Htc 8x saat live tilesi lumia icin varmi?

Sponsorlu Bağlantılar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Htc 8x saat live tilesi lumia icin varmi?
Resimdeki saat live tilesi lumialar icin varmi veya programj felan

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Nokia bu şekilde Live tile vermedi.Ama uygulamalar var

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bunlar oem uygulamalar ve magaza telefonunuzu tanıyarak yüklemenizi engeller. Fakat bunun da bir hack yolu var. Ben denemedim ama denemek isteyenleri BURAYA alalım

• Beğen
Tepkiler: acoustic

sympatico

Üye
bunlar oem uygulamalar ve magaza telefonunuzu tanıyarak yüklemenizi engeller. Fakat bunun da bir hack yolu var. Ben denemedim ama denemek isteyenleri BURAYA alalım

abi be wp8 forumunun en deneyimlılerinden birisin , biz şımdı bunu yaparsak elımıze yuzumuze bulastırırız , bi denesen de bize anlatsan ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
abi be wp8 forumunun en deneyimlılerinden birisin , biz şımdı bunu yaparsak elımıze yuzumuze bulastırırız , bi denesen de bize anlatsan ?

olsa tükan sizin. Ama laptop'ın chipteki soguk lehimleri düştü fazla ısınmaktan. O yüzden kafasına göre pat diye kapanıyor. Boyle bir işlemin ortasında kapanırsa sonucları tahmin edemiyorum. Yoksa çoktan o saati yuklemiştim.:ehe

ÖEY

ÖEY

Üye

olsa tükan sizin. Ama laptop'ın chipteki soguk lehimleri düştü fazla ısınmaktan. O yüzden kafasına göre pat diye kapanıyor. Boyle bir işlemin ortasında kapanırsa sonucları tahmin edemiyorum. Yoksa çoktan o saati yuklemiştim.:ehe
Üstad yönlendirdiğin konuya da yazdım ama buraya da yazayım ben bir ihtimal deneyebilirim ama acaba sen de uygulamanın tanıldığı veya sunumunun yapıldığı site/forum linki var mı? En azından ingilizce de olsa neyin nasıl kurulduğunu yapıldığını anlatan bir döküman olsa elimiz de iyi olur. Ben denemesem bile deneyecek arkadaşlar çıkabilir.:oke:

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
​Ben denemeye çalıştım her şey yolundaydı fakat ie ip adresli sayfayı açmıyor desteklenmiyor diyor, büyük ihtimal ben yanlış yapmışımdır. Bir babayiğit çıksa da şunu bir denese keşke

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Beyler denilen programla yatpım yalnız şöyle birşey var htc uygulamasını indiremiyorsunuz uyumlu değil diyor 720p gereksinim var felan diyor anlamadım bu hatayı neyse samsungdanda sadece chat on indirebiliyorsunuz.Önerebileceğiniz saat programı varmı ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Beyler denilen programla yatpım yalnız şöyle birşey var htc uygulamasını indiremiyorsunuz uyumlu değil diyor 720p gereksinim var felan diyor anlamadım bu hatayı neyse samsungdanda sadece chat on indirebiliyorsunuz.Önerebileceğiniz saat programı varmı ?

muhtemelen lumia920'ye denedin. Lumia920 768p oldugu icin uyumsuz olabilir.

Uygulamayı yazan kişi xda'da bir konu acmişti ama orada da kullanimi anlatmamiş. Zaten konuda verdigim ss'ten işlemleri takip ederseniz olmamasi icin sebep yok.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi

muhtemelen lumia920'ye denedin. Lumia920 768p oldugu icin uyumsuz olabilir.

Uygulamayı yazan kişi xda'da bir konu acmişti ama orada da kullanimi anlatmamiş. Zaten konuda verdigim ss'ten işlemleri takip ederseniz olmamasi icin sebep yok.

Evet herşeyi oluyor ben anlatmak istiyorum arkadaşlara

1.Which apps do you install? Sorusuna hangi firmanın uygulamasını yüklemek istiyorsanız onu seçin.

2.What is your phone company? telefonunuzun markasını seçin

3.Install fiddler 2 deyin kurun programı

4.Launcher fiddler 2 ye tıklayın ardınndan watch videoya tıklayarak adamın dediklerinin aynısını fiddler 2 programına yapın. Yani adamın yaptığı ayarları yapın anlattığı.

5.Ayarlardan wifiye girin ordan hangi ağa bağlıysanız onun üstüne tıklayın ve proxyi aktifleştirin.

6.Sunucu/Url ye 192.168.2.210 yazın Bağlantı Noktasına 8888 yazın ve en alttan okey tik işaretine basın.

7.İnter Explorer açın ve yazın ve sayfaya gidin karşınıza çıkan ekranda açmak için dokuna tıklayın ve sertifikayı yükleyin

8. Appstore a girin istediğiniz firmanın adını arama bölümüne yazın mesela htcninkini arıyorsanız htc yazın arayın.

9. İstediğiniz uygulamaya girin ve windows tuşuna basın ordan wifiye girip ayarlardan proxy devredışı bırakın yine alttan çarpı işaretine tıklayın.

10. Tekrar appstorea dönün ordan yükleye tıklayın ve yüklensin hepsi bukadar.

İyi günlerde kullanın htcnin uygulamaları lumia 920 desteklemiyor haberiniz olsun.

• Beğen
Tepkiler: acoustic
ElectroTR

ElectroTR

Üye
Bence bu kadar uğraşacağınıza telefonunuzu developer unlock yapın. İhtiyacınız olan tek şey .edu uzantılı bir mail adresi.
Önce dreamspark kaydınızı oluşturun, sonra free olarak developer hesabı açın. Visual Studio içerisinde xap loader uygulaması ile TİME ME uygulamasının hacked versiyonunu yükleyin. Bu yöntem telefona hiç bir zarar vermeyeceği gibi tamamen legaldir.

time me uygulamasının geliştirici sitesi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bence bu kadar uğraşacağınıza telefonunuzu developer unlock yapın. İhtiyacınız olan tek şey .edu uzantılı bir mail adresi.
Önce dreamspark kaydınızı oluşturun, sonra free olarak developer hesabı açın. Visual Studio içerisinde xap loader uygulaması ile TİME ME uygulamasının hacked versiyonunu yükleyin. Bu yöntem telefona hiç bir zarar vermeyeceği gibi tamamen legaldir.

time me uygulamasının geliştirici sitesi

bu uygulama zaten magazadan yuklenebiliyor. Bahsedilen htc'nin cihazlarina özel olan uygulaması ve bu uygulamaları yuklemek icin developer unlock yetmez.

ElectroTR

ElectroTR

Üye

bu uygulama zaten magazadan yuklenebiliyor. Bahsedilen htc'nin cihazlarina özel olan uygulaması ve bu uygulamaları yuklemek icin developer unlock yetmez.

mağazadan yüklenebiliyor ama microsoft kısıtlaması yüzünden 30dk da bir güncelliyor kendisini malesef.
developer unlock versiyonu dakika başında güncelliyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
o da guzelmiş bunu bilmiyordum. Zaten microsoft geliltirici hesabi 19.90$'a duşuruldu. Uzun bir zaman unlock cihaz kullanabilmek icin bence makul bir fiyat:ehe

ElectroTR

ElectroTR

Üye
Aslında daha önceki mesajda belirttiğim gibi Microsoft üniversite öğrencilerine ücretsiz olarak developer hesabı veriyor dreamspark üzerinden. Üniversite öğrenciliği kontrolünü sadece .edu uzantılı mail adresi üzerinden doğruladığı için herhangibir öğrenci arkadaşınızın mail adresi ile ücretsiz developer hesabı kaydı oluşturabilirsiniz.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Bende istemiştim bunu :D

acoustic

acoustic

Üye

Windows Phone platformunda firmaların yaptıkları anlaşmalar çerçevesinde bazı oyun ve uygulamalar sadece o firma cihazlarında kullanılabiliyor ve diger marka cihazlar bu uygulamalardan faydalanamıyor. Hayırsever bir geliştirici de yaptıgı bu uygulamayla bu kısıtlamayı kaldırmış.

Uygulama şu anda 0.4 alfa sürümünde ve geliştirilmeye devam ediyor. Uygulamayı yüklemek icin bilgisayarınızda minimum windows7 ve .net framework4.5 yuklu olmali.

Uygulamayı indirebilirsiniz.

Teşekkürler denedim ve here drive+ htc 8 s e yükledim hemde ücretsiz olarak hepinize teşekkür ederim ayrıca bir istirhamım olacak nokia kapasite kontrol ü denemek istiyorum ama bana burdan link ini verirmisiniz.