İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
:d::d::d:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu arada civcivleri çiftledim:kop:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
özür dilerim. wp8 kullanmadığım için bi fikrim yok açıkçası. dalga geçmeyen arkadaşlara teşekkür ederim. bilmemenin ayıp olmadığını dalga geçen arkadaşlara öğretmek lazım :hmmm
kimse seninle dalga geçmedi bundan emin olabilirsin. herkesin takıldığı konu sana bunu söyleyenin (artık o hurafeyi kim uydurmuşsa sana o) :)

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
HAM ZA

HAM ZA

Üye
özür dilerim. wp8 kullanmadığım için bi fikrim yok açıkçası. dalga geçmeyen arkadaşlara teşekkür ederim. bilmemenin ayıp olmadığını dalga geçen arkadaşlara öğretmek lazım :hmmm

- - - Eklendi - - -

telefon 1 kere alınıyor ben zırt pırt telefon değiştirecek durumda değilim kimseyle de bi sorunum yok sadece merak ettiğim bi konuydu ya s3 mini alıcaktım ya 520 ya da 620..

HAM ZA

HAM ZA

Üye
kimse seninle dalga geçmedi bundan emin olabilirsin. herkesin takıldığı konu sana bunu söyleyenin (artık o hurafeyi kim uydurmuşsa sana o) :)
kaffama takıldı sadece tabiki bende inanmadım buna

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Sim kart kaydı olmadığını duymuş olabilirsin.
windows phone android‛den de ios dan da symbian danda çok çok farklı bi isletm sistemi peki bu wp8 lerde açık uygulamaları nasıl görücez? Uygulama arasında gecis falan nasıl yapıcaz? Windows tuşu ile olmuyo

Lumiance

Lumiance

Üye
windows phone android‛den de ios dan da symbian danda çok çok farklı bi isletm sistemi peki bu wp8 lerde açık uygulamaları nasıl görücez? Uygulama arasında gecis falan nasıl yapıcaz? Windows tuşu ile olmuyo

geri tuşuna basılı tutunca oluyor

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
YkPkY

YkPkY

Üye
özür dilerim. Wp8 kullanmadığım için bi fikrim yok açıkçası. Dalga geçmeyen arkadaşlara teşekkür ederim. Bilmemenin ayıp olmadığını dalga geçen arkadaşlara öğretmek lazım :hmmm
kimse seninle dalga geçmedi abim.
Bu yaşta oturup seninle dalgami geçeyim o kadar sorun arasinda.
Burada bazen birkaç çapulcu arkadaşlar olarak bazi şeyleri tie aliyor eğleniyoruz ve gülüyoruz.bu başindan beri böyle,aramizda bi diyalog kurduk arada bir eğlence katiyoruz ortama o kadar.
Yoksa burada kimsenin kimseyle dalga geçmeye ne lüksü var nede hakki.önce insan kendine bakmali.bilmemek ayip değil.elimizden geldiğince birbirimize yardimci oluyoruz arada bi çikan parazitler hariç.
Ortada dolaşan yalan yanliş, bilmeden ortaya atilan yanliş bilgilendiren kişilerle dalga geçiyoruz,
dünyanin en antika en kötü en eski telefonunda bile rehbere kayit var iken son yilin akilli marka telefonuna rehber kaydi yok onda diyenle dalga geçiyoruz :d
yani onlari tie bile almiyoruz.
boş bilgi veren boş kafa yoran kişilere uyus oluyorum

- - - Eklendi - - -

Büyük anlaşma direkten döndü!

Eğer 2 devin müthiş anlaşması direkten dönmeseydi, cep pazarında gerçek bir deprem olabilirdi!

Büyük iddia: The Wall Street Journal kaynaklı bir habere göre, Microsoft ve Nokia arasında Nokia'nın cep telefonu üretim bölümünü satın almak üzere görüşmeler yapıldı ancak son anda anlaşma sağlanamadı!

Hem yazılım hem de donanım üreticisi Apple, yazılım üreticisi Google ve donanım üreticisi Samsung tarafından domine edilen akıllı telefon pazarında Windows 8'in rekabet gücünü artırmak için doğru bir adım olarak nitelendirilen bu anlaşmanın neden bozulduğu konusunda bir bilgi bulunmuyor. Ancak sızan haberlere göre iki firmanın konu ile ilgili yetkilileri bir aydır İngiltere'nin başkenti Londra'da görüşüyorlar ve bir anlaşmaya varmaya çalışıyorlardı. Microsoft ve Nokia yetkilileri bu konuda kendilerine sorulan soruları yanıtsız bırakıyorlar.

Bilindiği üzere Microsoft ve Nokia iki yıl önce özel bir anlaşma imzalamışlar ve bu anlaşma gereği Nokia akıllı telefon segmentindeki ürünlerinde sadece Microsoft'un mobil işletim sistemi Windows Phone 8'i kullanıyor. Eğer Microsoft Nokia'nın üretim bölümünü de alsaydı, Apple ile rekabette bir adım daha ileri atmış ve aynen Apple gibi hem yazılım hem de donanım üreticisi konumuna geçmiş olacaktı. Endüstri analistleri Microsoft'un pazardaki klasik ve durağan pozisyonunu bu tür bir atakla iyileştirmeye çalışmasının iyi bir hamle olduğunu belirtiyor ancak sonunca ulaşmamasının hayal kırıklığı yarattığının altını çiziyorlar.

Alıntıdır arkadaşlar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben ilk kez duyuyorum bu haberi :hmmm

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bi saat önce filan aynı haberi ben de okumuştum ama nedense anlaş(ama)ma öncesi hiç haber çıkmadı (ya da hiçbirimize denk gelmemiş) ancak ne hikmetse anlaşma olmayınca haberi yapılmış :D

ÖEY

ÖEY

Üye
Evet bu haberi daha önce görmüştüm. Aslında MS satın alsaydı Nokia'yı belki daha da hızlanırdı bu güncellemeler ve gelişmeler.

YkPkY

YkPkY

Üye
kesin bi sonuç olmadığı için medyaya verilmemiştir

- - - Eklendi - - -

Evet bu haberi daha önce görmüştüm. Aslında MS satın alsaydı Nokia'yı belki daha da hızlanırdı bu güncellemeler ve gelişmeler.
ama o zamanda nokia ya has özellikler olmazdı.baksanıza radyoyu bile kaldırdı wp7 den sonra.
şimdi geri koyulacak nokia o donanımı yapmasına rağmen.
ms o donanımı bile koymazdı.
haritalar berbat olurdu bide

narnia16

narnia16

Üye

Burada bazen birkaç çapulcu arkadaşlar olarak bazi şeyleri tie aliyor eğleniyoruz ve gülüyoruz.bu başindan beri böyle,aramizda bi diyalog kurduk arada bir eğlence katiyoruz ortama o kadar.
Yoksa burada kimsenin kimseyle dalga geçmeye ne lüksü var nede hakki.önce insan kendine bakmali.bilmemek ayip değil.elimizden geldiğince birbirimize yardimci oluyoruz arada bi çikan parazitler hariç.
Ortada dolaşan yalan yanliş, bilmeden ortaya atilan yanliş bilgilendiren kişilerle dalga geçiyoruz,
dünyanin en antika en kötü en eski telefonunda bile rehbere kayit var iken son yilin akilli marka telefonuna rehber kaydi yok onda diyenle dalga geçiyoruz :d

Ben bikaç sene önce görmüştüm abi telefona numara kaydedilmiyodu yanında ajanda hediye ediyodular :kop2:

YkPkY

YkPkY

Üye

Ben bikaç sene önce görmüştüm abi telefona numara kaydedilmiyodu yanında ajanda hediye ediyodular :kop2:

ALEMSİN :d:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
cok yakinda 3'lu inceleme maxicep'te

• Beğen
Tepkiler: skynet ve bulutsuzgece
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Vidyo istiyom :)

Üst Alt