İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

İnşallah hocam.

4MaGuS

Üye
herhangibir sayfada tıkladıgınız linke girdiğinde yeni bir pencere açmadıgına eminmisiniz ilk olarak bunu kontrol edin eğer yeni sayfa açmadıgı halde geri gelmiyorsa farklı sitelerdeki linkleri denemeniz gerekiyor benim başıma hiç gelmedi böyle bir olay

skynet

Üye
İe'den girdiğimde sürekli olmasa da arada resimdeki saydam cam çıkıyor ve mesaj felan yazılmıyor sizde de bu sorun var mı ? (Sadece Maxicep'te oluyor)

4MaGuS

Üye
İe'den girdiğimde sürekli olmasa da arada resimdeki saydam cam çıkıyor ve mesaj felan yazılmıyor sizde de bu sorun var mı ? (Sadece Maxicep'te oluyor)

aynen bende de uzun süredir var bu sadece maxicep te oluyor söyliyecem diyorum unutuyorum boyna bu bence eklenti gibi bir şey yani orda normalde birşey açacak ama açamıyor gibi değişik bir şey anlamış değilim bilgisi olan varsa cevabınızı bende bekliyorum

eRdaL.

Üye
aynı sorunları hepimiz yaşıyoruz sanırım sayfadan geri gidememe sorununu daha önce paylaşmıştım düzeleceği söylendi evet düzeliyor fakat bir süre sonra yine aynı sorun oluşuyor site içerisinde dolaşmak bazen işkenceye dönüyor

narnia16

Üye
Sitesin hala tam anlamıyla oturmamış olmasından kaynaklanıyor. Telefonlarımızda bir sorun yok Yalnız şu reklamlar gerçekten sinir bozucu. Sayfanın yarısı reklam

Akhtoher

Üye
Sitesin hala tam anlamıyla oturmamış olmasından kaynaklanıyor. Telefonlarımızda bir sorun yok Yalnız şu reklamlar gerçekten sinir bozucu. Sayfanın yarısı reklam

Sırf bu sebeple tapatalk kullanıyorum.

Tepkiler: n000k

efeler12

Üye
O masaüstü sürümde oluyor mobile geçip tekrar dener misiniz maxicep i

Lumia 920'nizin Etiketinde Made In Finland Mı Yazıyor Yoksa Made In China Mı?

PureFood

Üye
Lumia 920'nizin Etiketinde Made In Finland Mı Yazıyor Yoksa Made In China Mı?

Nokia'nın avrupada fabrikası kalmadı. Sanırım en sonuncusu Romanya 2011de faaliyet gösteriyordu. Bizimkiler Çinden gelme yani.

Tepkiler: OttomaN TigeR
Nokia'nın avrupada fabrikası kalmadı. Sanırım en sonuncusu Romanya 2011de faaliyet gösteriyordu. Bizimkiler Çinden gelme yani.
Benimki made in china idi servise gitti cihaz değiştirildi bunda made in finland yazıyor sizce neden?

nokia lumia 1020 kullanıyorum 15 gün oldu alalı bataryası bozuk herhalde servise yollıcam global rom var turkcell romdan kurtuldum servis sıkıntı cıkarırmı

SERTREIS

Üye
efendiler beni bi aydınlatın, lumia 1020 yi xp yüklü makinaya bağlayabilir miyim? ve dahi nasıl?

bu arada an itibariyle hatta 1 saattir whatsapp çalışmıyor

Öyle diyorlar ama ben şuan bile tıkır tıkır yazışıyorum.

Tepkiler: Microsoft Corporation ve PureFood