OttomaN TigeR
Üye
Nokia'dan yine bir Lumia 920 tanıtım reklamı.
OIS özelliğine vurgu yapılmış.
Tabi içeriğinde Taylandlı kız olmayınca video çok ilgi görmemiş![]()

Nokia'dan yine bir Lumia 920 tanıtım reklamı.
OIS özelliğine vurgu yapılmış.
Tabi içeriğinde Taylandlı kız olmayınca video çok ilgi görmemiş![]()

15 saniye LAG![]()

halbuki seninle Özgür'ü aynı server'a baglamıştım. server'larınız ortak lag olmaması lazım.![]()

Hayali bir tepsi baklava olacağına, aslından bir dilim yeter...![]()
Coming soon![]()

Bu tam 1 günlük süreçte azcık bakındım cihaza cihaza kötü diyenlere sesleniyorum Allah çarpar sizi ultra saglam süper bi cihaz ama aklıma takılan bi kaç bişi var onlarıda üst bilgili formdaşlarımla paylaşayım
İlk olarak dün 100 mb internet paketi yaptım an itibari ile bitti anlam veremedim kapatmam gereken bi yerler varmıydı ben mi yanlış yaptım sadece nette takıldım video flan izlemedim sadece facebok whatsapp yada skype flan kullanmadım . ikinci olarak bluetoothtan müzik atıcaktım aşırı yavaş geldi bana bu normal mi yoksa başlarda böle şeyler yapması normal mi yada bi ayarlaması var mı ve güncellemeler ovi müzik kontrsüz kullanım bunlar içinde olumsuzluklarım var bu konunun sayfalarının bi çoguna baktım göremedim var ise kusuruma bakmayın şimdiden teşekkürlerArkadaşım bugün gitmiş tekrar KVK'ya ama dün söylediklerimden farklı bir şey öğrenememiş. Çok soru sorunca bizimkisi adamlar bilmiyoruz bize de detay vermediler, şimdilik İzmir'de olacak diğer illeri bilemiyoruz falan demişler. Anladığım kadarıyla bu bilginin fazla dillenmesini istemiyorlar.kusura bakma atlamışım, o zaman senden haber bekliyoruz.
![]()
100 MB sence herhangi bir akıllı telefona yetermi??Eveeet gelelim Fasülyenin faydalarınaBu tam 1 günlük süreçte azcık bakındım cihaza cihaza kötü diyenlere sesleniyorum Allah çarpar sizi ultra saglam süper bi cihaz ama aklıma takılan bi kaç bişi var onlarıda üst bilgili formdaşlarımla paylaşayım
İlk olarak dün 100 mb internet paketi yaptım an itibari ile bitti anlam veremedim kapatmam gereken bi yerler varmıydı ben mi yanlış yaptım sadece nette takıldım video flan izlemedim sadece facebok whatsapp yada skype flan kullanmadım . ikinci olarak bluetoothtan müzik atıcaktım aşırı yavaş geldi bana bu normal mi yoksa başlarda böle şeyler yapması normal mi yada bi ayarlaması var mı ve güncellemeler ovi müzik kontrsüz kullanım bunlar içinde olumsuzluklarım var bu konunun sayfalarının bi çoguna baktım göremedim var ise kusuruma bakmayın şimdiden teşekkürler
100 MB sence herhangi bir akıllı telefona yetermi??
100 mb leblebi çerez olur, yer bitirir.