Lumia 920'de iç ekranda siyah bri leke nokta var beyaz temada çok belli oluyor ne yapabilirim toz mudur yoksa pixel hatası mıdır?
Hatta bu siyah leke yüzünden bence ekranda takılmalar oluyor acil yardım sizce neden olabilir?
sanmam görüntü birimiyle alakalıdır ölü pixel görüntüyü etkiler sadece dokunmatik yüzey çalışır yine bir hardware test yap bence ölü pixel bulunduğunu zannetmiyorum ölü pixele lumialarda daha rastlamadım şu insiderın dokunmatik testini dene bence
bende siyah nokta yok baktımda.çok nadir oluyordu,oyun oynarken coşuyordu six gun oyununda.çok ısınıyordu.
ekrana toz giremez,çok zor.bi servise ver.ama önce ekran koruyucu varsa o lekenin arada kalmadığından emin ol
bende siyah nokta yok baktımda.çok nadir oluyordu,oyun oynarken coşuyordu six gun oyununda.çok ısınıyordu.
ekrana toz giremez,çok zor.bi servise ver.ama önce ekran koruyucu varsa o lekenin arada kalmadığından emin ol
six guns oynarken kasıyor zaten beygir giderken farketmişsinizdir bazı oyunlar tam optimize değil ilk çıktıkları haliyle duran uygulama oyun çok güncelleme almamışlar şuan aspalt 8 çok iyi bence çünkü 512 rame desteği var getirisi de 1gb ramlere olmuş rahat oyun, ısınmayı artık dert etmiyorum her zaman ısınıyor
cihaza soft ya da hard reset at ya da en temizi bi flashla ilk güncelleme geldiği zaman bende de vardı ama öncesinde wifi ayarlarını kontrol etmende fayda var, buna da bakabilirsin Amberden sonra mağaza güncellemeleri gelmiyor diyenler gelsin sonra güncellemeleri
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ile de denetleyebilirsin
cihaz hasar aldıysa etkilenmiş olabilir belki ya da bazı modellerde donanımsal sorun da olabilir
sanmam görüntü birimiyle alakalıdır ölü pixel görüntüyü etkiler sadece dokunmatik yüzey çalışır yine bir hardware test yap bence ölü pixel bulunduğunu zannetmiyorum ölü pixele lumialarda daha rastlamadım şu insiderın dokunmatik testini dene bence
Acil yardım yeni telefona Bi Microsoft hesabı girdim. Mağazadan uygulama indiremiyorum ailem ayarlarını yapmanız lazım falan dedi araştırdım bir şey yapamadım acil yardım eder misiniz.
Acil yardım yeni telefona Bi Microsoft hesabı girdim. Mağazadan uygulama indiremiyorum ailem ayarlarını yapmanız lazım falan dedi araştırdım bir şey yapamadım acil yardım eder misiniz.