İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bence bunu en erken 10 yılı daha var oda olursa bunu bizim bir sonraki nesil görede bilir

skynet

Üye
Yere düştü mü işin yoksa kamerasıydı wifisiydi ara dur :zuhaha:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: pirenuri ve suyunsesi
alasulumurat

alasulumurat

Üye
arkadaşlar. L820 kullanıyorum şöyle bir şey fark ettim. Pro cam ile fotoğraf çektikten sonra foto çekilir çekilmez kısa bir süreliğine resmi gösteriyor ve tekrar Live kamera moduna dönüyor ya işte o kısa gösterimde resim çok net oluyor fakat resimlerden çektiğimiz resmi açtığımızda sanki açar açmaz resme photoshop uygulayıp biraz flulaştırıyor.bu herkeste bu şekilde mi?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Arkadaşlar ben yeni bir klavye yükledim lehçe, ancak metin tahminleri lehçede çıkmıyor.

bunu yapabilmenin bir yolu var mı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet o klavyeyi yükledikten sonra ota güncelleme gelmesi lazım. Dil güncellemesi. Ondan sonra tahminler çalışır.

serinaga

serinaga

Üye
Mükemmel bir tasarım, kişiye özel bir telefon, lakin yere düştüğünde toparlaması biraz zor gibi ...

eyup ensar

eyup ensar

Üye
l820 ye data sense gelmedi hala bu konuda bilgisi olan varmı güncelleme geldi ama içinde yok

faruktsk

Üye
Ses kısma ve güç tuşuna 10 sn (titreşim gelene ve yeniden başlayana) kadar basılı tutmayı denedin mi?

kardeş denedim yine aynı bir tepki yok bir anda böyle birşey olabilirmi bn daha önce hiçbir telefonda karşılaşmdım

eRdaL.

eRdaL.

Üye
arkadaşlar. L820 kullanıyorum şöyle bir şey fark ettim. Pro cam ile fotoğraf çektikten sonra foto çekilir çekilmez kısa bir süreliğine resmi gösteriyor ve tekrar Live kamera moduna dönüyor ya işte o kısa gösterimde resim çok net oluyor fakat resimlerden çektiğimiz resmi açtığımızda sanki açar açmaz resme photoshop uygulayıp biraz flulaştırıyor.bu herkeste bu şekilde mi?

bende de aynı şekilde

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
kardeş denedim yine aynı bir tepki yok bir anda böyle birşey olabilirmi bn daha önce hiçbir telefonda karşılaşmdım
Normalde olmaması gerekiyor, sanırım servis yolu görünüyor.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
O Pro camda flulaşma bendede var bide gece çekiminde karıncalanma.

PureFood

PureFood

Üye
aynen Pro cam olayı bende de öyle. Müthiş bir çekim var. Ama Sonra kalite değişiyor, keşke olmasa

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bende de aynı

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye

Lumia 820'ye pro cam nasıl yükledin? desteklemiyordu çünkü.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Yere düştü mü işin yoksa kamerasıydı wifisiydi ara dur :zuhaha:

o anki ihtiyaca göre telefonu şekilendirmek oldukça iyi bir fikir. cepte lego gibi telefon parçaları taşımak gerekecek. parçaları düşürmek, kaybetmek, biyerlerde unutmak yada arkadaşlar yada aile bireyleri arasındaki değiş tokuşlarda iç etmeler çok olacaktır. sabah uyandığında bir bakmışsın telefonun kamerası yok " annnneeeee benim telefonun kamerası nerdeeeeee" gibi cümleler gelecekte çok kullanılacak gibi :))

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, serinaga, YkPkY ve 1 kişi daha
serinaga

serinaga

Üye
l820 ye data sense gelmedi hala bu konuda bilgisi olan varmı güncelleme geldi ama içinde yok

Ne bilen var ne de bir yorum yapan, bir güncelleme geldi, ne olduğu belirsiz, kimisi data sense dedi, ama OTA'dan güncellenen hiçbir L820'de görünmedi (Benim telefonda dahil), NSU yükleyenlere geldi sanırım data sense, sonuç ise HÜSRAN :bilmm

ademoz05

ademoz05

Üye
Hadi hayırlı olsun.......... :)

Üst Alt