen de çakışan bir uygulama olmuştur. soft reset at (ses kısma+güç tuşu) düzelmesi gerekir.arkadaşlar bi sorunum var bu olay 2. kez başıma geliyor telefonu şarj ederken aşırı derecede ısındı herhangi bişey yapmazken neyse insider uyarı verdi tam dolu diye çektim şarjdan şuan 1 saat kadar oldu çekeli sadece whatsapp kullanıyorum aktif olaral wifi üzerinden arkaplanda sadece insider çalışıyor 1 saatte şarj %54e düştü 3 gün oncede aynısını yaşadım sabah uyandığımda şarj bitmiş telefon kapalı vaziyetteydi neden bu sorun oluyor lımia 925 yardımlarınızı bekliyorum
sağol kardeşim sorun çözüldü gibiarkaplanda sen görmesen de çakışan bir uygulama olmuştur. soft reset at (ses kısma+güç tuşu) düzelmesi gerekir.

Htc dışındakiler kapalı şarj olmuyor, bildirim çubuğu Action Center ismiyle olacak videosu var.Sorum olacak.
-Telefon kapalıyken şarj oluyor mu?
-8.1 ile gelecekler arasında bildirim çubuğu gibi bir şey var mı?
Htc dışındakiler kapalı şarj olmuyor, bildirim çubuğu Action Center ismiyle olacak videosu var.