İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

sekajmer

sekajmer

Üye
GDR3 betada animasyonlarda takılma oluyor o yüzden normale dönmek istiyorumşu an yazılımı kuruyorum inş. animasyonlardaki kasma gider :) birde ilk defa rom kuruyorum Windows phone'da ve süper :D
Süperden kastım eski nokia'lardaki gibi yok ölü flaş yok rom editörle içine göm :D bayağı orijinal :)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
beats

beats

Üye
GDR3 betada animasyonlarda takılma oluyor o yüzden normale dönmek istiyorumşu an yazılımı kuruyorum inş. animasyonlardaki kasma gider :) birde ilk defa rom kuruyorum Windows phone'da ve süper :D
Süperden kastım eski nokia'lardaki gibi yok ölü flaş yok rom editörle içine göm :D bayağı orijinal :)
:) nsu zaten ölü flash atıyor ki farkı sadece uğraşsız otomatik oluşu, ncs de öyle ama manuel kullanımı var

sekajmer

sekajmer

Üye
:) nsu zaten ölü flash atıyor ki farkı sadece uğraşsız otomatik oluşu, ncs de öyle ama manuel kullanımı var
bunda uğraşmıyoz :D
kurdum ve sonuç : süper kasma gitti çok stabil ancak görev yöneticisine girdiğimde azıcık kasma oluyor neden oluyor ki anlamadım can sıkıcı :(

PureFood

PureFood

Üye
bunda uğraşmıyoz :D
kurdum ve sonuç : süper kasma gitti çok stabil ancak görev yöneticisine girdiğimde azıcık kasma oluyor neden oluyor ki anlamadım can sıkıcı :(
bu takılmalar, hecelemeler gibi şeyler 820'nde var mıydı peki

dakamon

dakamon

Üye
Takılmalar görüyorum 820 de gerçekten. Yani ilk zamandan bu güne kadar geçen sürede yavaş yavaş kasılmalar artıyor gibi geldi bana.

stkzky

Üye
foursquare güncelleme geldi hala bildirimlerde sorun var whatsappta sürekli güncelleme geliyor ne oluyor boyle ikincisi amberdan sonraki güncelleme orada ne zaman gelecek?

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Bende kasma adına hiçbir sorun yok Allaha şükür ki. Nokia cameraya girerken yükleniyor yazısında takılı kalıyordu. Son Nokia camera güncellemesiyle oda duzeldi

hookword

hookword

Üye
Benim 720 de son bir haftadır hafiften kasıyordu ben de bataryayı bitirip 15-20 dk beklettim sonra şarja taktım düzeldi
Düşünceme göre wp android gibi 2 günde bir şişmediğinden yapılması gereken bu işlemi unutuyoruz ve cihazlar bu yüzden kasıyor

• Beğen
Tepkiler: sekajmer ve osmanmert99

blackcemre

Üye
lumia 920 acil olarak ekran koruyucu arıyorum satın alacağım ekranda boluncuk ve toz tutmayan ekran korucu kaliteli arıyorum acil öneriniz ve linkide atınızzagg mı ıpg mi

YkPkY

YkPkY

Üye
ben vatandan almıştım 15 liraya.7ay oldu,canavar gibi

4MaGuS

4MaGuS

Üye
nokia care den 3 ay oldu 20tl hiç sorun yok

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nokia kameraya "Black" güncellemesiyle gelecek yeni bir özellik dikkatinizi çekiyor mu?

• Beğen
Tepkiler: beats

skynet

Üye
O kilit işaretimi yoksa :D

Üst Alt