kaç tane lumian oldu şimdi toplam.bu arada civcivleri çiftledim![]()
kimse seninle dalga geçmedi bundan emin olabilirsin. herkesin takıldığı konu sana bunu söyleyenin (artık o hurafeyi kim uydurmuşsa sana o)özür dilerim. wp8 kullanmadığım için bi fikrim yok açıkçası. dalga geçmeyen arkadaşlara teşekkür ederim. bilmemenin ayıp olmadığını dalga geçen arkadaşlara öğretmek lazım![]()

kaffama takıldı sadece tabiki bende inanmadım bunakimse seninle dalga geçmedi bundan emin olabilirsin. herkesin takıldığı konu sana bunu söyleyenin (artık o hurafeyi kim uydurmuşsa sana o)![]()
Sim kart kaydı olmadığını duymuş olabilirsin.kaffama takıldı sadece tabiki bende inanmadım buna
windows phone android‛den de ios dan da symbian danda çok çok farklı bi isletm sistemi peki bu wp8 lerde açık uygulamaları nasıl görücez? Uygulama arasında gecis falan nasıl yapıcaz? Windows tuşu ile olmuyoSim kart kaydı olmadığını duymuş olabilirsin.
windows phone android‛den de ios dan da symbian danda çok çok farklı bi isletm sistemi peki bu wp8 lerde açık uygulamaları nasıl görücez? Uygulama arasında gecis falan nasıl yapıcaz? Windows tuşu ile olmuyo
kimse seninle dalga geçmedi abim.özür dilerim. Wp8 kullanmadığım için bi fikrim yok açıkçası. Dalga geçmeyen arkadaşlara teşekkür ederim. Bilmemenin ayıp olmadığını dalga geçen arkadaşlara öğretmek lazım![]()
ama o zamanda nokia ya has özellikler olmazdı.baksanıza radyoyu bile kaldırdı wp7 den sonra.Evet bu haberi daha önce görmüştüm. Aslında MS satın alsaydı Nokia'yı belki daha da hızlanırdı bu güncellemeler ve gelişmeler.
kimse seninle dalga geçmedi abim.
Bu yaşta oturup seninle dalgami geçeyim o kadar sorun arasinda.
Burada bazen birkaç çapulcu arkadaşlar olarak bazi şeyleri tie aliyor eğleniyoruz ve gülüyoruz.bu başindan beri böyle,aramizda bi diyalog kurduk arada bir eğlence katiyoruz ortama o kadar.
Yoksa burada kimsenin kimseyle dalga geçmeye ne lüksü var nede hakki.önce insan kendine bakmali.bilmemek ayip değil.elimizden geldiğince birbirimize yardimci oluyoruz arada bi çikan parazitler hariç.
Ortada dolaşan yalan yanliş, bilmeden ortaya atilan yanliş bilgilendiren kişilerle dalga geçiyoruz,
dünyanin en antika en kötü en eski telefonunda bile rehbere kayit var iken son yilin akilli marka telefonuna rehber kaydi yok onda diyenle dalga geçiyoruz :d
yani onlari tie bile almiyoruz.
boş bilgi veren boş kafa yoran kişilere uyus oluyorum
Ben bikaç sene önce görmüştüm abi telefona numara kaydedilmiyodu yanında ajanda hediye ediyodular![]()
kimse seninle dalga geçmedi abim.
Bu yaşta oturup seninle dalgami geçeyim o kadar sorun arasinda.
Burada bazen birkaç çapulcu arkadaşlar olarak bazi şeyleri tie aliyor eğleniyoruz ve gülüyoruz.bu başindan beri böyle,aramizda bi diyalog kurduk arada bir eğlence katiyoruz ortama o kadar.
Yoksa burada kimsenin kimseyle dalga geçmeye ne lüksü var nede hakki.önce insan kendine bakmali.bilmemek ayip değil.elimizden geldiğince birbirimize yardimci oluyoruz arada bi çikan parazitler hariç.
Ortada dolaşan yalan yanliş, bilmeden ortaya atilan yanliş bilgilendiren kişilerle dalga geçiyoruz,
dünyanin en antika en kötü en eski telefonunda bile rehbere kayit var iken son yilin akilli marka telefonuna rehber kaydi yok onda diyenle dalga geçiyoruz :d
yani onlari tie bile almiyoruz.
boş bilgi veren boş kafa yoran kişilere uyus oluyorum
Ben bikaç sene önce görmüştüm abi telefona numara kaydedilmiyodu yanında ajanda hediye ediyodular![]()
ALEMSİN![]()
cok yakinda 3'lu inceleme maxicep'te

vallaha kardeşim nokiayla bi anlaşman yada diyaloğun varsa şu benim teli sıfıryla değiştirsinler.cok yakinda 3'lu inceleme maxicep'te