sekajmer
Üye
evetşu anda en son gelen güncelleme amber değil mi?
evetşu anda en son gelen güncelleme amber değil mi?
Evet, o linkten cihazın Türkiye'de kullanılmak üzere kayıt yaptırılıp yaptırılmadığını kontrol edebilirsiniz. Diğer sorunuz (Türkçe dil) için ise Türkiye varyantını yüklemeniz gerekli, bu işlem içinde ilgili rom dosyalarını temin ettikten sonra Nokia Care Suite programı ile flash işlemi uygulamanız yeterli.o değil de türkçe yapmam lazım nası iş bu ya.o sorgudan birşey çıkmadı ben rusyadayım ve telefonu rusyadan aldım ondanmıdır ?
NoProblembaştan Rusya dan aldığını söylemedi ki.

Üç Harflileri yakalamışsın resmen
Şu sağdaki sarı çizgileri nasıl yaptım bilinmez
)sanırım ışık hızını yakaladın dostum
Şu sağdaki sarı çizgileri nasıl yaptım bilinmez

abi sen ne yapıyon fiber mi var evdebiri ışık hızı mı dedi![]()

abi sen ne yapıyon fiber mi var evde![]()
bugünlerde biraz yavaşladı. Bir kaç cihaz daha bağlı olunca buralara düşüyor. 80'leri gördüğümü bilirim
tuşlarda ışık varmıydı ?arkadaşlar az önce otobüste yanıma birisi oturdu lumia telefonu vardı modelini nasıl anlayabiliriz sadece beyaz renkliydi onu gördüm daha fazla bakmadım ayıp olcak diye
Dikkat etmedim ama ekranı düzdü öyle kavisli biçimde değildituşlarda ışık varmıydı ?
bütün çıkmış ve çıkacakları netten takip edip kafanda tutacaksınarkadaşlar az önce otobüste yanıma birisi oturdu lumia telefonu vardı modelini nasıl anlayabiliriz sadece beyaz renkliydi onu gördüm daha fazla bakmadım ayıp olcak diye

vidyo çok güzel burada biraz telefonu düşünürseniz çok hızlı dayanıklı olduğundan bahsettiğinin farkına varmışsınızdır ilerde artık bunlar dizi bile çekerler yeni telefon için işler çok büyüyorMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızMicrosoft, İE için anime bir reklam yapmış. reklamı izleyince eski bir çizgi film olan Sailor Moon geldi aklıma
her neyse bu videoyu neden paylaştığıma geleyim. Microsoft'un ufak detaylara ne kadar önem verdiği burada da görülüyor:
videonun sonunda masada kablosuz şarj cihazı üzerinde duran sarı bir Lumia var![]()

video telefon için değil İnternet Explorer için çekilmiş. onun hızı ve smartscreen gibi güvenlik özelliklerini öne çıkarmış bla blavidyo çok güzel burada biraz telefonu düşünürseniz çok hızlı dayanıklı olduğundan bahsettiğinin farkına varmışsınızdır ilerde artık bunlar dizi bile çekerler yeni telefon için işler çok büyüyor![]()