İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

YkPkY

Üye
arka plan güncellemesi artık hiç yapmıyor blacktan sonra.
benim gibi olan varmı?

eXe1aNs

Üye

Peki anladim tesekkur ederim

arka plan güncellemesi artık hiç yapmıyor blacktan sonra.
benim gibi olan varmı?

Benim henüz mağaza güncellemelerinde ses seda yok. Bir tane güncelleme uyarısı dahi almayı beceremedim

Tepkiler: YkPkY

YkPkY

Üye
Black'ten sonra telefonu sıfırladın mı?
sıfırlamadım.çünkü sims oyununa her seferinde baştan başlamaktan sıkıldım.yoksa Flash atacaktım
Benim henüz mağaza güncellemelerinde ses seda yok. Bir tane güncelleme uyarısı dahi almayı beceremedim
bendede öyleydi.güncellemeler gelene kadar internete bağlı şekilde reset çek.3-4 resetten sonra düşmeye başlar ve bundan sonrada hep reset çektiğin saatte gelecektir güncellemeler nete bağlı olduğun müddetçe teşekkürler arkadaşlar,Flash şart oldu offf

Tepkiler: suyunsesi

Akhtoher

Üye

flaşa şartlama kendini hocam. Black gelince şarjı %100 yapıp sıfırladım cihazı. Mağaza güncellemesi de geliyor arka plan da güncelleme de oluyor

Valla ben 8.1 e kadar kayda değer sorun yaşamazsam sıfırlamaya gerek duymuyorum. 8.1 e şöyle ter temiz gireyim diyorum Teşekkürler, ilk fırsatta deneyeceğim. Yani telefonumdaki uygulamalardan birinin güncellemesini burada gördüğümde resetleri basıcam Az önce denedim ve işe yaradı. Teşekkürler dostum. an itibariyle 6 güncelleme var

jepaq

Üye
şu videodaki amcada 1020 mi var?

4MaGuS

Üye
arkadaşlar bu ms ye bir oylama veya meil atak hani skype güncelleme gelicen Türkçe okucaktı diğer sistemler alalı uzun sure geçti hala bizde ses seda yok zaten diğer uygulamalar geç geliyor bare bunu ms yapmadı çok saçma müşteri çekmek isterken tam tersine kaybediyor bir dil desteği bu kadar zor olamaz heleki diğer sistemlerde olursa sinir oldum ya yeter artık

PureFood

Üye
Arkadaşlar mağaza güncellemeleri için sıfırlamaya ne gerek var. Belirlenen bir saat var o saatte 3G ya da Wi-Fi açık olunca kendiliğinden geliyor. Bende ne zaman sabah 8.30 - 9.30 arası Wi-Fi açık olsa mağaza güncellemeleri görünüyor. Bu sebepten dolayı 14 aydır bir kere bile sıfırlamadım.

Tepkiler: 4MaGuS
Sıfırlama değil reset yaptım. birkaç kez art arda reseti basınca (yani telefonun restartı) patır patır geldi güncelleme bildirimleri

Henüz gerek görmedim ama bakalım

YkPkY

Üye
sabrımı sınayıp telime flası çaktım sonunda.oyun moyun yine baştan. of bee.
8.1e kadar flash mlash yok artık

Arkadaşlar Asphalt oyununu yükleyemiyorum. 2.7 gb boş yer var hala da hafızaya takmış, telefon Lumia 820. Sorun yaşayan var mı?Telefonunuzdaki depolama limitine ulaştınız diyor.