beats
Üye
ambere dönüyor tabi 2 defa yaptımBen ambere dönulemiyor. diye biliyorum donuluyorsa bende döneceğim.
ambere dönüyor tabi 2 defa yaptımBen ambere dönulemiyor. diye biliyorum donuluyorsa bende döneceğim.
GDR3 betada animasyonlarda takılma oluyor o yüzden normale dönmek istiyorumşu an yazılımı kuruyorum inş. animasyonlardaki kasma giderbirde ilk defa rom kuruyorum Windows phone'da ve süper
Süperden kastım eski nokia'lardaki gibi yok ölü flaş yok rom editörle içine gömbayağı orijinal
![]()
nsu zaten ölü flash atıyor ki farkı sadece uğraşsız otomatik oluşu, ncs de öyle ama manuel kullanımı varhahah çok iyi yabiri ışık hızı mı dedi

bunda uğraşmıyoznsu zaten ölü flash atıyor ki farkı sadece uğraşsız otomatik oluşu, ncs de öyle ama manuel kullanımı var

bu takılmalar, hecelemeler gibi şeyler 820'nde var mıydı pekibunda uğraşmıyoz
kurdum ve sonuç : süper kasma gitti çok stabil ancak görev yöneticisine girdiğimde azıcık kasma oluyor neden oluyor ki anlamadım can sıkıcı![]()
hayır yoktubu takılmalar, hecelemeler gibi şeyler 820'nde var mıydı peki
hayır yoktu
Nokia kameraya "Black" güncellemesiyle gelecek yeni bir özellik dikkatinizi çekiyor mu?
?????????
o kilit ne oluyor ya ?Nokia kameraya "Black" güncellemesiyle gelecek yeni bir özellik dikkatinizi çekiyor mu?
galiba bir defa ayarladığın ayarları kilitliyorsunuz ikidebir bozulmasını engel oluyor çok resim çekenler için güzel bir özelliko kilit ne oluyor ya ?