İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
tarayııda resmler görünmüyor
pcden açtım görünüyor şaşkınım şimdi
telefon googleye bile giremiyor oldu.ne ayak bu ya.pcden aynı wifiyle yazıyorum şuan.

eşimde dedi az önce.cihaz huawei android.internete giremiyorum.
ne ayak.bu bende r ara oluyor ama pde hiç olmuyor.
offff

pcde dns var.ama alt tarafı maxicep google

şimdi bi kere girdi dahada girmiyor.soft reset attım tık yok

dataylada girmiyor.geçici dosyalarda normal.ama tık yok.sıkıldım bu telefondan.symbianda hiç yaşamadım

nokia com a bile girmiyor peah

telin wifisini kapa aç yaptım girdi şimdi.ilginç

saati 06.02 yi gösteriyorne alaka.saat ayarıda uçmuş.otomatik güncellemede.

noluyo ya bu telefona.

maya tarihinemi geçti.telefon inflak edecek galiba :alsana:
gökçen başka bi imajla yine karşımdasın,ama bu sefer seni görmedim hiç :D
ilk önce wifide sorunlar oluyor öyle arada açıp kapatmak gerekiyor yanlış anlamayın hemen bu nokia ile alakalı degil bu wifi baglantı saglıyan her modelde var mesela ben pc de çok yaşıyorum birine ağ açıyorum bir süre sonra baglantı kopuyor agı silip baştan açıyorum bu modermle iligli biraz mesela benim pc de çok bağlantı ve bir çok kez bağlanıp kapama sorun çıkartıyor yani rahat olun

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

ozkaner16

Üye
arkadaşlar sizin ler ne durumda ben alalı 4 gün oldu 4-5 şarj yaptım akşam %67 de bıraktım teli sabah %33 nedir bu böyle sadece hücresel veri açık mail senkronizasyonları kapalı pil tasarrufuda açık bu hep böylemi gidecek moralim bozuldu ya umarım pil oerformansı düzelir s4de bile maksimum %10 harcardı valla :destere:sogudum telefondan şarjdan çekiyorum bekleme süresi 1gün 15 saat diyor pil tasarrufu acıkken telefon lumıa 1020 bu arada

Son düzenleme:
sekajmer

sekajmer

Üye
arkadaşlar sizin ler ne durumda ben alalı 4 gün oldu 4-5 şarj yaptım akşam %67 de bıraktım teli sabah %33 nedir bu böyle sadece hücresel veri açık mail senkronizasyonları kapalı pil tasarrufuda açık bu hep böylemi gidecek moralim bozuldu ya umarım pil oerformansı düzelir s4de bile maksimum %10 harcardı valla :destere:sogudum telefondan şarjdan çekiyorum bekleme süresi 1gün 15 saat diyor pil tasarrufu acıkken
hayır düzelir mesela ilk aldığım zaman %100 de kapatmıştım telefonu sabah %70 ti açtığımda bende sizin gibi düşünüyordum sonra düzeldi şimdi yeni tel aldım bir günü çıkartmıyordu şimdi düzeldi. Dun gece %40 ta müzik açtım sabaha kadar çaldı ve şarj %34 tü. Yani kısaca toparlayacaktır .

ozkaner16

Üye
inşallah düzelir yoksa kocaman bir pişmanlık olacak benim için telefonu elime almaya korkar oldum:tşk:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
inşallah düzelir yoksa kocaman bir pişmanlık olacak benim için telefonu elime almaya korkar oldum:tşk:

Benim NL920 sürekli anlık senkronizasyonda 1 günü rahat rahat çıkarıyor istersen değişebiliriz :naughty:

Akhtoher

Akhtoher

Üye

Ben'deki 1020 de sorun yok gayet uzun gidiyor. İnsider Pro kullanıyorum batarya doldu uyarısı vermeden şarjdan çıkarmıyorum ve şarj olurken kullanmıyorum.

Son düzenleme:
sekajmer

sekajmer

Üye
beni 925 bir gün gitmiyor evet çok kullanırım ama 820 aynı işleri çıkartırken bununla daha az oynuyorum ve çoook zor çıkıyor şu iki günde biraz toparlanma var

Akhtoher

Akhtoher

Üye
beni 925 bir gün gitmiyor evet çok kullanırım ama 820 aynı işleri çıkartırken bununla daha az oynuyorum ve çoook zor çıkıyor şu iki günde biraz toparlanma var
İki günde toparlanmasına sebep olacak bir güncelleme gelmediğine göre kullanımla alakalıdır :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
günde en az 2 saat mix radio dinliyorum 820 yetiyordu akşam kadar
820 nin donanımı gereği çok az şarj yemesi normal. Belki ne alaka diyeceksin ama şöyle bir örnek vereyim; Nokia 3310 şarjı 1 hafta gidiyordu Lumia 1020 ise 1 gün ama bu 3310 u daha iyi yapmıyor :) ne kadar çok özellik imkan olursa ekstra şarj demektir günü çıkartıyorsa bence iyidir :)

sekajmer

sekajmer

Üye
820 nin donanımı gereği çok az şarj yemesi normal. Belki ne alaka diyeceksin ama şöyle bir örnek vereyim; Nokia 3310 şarjı 1 hafta gidiyordu Lumia 1020 ise 1 gün ama bu 3310 u daha iyi yapmıyor :) ne kadar çok özellik imkan olursa ekstra şarj demektir günü çıkartıyorsa bence iyidir :)
evet biliyorum canımı sıkan şarj değil s4'te 2600Mah pil 1080p süper amoled ekran var ve aynı şeyleri yaparken akşamı çıkarıyor 925'te 720p amoled puremotion hd + var çıkartmıyor

YkPkY

YkPkY

Üye
Samsung ve HTC ceplere 3DMark tekmesi!
Samsung ve HTC'nin bu çok önemli cepleri, "hile yaptıkları" nedeniyle fena bir engel yediler!

Samsung ve HTC'nin bazı cepleri, Android'deki hız testi uygulaması 3DMark tarafından hile yoluyla sonuçları değiştirmeye çalıştıkları nedeniyle engellendiler.
İki cep devi için utanç verici durum, 3DMark'ın geliştiricisi Futuremark'a göre firmaların hız testi uygulamalarına özel muamele yapmasından dolayı gerçekleşti. 3DMark'ın kurallarına aykırı olan bu durumun sonucunda HTC One, One Mini, Samsung Galaxy Note ve Galaxy Note 3, resmi performans sıralamasının en altına gönderildi.
Futuremark, HTC ve Samsung'un söz konusu cihazlarında modifikasyonlar yaparak testlerini kandırdığını düşünüyor. Sıkça rastlanan hileler arasında GPU hızını standart ayarın üzerine çıkarmak var.
Futuremark'a göre işletim sistemi platformunun bir hız testi uygulamasının çalıştığını algılamaması, testin herhangi bir parametresini değiştirmemesi, hız testi uygulaması için platformun normal çalışmasında bir değişiklik yapmaması gerektiğini söylüyor.
Bununla birlikte Futuremark'ın listesinde dibi boylamayan, ancak hile yaptığı daha önce ortaya çıkan başka cepler olduğunu da söyleyelim. Anandtech'in geçen ayın başında ortaya çıkardığı tablo, birçok cebin hız testlerinde hile yaptığını göstermişti.
evet biliyorum canımı sıkan şarj değil s4'te 2600Mah pil 1080p süper amoled ekran var ve aynı şeyleri yaparken akşamı çıkarıyor 925'te 720p amoled puremotion hd + var çıkartmıyor
925 deki promotion değil.
normal amoled ekran

sekajmer

sekajmer

Üye
Samsung ve HTC'nin bu çok önemli cepleri, "hile yaptıkları" nedeniyle fena bir engel yediler!

normal amoled ekran
anaaaa ben onu promotion sanıyordum ya la :D

beats

beats

Üye

Samsung ve HTC'nin bazı cepleri, Android'deki hız testi uygulaması 3DMark tarafından hile yoluyla sonuçları değiştirmeye çalıştıkları nedeniyle engellendiler.
İki cep devi için utanç verici durum, 3DMark'ın geliştiricisi Futuremark'a göre firmaların hız testi uygulamalarına özel muamele yapmasından dolayı gerçekleşti. 3DMark'ın kurallarına aykırı olan bu durumun sonucunda HTC One, One Mini, Samsung Galaxy Note ve Galaxy Note 3, resmi performans sıralamasının en altına gönderildi.
Futuremark, HTC ve Samsung'un söz konusu cihazlarında modifikasyonlar yaparak testlerini kandırdığını düşünüyor. Sıkça rastlanan hileler arasında GPU hızını standart ayarın üzerine çıkarmak var.
Futuremark'a göre işletim sistemi platformunun bir hız testi uygulamasının çalıştığını algılamaması, testin herhangi bir parametresini değiştirmemesi, hız testi uygulaması için platformun normal çalışmasında bir değişiklik yapmaması gerektiğini söylüyor.
Bununla birlikte Futuremark'ın listesinde dibi boylamayan, ancak hile yaptığı daha önce ortaya çıkan başka cepler olduğunu da söyleyelim. Anandtech'in geçen ayın başında ortaya çıkardığı tablo, birçok cebin hız testlerinde hile yaptığını göstermişti.
normal amoled ekran

yok onun da puremotion hd+ çözünürlük 720 değil 768 olduğu için

YkPkY

YkPkY

Üye
hadi laaaa,yapmaa...
yok onun da puremotion hd+ çözünürlük 720 değil 768 olduğu için
sana demedim abim.
bu arada ips ekranla karıştırmışım.
az enerji tüketen ips ekran.bi hafıza karışıklığı oldu :)

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
serecans

serecans

Üye
925 puremotion hd+

YkPkY

YkPkY

Üye
açıklama yapıldı bi üst mesajda

beats

beats

Üye
hadi laaaa,yapmaa...
sana demedim abim.
bu arada ips ekranla karıştırmışım.
az enerji tüketen ips ekran.bi hafıza karışıklığı oldu :)
:) amoled daha az harcıyor ve siyahı daha iyi veriyor diye biliyorum onun dışında bir getirisi yok ips her yönden daha iyi

YkPkY

YkPkY

Üye

amoled ekran nedir

bu arada bilginiz olsun.
kapasite kontroldaki geçici dosyaların boyutu 287 mb idi
ayarlardaki telefon depolama ayarı 193 mb idi.

internet geçmişini internet ayarları geçmişi sil yaptıkdan sonra;

kapasite kontrol,geçici dosyalar 18 mb
telefon depolama ayarı,geçici dosyalar 5 mb oldu

ama halen internette gezerken tarayıcıdan atıyor bazen

Son düzenleme:
beats

beats

Üye

amoled ekran nedir
Teknoloji siteleri ve firmalar taraflı olabilir gerçeğe en yakın;
, bunlardır.
en kısa inceleme de burada var
İps ekran;
Artısı: Normal lcdye göre daha iyi tepkime süresi, rengin en iyi kopyası, en iyi görüş açısı, keskin görüntüler.
Eksisi: Güçlü arka ışık, daha fazla güç, kalın ekran.
Amoled ekran;
Artısı: Arka ışık gerekli değil, daha az pil tüketimi, ince ekran daha hafif, iyi kontrasta sahip.
Eksisi:Üretimi pahalı, ips ekran görüntüsüne göre keskinliği ve parlaklığı daha azdır, ekran rengini zamanla indirgiyor.
Sonuç: Ips; daha iyi renk üretimi, üretim ve ucuz maliyeti, daha iyi gündüz görüşü, keskin görüntü kalitesi ve yüksek çözünürlük desteği sağlıyor. Amoled; daha iyi pil ömrü, daha ince ve esnek tasarımı, yüksek kontrastı, daha koyu siyahlar ve daha iyi tepki süresi sağlıyor.

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Üst Alt