İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
2 saat diyenler hatta 2 saat 55 dakika diyenler olmuştu, 2,5 saati ilk defa sizden duydum bakalım başka kimler kaç saat kaç dakika diyecek :thumbup:
Yaklaşık ifadesiyle başladım kesinlik yok :) Ama black güncellemesiyle arttı hepsi %5 de kapanıp açılıyordu şuan %3 e düştü bu da süreyi uzattı
Lumia 920 ile 2 saat 50 dakika civarı doluyor.

magrur

magrur

Üye
1 hafta önce vodafone dan siyah 32GB lumia 925 aldım.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
4MaGuS

4MaGuS

Üye
beyler bir sorunum var nokia müzik 12 milyon şarkı falan vs birçok şey dönüyor ancak bu uygulamada istediğim şarkıları arayıp nasıl internet gerektirmeyen bir liste olabilirim yardımcı olabilecek varmı hangi şarkıya el atsam satın al çıkıyor :D
mix radioda favori kısmı var mesela orada istediğiniz sanatçıları ekleyin daha sonra onu çevrim dışı oluştur gibi bir seçenek çıkması lazım onu yaptığında indirme yapıcak daha sonra çevrim dışı listesine girdiğinde gözüküyorsa onu basılı tutarak masaüntüne at daha sonra ona tıkla çalması gerekiyor ben böyle kullanıyorum ancak bazen bende de çalmıyor nedenini bilmiyor arada yenilemek lazım galiba

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Evvveett Lumia 925 fanlarıııı, Lumia 925'in bataryası acaba ne kadar sürede doluyor? 1,5 saatte mi? 2 saatte mi? 2,5 saatte mi? yoksa 2 saat 55 dakikada mı? Bütün bu soruların yanıtı kısa bir aranın ardından sizlerle birlikte olacakkkk. Lütfen bizden ayrılmayın... :cool

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Lumia 1320 ye inşallah ilk adım benim yazacak :D

respection123

Üye
Evvveett Lumia 925 fanlarıııı, Lumia 925'in bataryası acaba ne kadar sürede doluyor? 1,5 saatte mi? 2 saatte mi? 2,5 saatte mi? yoksa 2 saat 55 dakikada mı? Bütün bu soruların yanıtı kısa bir aranın ardından sizlerle birlikte olacakkkk. Lütfen bizden ayrılmayın... :cool
:hmmm

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada farkeden oldu mu bilmiyorum.
Geçenki güncellemeden sonra Chronos Calendar'da gerçekten hoş değişiklikler oldu.

@papakudioflu @OttomaN TigeR @Sensation @Mr.H

• Beğen
Tepkiler: Bay H ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben uzun zamandır kullanmıyorum uygulamayı. :no: bakıyorum hemen.:oke:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Evet tile olarak orta boy ekleniyor. :oke: Yalnız şöyle bir uyarı verdi

Güncelleme geldiğinde ben de zaten kurulu ve başlat ekranında mevcuttu.
Live Tile'ı her üç boyutta da kullanabiliyorum.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Bay H
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Güncelleme geldiğinde ben de zaten kurulu ve başlat ekranında mevcuttu.
Live Tile'ı her üç boyutta da kullanabiliyorum.
Yok tile ekleyebiliyorum onda sıkıntı yokta, uyarıyı neden verdi onu anlamadım, :hmmm gayet güzel (destekliyor) çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Bay H

Bay H

Üye
Phonly uygulamasının geliştirici ekibi tarafından geliştirilen YouTube uygulamasının beta aşamasına katılım söz konusu. Katılım için:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
lamia925

lamia925

Üye
Arkadaşlar lumia da video çekerken yakın çekim(macro çekim) nasıl yapılıyor bilgisi olan var mı bu konu da

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
beats

beats

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve skynet
ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Veee beklenen an geldi sevgili Lumia 925 fanboyları. 925'in batarya dolum süresiyle ilgili birçok söylem duydunuz.Kimisi 1 saat dedi, kimisi 1,5 saat, kimileri de 2,5 saat... hatta 2 saat 55 dakika diyenler bile oldu. Bizde bu olayı daha fazla muallakta bırakmadan kesinleştirelim istedik ve batarya dolum süresini ölçtük

Kendi orijinal bataryası ve normal şartlar altında Lumia 925'lerimizin batarya dolum süresi tam tamına

1 saat 55 dakika

Bir olayı daha kesinliğe kavuşturmanın rahatlığıyla esenlikler mutlu günleri dilerim efenimm :bigstar:

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Veee beklenen an geldi sevgili Lumia 925 fanboyları. 925'in batarya dolum süresiyle ilgili birçok söylem duydunuz.Kimisi 1 saat dedi, kimisi 1,5 saat, kimileri de 2,5 saat... hatta 2 saat 55 dakika diyenler bile oldu. Bizde bu olayı daha fazla muallakta bırakmadan kesinleştirelim istedik ve batarya dolum süresini ölçtük

Kendi orijinal bataryası ve normal şartlar altında Lumia 925'lerimizin batarya dolum süresi tam tamına

1 saat 55 dakika

Bir olayı daha kesinliğe kavuşturmanın rahatlığıyla esenlikler mutlu günleri dilerim efenimm :bigstar:
Batarya süresi şarj % kaç ken şarj ediyorsan ona göre değişiklik gösterebiliyor :)

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Son düzenleme:

Üst Alt