İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

erhanercan

erhanercan

Üye
ultra ince kılıf kullanan var mı varsa nerden temin etti acaba

Son düzenleme:

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Bu ölçüm batarya tamamiyle boşken ve uçak modundayken yapıldı 8-|
benim dediğim 2:55 normal modta olan süreydi onu da bu donanımhaber sdn gibi bir inceleme videosunda duydum, uçak modunda tabi biraz kısalacak zaman ama bu bir gerçek l925 in batarya çok geç şarj oluyor yazılımsal mı şarj cihazından mı kaynaklı bilemiyorum.

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
benim dediğim 2:55 normal modta olan süreydi onu da bu donanımhaber sdn gibi bir inceleme videosunda duydum, uçak modunda tabi biraz kısalacak zaman ama bu bir gerçek l925 in batarya çok geç şarj oluyor yazılımsal mı şarj cihazından mı kaynaklı bilemiyorum.

Bende Chip dergisinin 925 inceleme videosunda duymuştum ve oldukça şaşırmıştım.

Bide belirtmeden geçemicem; telefonun kapalı olarak şarj edilememesi gerçekten çok enteresan. Bir taraftan güç depolamak için uğraşırken diğer taraftan güç harcaması hiç olmamış. Kapalı olarak şarj edilebilse şarj süresi oldukça kısalırdı
Umarım WP 8.1 güncellemesi ile telefonu kapalı olarak da şarj edebiliriz.

Warnings

Üye
Lumia 925 te kamerada da yazılımsal sorun var

luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler dc şarj aletlerinden kullanan var mı ve nereden alabilirim uygun fiyatla ?

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Lumia 925'in video çekimi gerçekten üst seviyedeyken, fotoğraf çekiminde bekleneni tam yansıtamaması tamamiyle yazılımsal bir durum, yeni gelecek güncellemelerle ve özellikle de WP 8.1 ile bu durumun düzeleceğini düşünüyoruz

Warnings

Üye
ne gibi mesela? nasıl bir sorun yaşadın, bende yeni aldım da o yüzden henüz tam anlamıyla kurcalamadım kamerayı.

@ConnorKenway bu arada beni de ekleyebilirsiniz kulübe :) lumia 925
Yok sorun denemez saten iyi çekiyor ama kamerada yazılımsal bir problem var gibi yani çok daha iyisini yapabilecek bir telefon 925 şuan ki sistemlere göre yani windows phone 8 de kameralar gerçekten çok iyi ama yazılım desteği sağlanması black de gördüğümüz gibi düzeldi

luckysleven

luckysleven

Üye
ne gibi mesela? nasıl bir sorun yaşadın, bende yeni aldım da o yüzden henüz tam anlamıyla kurcalamadım kamerayı.

@ConnorKenway bu arada beni de ekleyebilirsiniz kulübe :) lumia 925

Herhangi bir sorun yok dostum merak etme ortalıkta gereksiz bir söylenti var takılma .. eyer güzel bir çekim yapmak istiyorsan ince ayarını yaparsın daha da güzel çeker :oke:

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve n000k
csH

csH

Üye
Here Maps sayesinde az kalsın 500 metrelik yolu 2.2 km yürüyecektim üst geçit olduğunu biliyorum ama nerde olduğuna emin değildim here maps in haritasında daha orda hiçbirşey yok güncellemeleri lazım

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

yusuf__1907

Üye
arkadaşlar bende bir lumia almayi dusunuyorum ama bir sorum var bundan önce note 2 vardı androidden çeşitli flashlı web tarayıcılar indirip internetten her siteden tv film hatta maç yayılı bile izliyordum bundada cesitli flashlı web tarayıcılar varmı yoksa youtube veya bir kaç site dısında giremiyozmu

hookword

hookword

Üye
arkadaşlar bende bir lumia almayi dusunuyorum ama bir sorum var bundan önce note 2 vardı androidden çeşitli flashlı web tarayıcılar indirip internetten her siteden tv film hatta maç yayılı bile izliyordum bundada cesitli flashlı web tarayıcılar varmı yoksa youtube veya bir kaç site dısında giremiyozmu

masaüstü pcde flashla açılan videoları açıyor çeşitli sitelerden. Ancak benim deneyimim asıl olay videonun sunucusunda flashtan çok sunucu seçiyor (şu ana kadar açmadığı video sayısı 5 yoktur) hem uc browser gibi tarayıcıları kullanarak videoları indirebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: yusuf__1907
pissed26

pissed26

Üye
arkadaşlar bi sorunum var bu olay 2. kez başıma geliyor telefonu şarj ederken aşırı derecede ısındı herhangi bişey yapmazken neyse insider uyarı verdi tam dolu diye çektim şarjdan şuan 1 saat kadar oldu çekeli sadece whatsapp kullanıyorum aktif olaral wifi üzerinden arkaplanda sadece insider çalışıyor 1 saatte şarj %54e düştü 3 gün oncede aynısını yaşadım sabah uyandığımda şarj bitmiş telefon kapalı vaziyetteydi neden bu sorun oluyor lımia 925 yardımlarınızı bekliyorum

dakamon

dakamon

Üye
Lumia 820 sahiplerini ilgilendiren bir konu bir pil araştırması yaptım ve böyle bir pil buldum sizde bir bakın belki sipariş verirsiniz orjinalden yüzde 15 daha performanslı oluyor yani 1900 mah lık bir pil gibi davranıyormuş isterseniz bir bakın alırsanız yorumlarınızı özel mesaj olarak yazabilirsiniz :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
arkadaşlar bi sorunum var bu olay 2. kez başıma geliyor telefonu şarj ederken aşırı derecede ısındı herhangi bişey yapmazken neyse insider uyarı verdi tam dolu diye çektim şarjdan şuan 1 saat kadar oldu çekeli sadece whatsapp kullanıyorum aktif olaral wifi üzerinden arkaplanda sadece insider çalışıyor 1 saatte şarj %54e düştü 3 gün oncede aynısını yaşadım sabah uyandığımda şarj bitmiş telefon kapalı vaziyetteydi neden bu sorun oluyor lımia 925 yardımlarınızı bekliyorum
arkaplanda sen görmesen de çakışan bir uygulama olmuştur. soft reset at (ses kısma+güç tuşu) düzelmesi gerekir.

• Beğen
Tepkiler: pissed26 ve hookword
beats

beats

Üye

Nostalji sevenlere :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Invoke

Invoke

Üye
Sorum olacak. :D

-Telefon kapalıyken şarj oluyor mu?
-8.1 ile gelecekler arasında bildirim çubuğu gibi bir şey var mı?

beats

beats

Üye
Sorum olacak. :D

-Telefon kapalıyken şarj oluyor mu?
-8.1 ile gelecekler arasında bildirim çubuğu gibi bir şey var mı?
Htc dışındakiler kapalı şarj olmuyor, bildirim çubuğu Action Center ismiyle olacak videosu var.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Htc dışındakiler kapalı şarj olmuyor, bildirim çubuğu Action Center ismiyle olacak videosu var.

Eyvallah, çünkü şarja takınca telefon açıldı. Şaşırdım ben de. :D

İzledim videoyu, böyle bir şey cidden çok iyi olur.

Üst Alt