"Kendi mesajı" diye bir şey yok.
Programda hazırladığınız kodlanmış mesaj, "sms olarak gönder" dediğinizde sizin sms gönderme kısmınıza atılıyor. Yani elle sms bölümünde yazmışsınız gibi hazır olarak yönlendiriliyor, siz sadece numarayı seçip gönderiyorsunuz. (Dilerseniz mesajın içeriğinde hangi uygulamayla açabileceğine dair talimatları ve şifreyi de gönderebiliyorsunuz. Tabi bunu gönderirseniz bir anlamı olmayacaktır. O yüzden hazırladığınız mesajı sms'e aktarırken ilgili kutucuklardaki işaretleri kaldırmanız gerekli).
bendede öyleydi.güncellemeler gelene kadar internete bağlı şekilde reset çek.3-4 resetten sonra düşmeye başlar ve bundan sonrada hep reset çektiğin saatte gelecektir güncellemeler nete bağlı olduğun müddetçe teşekkürler arkadaşlar,Flash şart oldu offf
sıfırlamadım.çünkü sims oyununa her seferinde baştan başlamaktan sıkıldım.yoksa Flash atacaktım bendede öyleydi.güncellemeler gelene kadar internete bağlı şekilde reset çek.3-4 resetten sonra düşmeye başlar ve bundan sonrada hep reset çektiğin saatte gelecektir güncellemeler nete bağlı olduğun müddetçe teşekkürler arkadaşlar,Flash şart oldu offf
sıfırlamadım.çünkü sims oyununa her seferinde baştan başlamaktan sıkıldım.yoksa Flash atacaktım bendede öyleydi.güncellemeler gelene kadar internete bağlı şekilde reset çek.3-4 resetten sonra düşmeye başlar ve bundan sonrada hep reset çektiğin saatte gelecektir güncellemeler nete bağlı olduğun müddetçe teşekkürler arkadaşlar,Flash şart oldu offf
Teşekkürler, ilk fırsatta deneyeceğim. Yani telefonumdaki uygulamalardan birinin güncellemesini burada gördüğümde resetleri basıcam Az önce denedim ve işe yaradı. Teşekkürler dostum. an itibariyle 6 güncelleme var
arkadaşlar bu ms ye bir oylama veya meil atak hani skype güncelleme gelicen Türkçe okucaktı diğer sistemler alalı uzun sure geçti hala bizde ses seda yok zaten diğer uygulamalar geç geliyor bare bunu ms yapmadı çok saçma müşteri çekmek isterken tam tersine kaybediyor bir dil desteği bu kadar zor olamaz heleki diğer sistemlerde olursa sinir oldum ya yeter artık
Arkadaşlar mağaza güncellemeleri için sıfırlamaya ne gerek var. Belirlenen bir saat var o saatte 3G ya da Wi-Fi açık olunca kendiliğinden geliyor. Bende ne zaman sabah 8.30 - 9.30 arası Wi-Fi açık olsa mağaza güncellemeleri görünüyor. Bu sebepten dolayı 14 aydır bir kere bile sıfırlamadım.
Arkadaşlar Asphalt oyununu yükleyemiyorum. 2.7 gb boş yer var hala da hafızaya takmış, telefon Lumia 820. Sorun yaşayan var mı?Telefonunuzdaki depolama limitine ulaştınız diyor.