aynen şirket mailini tanıtmak istiyorum
Şirket hesapları için öncelikle ayarlar/şirket uygulamaları bölümünden gerekli parametreleri girerek bir hesap açmalısınız. Bağlı olduğunuz Exchange Server ayarları ile ilgili bazı bilgileri kendi BT personelinize danışın. Şirket hesapları özel güvenlik ayarları gerektirir, bu nedenle ilk kurulumu biraz uğraştırabilir, domain, etki alanı vs. bilgilere ihtiyaç vardır ...
cok uzattım ama söyle bise soylesem şirket e mailini google aktarabiliyorum cok basit olarak menüden ayarlıyorum bunu live adresime aktarmak için uğrastım fakat bulamadım bu konuda yardımcı olabilirmisinizi3G kullanıma geçince mesajlaşma'nın içinde ki facebook kişileriyle konuşamıyorum. İlla facebook'a girmem gerekiyor. Bu herkeste olan bir sorun mu? Düzelecek mi?
Hayır, mesajlar bölümünden sohbete devam edebiliyorsun.Bu konuda bir destek alman lazım. Çünkü bilgileri elde etmeden yapamazsın. Eğer Outlook kurulu bir pc var ise elinin altında ordan da bilgileri elde edebilirsin.
Buda çözüm olmazsa son çare işyerinde BT arkadaştan destek almalısın.
Ben bişi anlamadımmüzik stopperla müzikleri kapa sonra favori listene ekleyeceğin şarkılardan birini aç, diğer eklemek istediğin şarkılar seç 3noktadan şimdi çalınıyora ekle de işin bitince şimdi çalınıyor ekranından 3noktaya baş çalma listesini kaydet de

Arkadaşlar önerebilecek var mı?Arkadaşlar güzel ve kapsamlı bir çevrimdışı sözlük önerebilir misiniz?
Arkadaşlar önerebilecek var mı?
abi wp cok ii yaaaaa![]()
![]()
Ben bişi anlamadım![]()