İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Evet Windows Phone bazılarının şiddetli karalamalarına göre çok hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. Hatta öyle bir büyüme ki bu Latin Amerika’da liderliği eline almış bulunuyor. Bu süreç çok hızlı şekilde ilerliyor sizlere bunu kanıtlarıyla sunmak istedik. Bundan sonra Microsoft’un Windows Phone 8.1 sürümünü yayınlaması asıl gelişimin başlangıcı için büyük bir adım olacak çünkü ortak SDK’ya geçiş tam anlamıyla sağlanacak. Bu ortak SDK’ya geçisi basit olarak şöyle düşünebilirsiniz;
-Örneğin pc için yazılmış bir uygulama var, bu uygulamanın kodları mobilde çalışacak şekilde olacak ve mobil için bir kaç optimizasyondan sonra çok kolay şekilde mobilde de çalışabilir konuma getirilicek. Bu hareket elbette devrim niteliğinde olacak Joe Belfiore’un taa Windows Phone 8′i tanıtırken değindiği bu hareket tam olarak neler içerek bizler de bilmiyoruz, bekleyip göreceğiz.
Diğer yandan Windows Phone 8.1 ile gelmesi kesinleşmiş iki şey bildirim merkezi ve sesli asistan Cortana. Bunlar takipçilerin en çok beklediği iki özellikten birisi.
Bunların yanında geleceği kesin olmayan ama sosyal medya da çok bahsedilen özellikler ise çok gelişmiş kişiselleştirme ve hareket algı sistemi.
Kişiselleştirme seçeneğine göre tilelardaki renk seçenekleri artırılacak ve artık ana ekranınızın arkasına istediğiniz wallpaperi koyabilecek ve tile şeffafiyetini düzenleyebileceksiniz. Ama dediğimiz gibi kesin bir şey değil bu.
Hareket algı sistemine gelecek olursak da basit el hareketleriyle ses açıp kapatma, resim geçme, video ilerletme, müzik değiştirme gibi şeyleri sensörün önünde basit el hareketleriyle gerçekleştirebileceksiniz, tabi gelir mi gelmez mi bilmiyoruz ama bahsedilenler bunlar.

İnşallah hocam. :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar Explorer da bir sayfa açıp oradan başka linke tıkladığında ve ardından geri tuşuna bastığında önceki sayfaya dönmüyor artık. Bu sabahtan bu yana böyle oldu. Bunu başka yaşayan var mı? Telefon kendi kendine güncelleniyor ve farklı özellikler geliyor olabilir mi?Arkadaşlar sadece maxicep sitesinde bu şekilde oluyormuş. Şimdi fark ettim. Diğer sitelerde sorun yok.
herhangibir sayfada tıkladıgınız linke girdiğinde yeni bir pencere açmadıgına eminmisiniz ilk olarak bunu kontrol edin eğer yeni sayfa açmadıgı halde geri gelmiyorsa farklı sitelerdeki linkleri denemeniz gerekiyor benim başıma hiç gelmedi böyle bir olay

skynet

Üye
İe'den girdiğimde sürekli olmasa da arada resimdeki saydam cam çıkıyor ve mesaj felan yazılmıyor sizde de bu sorun var mı ? (Sadece Maxicep'te oluyor)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
İe'den girdiğimde sürekli olmasa da arada resimdeki saydam cam çıkıyor ve mesaj felan yazılmıyor sizde de bu sorun var mı ? (Sadece Maxicep'te oluyor)

aynen bende de uzun süredir var bu sadece maxicep te oluyor söyliyecem diyorum unutuyorum boyna bu bence eklenti gibi bir şey yani orda normalde birşey açacak ama açamıyor gibi değişik bir şey anlamış değilim bilgisi olan varsa cevabınızı bende bekliyorum

eRdaL.

eRdaL.

Üye
aynı sorunları hepimiz yaşıyoruz sanırım sayfadan geri gidememe sorununu daha önce paylaşmıştım düzeleceği söylendi evet düzeliyor fakat bir süre sonra yine aynı sorun oluşuyor site içerisinde dolaşmak bazen işkenceye dönüyor

narnia16

narnia16

Üye
Sitesin hala tam anlamıyla oturmamış olmasından kaynaklanıyor. Telefonlarımızda bir sorun yok :)Yalnız şu reklamlar gerçekten sinir bozucu. Sayfanın yarısı reklam :off:

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Sitesin hala tam anlamıyla oturmamış olmasından kaynaklanıyor. Telefonlarımızda bir sorun yok :)Yalnız şu reklamlar gerçekten sinir bozucu. Sayfanın yarısı reklam :off:

Sırf bu sebeple tapatalk kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: n000k
efeler12

efeler12

Üye
O masaüstü sürümde oluyor mobile geçip tekrar dener misiniz maxicep i

blackcemre

Üye
Lumia 920'nizin Etiketinde Made In Finland Mı Yazıyor Yoksa Made In China Mı?

PureFood

PureFood

Üye
Lumia 920'nizin Etiketinde Made In Finland Mı Yazıyor Yoksa Made In China Mı?

Nokia'nın avrupada fabrikası kalmadı. Sanırım en sonuncusu Romanya 2011de faaliyet gösteriyordu. Bizimkiler Çinden gelme yani.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

blackcemre

Üye
Nokia'nın avrupada fabrikası kalmadı. Sanırım en sonuncusu Romanya 2011de faaliyet gösteriyordu. Bizimkiler Çinden gelme yani.
Benimki made in china idi servise gitti cihaz değiştirildi bunda made in finland yazıyor sizce neden?

PureFood

PureFood

Üye
Benimki made in china idi servise gitti cihaz değiştirildi bunda made in finland yazıyor sizce neden?

made in finland nerede yazıyor. Kutuda mı ? Cihazın içinde mi ? Yoksa ayarlarda falan mı

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye

ozkaner16

Üye
nokia lumia 1020 kullanıyorum 15 gün oldu alalı bataryası bozuk herhalde servise yollıcam global rom var turkcell romdan kurtuldum servis sıkıntı cıkarırmı

SERTREIS

SERTREIS

Üye
efendiler beni bi aydınlatın, lumia 1020 yi xp yüklü makinaya bağlayabilir miyim? ve dahi nasıl?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hiç bir şey olmaz.

ozkaner16

Üye
bu arada an itibariyle hatta 1 saattir whatsapp çalışmıyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Öyle diyorlar ama ben şuan bile tıkır tıkır yazışıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation ve PureFood

Üst Alt