İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye

Kilit ekranında saat ve çift dokunuşla açılan kilit ekranı uygulaması.

Tanıtımında sadece Windows Phone 7.x için gözüküyor ama uygulama Windows Phone 8 için de yayınlanmış

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
simülatif bir uygulamadır. Wp7.X icin kilit ekranina uygulama atanamaz. Ama bir deneyip sonuclari yazarim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet sadece bu iki özelligi simüle etmek icin tasarlanmiş basit bir uygulama.standby sastin nasıl gorundugunu ve cift tiklamayla cihaz kilidi acmayi merak edenler icin guzel bir uygulama onun dişinda işlevselligi yok.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hayali bir tepsi baklava olacağına, aslından bir dilim yeter... :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
YkPkY

YkPkY

Üye
telefon iyice dondu gitti.vay anasını sayın seyirciler.içini açıp baktım işlemci yanıyor.üzerine bakır folyo yapıştırmışlar o kadar

- - - Eklendi - - -

bu arada Nsu 3.0.4 sürümüne güncellendi,önceden hata veriyorduya.
navifirm halen çalışmıyor

- - - Eklendi - - -

bu dosya yöneticisini wp8e uyarlayamazmıyız.wp7nin bu

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Hazır açmışken toz girmesin diye yalıtım da uygula abi :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Web Designer
YkPkY

YkPkY

Üye
şeffaf slikon sıktım içine artık suda geçirmez :naughty::d:

bende toz sorunu yok.çünkü ön kameraya girecek yer yok.ilk lumiaların içi açılmış resimleriyle benimkine baktımda.ilk partide kulaklık giriş soketini boşluğa bantlamışlar,benimkide kasaya sabit.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
telefona micro sd kart takmak için arka kapağı çıkardım taktım sonra telefon görüşmesi yaparken karşı tarafın sesi cızırtılı gelmeye başladı bunun sebebi ne olabilir ?

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Eveeet gelelim Fasülyenin faydalarına :):) Bu tam 1 günlük süreçte azcık bakındım cihaza cihaza kötü diyenlere sesleniyorum Allah çarpar sizi ultra saglam süper bi cihaz ama aklıma takılan bi kaç bişi var onlarıda üst bilgili formdaşlarımla paylaşayım :D İlk olarak dün 100 mb internet paketi yaptım an itibari ile bitti anlam veremedim kapatmam gereken bi yerler varmıydı ben mi yanlış yaptım sadece nette takıldım video flan izlemedim sadece facebok whatsapp yada skype flan kullanmadım . ikinci olarak bluetoothtan müzik atıcaktım aşırı yavaş geldi bana bu normal mi yoksa başlarda böle şeyler yapması normal mi yada bi ayarlaması var mı ve güncellemeler ovi müzik kontrsüz kullanım bunlar içinde olumsuzluklarım var bu konunun sayfalarının bi çoguna baktım göremedim var ise kusuruma bakmayın şimdiden teşekkürler

ÖEY

ÖEY

Üye
:ah kusura bakma atlamışım, o zaman senden haber bekliyoruz. :oke:
Arkadaşım bugün gitmiş tekrar KVK'ya ama dün söylediklerimden farklı bir şey öğrenememiş. Çok soru sorunca bizimkisi adamlar bilmiyoruz bize de detay vermediler, şimdilik İzmir'de olacak diğer illeri bilemiyoruz falan demişler. Anladığım kadarıyla bu bilginin fazla dillenmesini istemiyorlar.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Olabilir, Karamanın koyunu sonra çıkar oyunu.:oke:

• Beğen
Tepkiler: Web Designer
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Mp3 dosya nasıl paylaşım yapabilirim?

Edit : Önce Bluetooth açmak lazımmış. Buldum sonunda

lolaman

lolaman

Üye
Lumia 620 de asphalt 7 hd açılır mı açılırsa kasar mı? Şimdiden teşekkürler.

n000k

n000k

Üye
Eveeet gelelim Fasülyenin faydalarına :):) Bu tam 1 günlük süreçte azcık bakındım cihaza cihaza kötü diyenlere sesleniyorum Allah çarpar sizi ultra saglam süper bi cihaz ama aklıma takılan bi kaç bişi var onlarıda üst bilgili formdaşlarımla paylaşayım :D İlk olarak dün 100 mb internet paketi yaptım an itibari ile bitti anlam veremedim kapatmam gereken bi yerler varmıydı ben mi yanlış yaptım sadece nette takıldım video flan izlemedim sadece facebok whatsapp yada skype flan kullanmadım . ikinci olarak bluetoothtan müzik atıcaktım aşırı yavaş geldi bana bu normal mi yoksa başlarda böle şeyler yapması normal mi yada bi ayarlaması var mı ve güncellemeler ovi müzik kontrsüz kullanım bunlar içinde olumsuzluklarım var bu konunun sayfalarının bi çoguna baktım göremedim var ise kusuruma bakmayın şimdiden teşekkürler
100 MB sence herhangi bir akıllı telefona yetermi??

Üst Alt