4MaGuS
Üye
ilk önce wifide sorunlar oluyor öyle arada açıp kapatmak gerekiyor yanlış anlamayın hemen bu nokia ile alakalı degil bu wifi baglantı saglıyan her modelde var mesela ben pc de çok yaşıyorum birine ağ açıyorum bir süre sonra baglantı kopuyor agı silip baştan açıyorum bu modermle iligli biraz mesela benim pc de çok bağlantı ve bir çok kez bağlanıp kapama sorun çıkartıyor yani rahat oluntarayııda resmler görünmüyor
pcden açtım görünüyor şaşkınım şimdi
telefon googleye bile giremiyor oldu.ne ayak bu ya.pcden aynı wifiyle yazıyorum şuan.
eşimde dedi az önce.cihaz huawei android.internete giremiyorum.
ne ayak.bu bende r ara oluyor ama pde hiç olmuyor.
offff
pcde dns var.ama alt tarafı maxicep google
şimdi bi kere girdi dahada girmiyor.soft reset attım tık yok
dataylada girmiyor.geçici dosyalarda normal.ama tık yok.sıkıldım bu telefondan.symbianda hiç yaşamadım
nokia com a bile girmiyor peah
telin wifisini kapa aç yaptım girdi şimdi.ilginç
saati 06.02 yi gösteriyorne alaka.saat ayarıda uçmuş.otomatik güncellemede.
noluyo ya bu telefona.
maya tarihinemi geçti.telefon inflak edecek galiba
gökçen başka bi imajla yine karşımdasın,ama bu sefer seni görmedim hiç
hayır düzelir mesela ilk aldığım zaman %100 de kapatmıştım telefonu sabah %70 ti açtığımda bende sizin gibi düşünüyordum sonra düzeldi şimdi yeni tel aldım bir günü çıkartmıyordu şimdi düzeldi. Dun gece %40 ta müzik açtım sabaha kadar çaldı ve şarj %34 tü. Yani kısaca toparlayacaktır .arkadaşlar sizinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızler ne durumda ben alalı 4 gün oldu 4-5 şarj yaptım akşam %67 de bıraktım teli sabah %33 nedir bu böyle sadece hücresel veri açık mail senkronizasyonları kapalı pil tasarrufuda açık bu hep böylemi gidecek moralim bozuldu ya umarım pil oerformansı düzelir s4de bile maksimum %10 harcardı vallasogudum telefondan şarjdan çekiyorum bekleme süresi 1gün 15 saat diyor pil tasarrufu acıkken
inşallah düzelir yoksa kocaman bir pişmanlık olacak benim için telefonu elime almaya korkar oldum
inşallah düzelir yoksa kocaman bir pişmanlık olacak benim için telefonu elime almaya korkar oldum
İki günde toparlanmasına sebep olacak bir güncelleme gelmediğine göre kullanımla alakalıdırbeni 925 bir gün gitmiyor evet çok kullanırım ama 820 aynı işleri çıkartırken bununla daha az oynuyorum ve çoook zor çıkıyor şu iki günde biraz toparlanma var
günde en az 2 saat mix radio dinliyorum 820 yetiyordu akşam kadarİki günde toparlanmasına sebep olacak bir güncelleme gelmediğine göre kullanımla alakalıdır
820 nin donanımı gereği çok az şarj yemesi normal. Belki ne alaka diyeceksin ama şöyle bir örnek vereyim; Nokia 3310 şarjı 1 hafta gidiyordu Lumia 1020 ise 1 gün ama bu 3310 u daha iyi yapmıyorgünde en az 2 saat mix radio dinliyorum 820 yetiyordu akşam kadar
evet biliyorum canımı sıkan şarj değil s4'te 2600Mah pil 1080p süper amoled ekran var ve aynı şeyleri yaparken akşamı çıkarıyor 925'te 720p amoled puremotion hd + var çıkartmıyor820 nin donanımı gereği çok az şarj yemesi normal. Belki ne alaka diyeceksin ama şöyle bir örnek vereyim; Nokia 3310 şarjı 1 hafta gidiyordu Lumia 1020 ise 1 gün ama bu 3310 u daha iyi yapmıyorne kadar çok özellik imkan olursa ekstra şarj demektir günü çıkartıyorsa bence iyidir
925 deki promotion değil.evet biliyorum canımı sıkan şarj değil s4'te 2600Mah pil 1080p süper amoled ekran var ve aynı şeyleri yaparken akşamı çıkarıyor 925'te 720p amoled puremotion hd + var çıkartmıyor
anaaaa ben onu promotion sanıyordum ya laSamsung ve HTC ceplere 3DMark tekmesi!
Samsung ve HTC'nin bu çok önemli cepleri, "hile yaptıkları" nedeniyle fena bir engel yediler!
925 deki promotion değil.
normal amoled ekran
Samsung ve HTC ceplere 3DMark tekmesi!
Samsung ve HTC'nin bu çok önemli cepleri, "hile yaptıkları" nedeniyle fena bir engel yediler!
Samsung ve HTC'nin bazı cepleri, Android'deki hız testi uygulaması 3DMark tarafından hile yoluyla sonuçları değiştirmeye çalıştıkları nedeniyle engellendiler.
İki cep devi için utanç verici durum, 3DMark'ın geliştiricisi Futuremark'a göre firmaların hız testi uygulamalarına özel muamele yapmasından dolayı gerçekleşti. 3DMark'ın kurallarına aykırı olan bu durumun sonucunda HTC One, One Mini, Samsung Galaxy Note ve Galaxy Note 3, resmi performans sıralamasının en altına gönderildi.
Futuremark, HTC ve Samsung'un söz konusu cihazlarında modifikasyonlar yaparak testlerini kandırdığını düşünüyor. Sıkça rastlanan hileler arasında GPU hızını standart ayarın üzerine çıkarmak var.
Futuremark'a göre işletim sistemi platformunun bir hız testi uygulamasının çalıştığını algılamaması, testin herhangi bir parametresini değiştirmemesi, hız testi uygulaması için platformun normal çalışmasında bir değişiklik yapmaması gerektiğini söylüyor.
Bununla birlikte Futuremark'ın listesinde dibi boylamayan, ancak hile yaptığı daha önce ortaya çıkan başka cepler olduğunu da söyleyelim. Anandtech'in geçen ayın başında ortaya çıkardığı tablo, birçok cebin hız testlerinde hile yaptığını göstermişti.
925 deki promotion değil.
normal amoled ekran
sana demedim abim.yok onun da puremotion hd+ çözünürlük 720 değil 768 olduğu için
hadi laaaa,yapmaa...
sana demedim abim.
bu arada ips ekranla karıştırmışım.
az enerji tüketen ips ekran.bi hafıza karışıklığı oldu
Teknoloji siteleri ve firmalar taraflı olabilir gerçeğe en yakın;Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
amoled ekran nedir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?