İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bence arkadaki siyah perde :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar en sonunda kafayı sıyıracağım. Cihaz Lumia 820 hafıza kartı sandisk 64gb ultra Class ne zıkkımsa... Bugüne kadar sorun yoktu. Dün video çekmiştim bugün izleyeyim dedim bir baktım takılmalar. Bugünden beri deneme videolar çekiyorum kare kare takılma ve atlamalar oluyor. Cihazı sıfırladım kartı sıfırladım. Yok abi yine oluyor. Kartsız tele kaydederek video çekeyim dedim, ilk videolarda takılma oldu sonra sanki biraz daha düzgün gibi. Karttan mıdır sorun acaba. Bu zamana kadar olmadı böyle.
Cidden sıkılmaya başladım artık böyle sorunlar çıktıkça...
Sevgili dostum bir de şu şekilde dener misin lütfen?

Ayarlar/solaçek>Fotoğraflar+Kamera/Çektiğim res.konum bilgisi ekle çeltiğini kaldır. :)

Web Designer

Web Designer

Üye
[video=youtube;8hTkJ69Jxic]http://www.youtube.com/watch?v=8hTkJ69Jxic&feature=player_embedded[/video]

Nokia Tayland'ın
Kırmızı Lumia 920 reklamı :naughty:

Anlaşılan bu reklamda pek Kırmızı Lumia 920 dikkat çekmiyor :D

Arda perdeye takılmış ,Gökçen Abi koltuğa nedense :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Özgür'ün neye dikkat ettiği belli neyse.:sır:, ben askılı koltuk, Arda siyah perde, o zaman kesin Ali Kemal abide telefona dikkat etmiştir. :D

Web Designer

Web Designer

Üye

Yeni farkettim reklamda kız da varmış :huhu:

Bak Özgür abi kızı farketmemiş bile :D Ali Kemal abide izlemiştir "hmm iyi reklam " deyip geçmiş ilgilenmemiş bile :D
Ama Gökçen abi ve Arda Lumiayla ilgilenmemiş bile ne geziosunuz siz bu forumda o zaman :kıskıs:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu reklami gordukten sonra taylandli erkekler hakkindaki tum fikirlerim degişti. Yoksa koskoca Nokia Tayland neden boyle şuh bir reklam hazirlama geregi duysun ki:hmmm

ardacumhur

ardacumhur

Üye

Bak Özgür abi kızı farketmemiş bile :D Ali Kemal abide izlemiştir "hmm iyi reklam " deyip geçmiş ilgilenmemiş bile :D
Ama Gökçen abi ve Arda Lumiayla ilgilenmemiş bile ne geziosunuz siz bu forumda o zaman :kıskıs:

Sen reklamı izledin mi ki? :kop2:

Web Designer

Web Designer

Üye
bu reklami gordukten sonra taylandli erkekler hakkindaki tum fikirlerim degişti. Yoksa koskoca Nokia Tayland neden boyle şuh bir reklam hazirlama geregi duysun ki:hmmm

Ali Kemal abicim Tebrikler başka açıdan değerlendirdin reklami :)
Reklamla ilgili bide Gökçen abi ve Arda nın yorumuna bakın :D
Ya ben size kızla ilgilenmemiştir Ali Kemal Abi dedim :D

- - - Eklendi - - -

O kadar dikkat etmişsin ki "LM920" reklamına :kıskıs:

Sizin yorumlardan sonra dedim bakim Gerçekten dikkat çekiyo mu o kadar diye yoksa tabiki NL920 ile ilgilendim :islik

YkPkY

YkPkY

Üye
aile var :nono:

ferit.61

ferit.61

Üye

Sevgili dostum bir de şu şekilde dener misin lütfen?

Ayarlar/solaçek>Fotoğraflar+Kamera/Çektiğim res.konum bilgisi ekle çeltiğini kaldır. :)

Maalesef ustam,

Zaten telefonu formatladıktan sonra ilk yaptığım şey konum bilgisini kapalı tutmak (fotoğraflara ve videolara konum ekleme vs..) ayarlardan baktım yine de ama kapalıydı.
Bana herhalde Sandisk in sorunlusu geldi. Telefona attığım videoları filan izleyebiliyorum veya resimlerde ve müziklerde problem yok. Bir video çekiminde var. Nokia 64 gb a kadar destekler demiş ama demek ki sınıra getirmemek lazım, 32 GB ideal.

Telefonu gerçekten seviyorum ama sırf hafıza kartı olayından dolayı nefret etmeye başladım. Abim e verdiğim Team 32GB class 4 kartı geri alacağım bunu vererek. En azından bir süre onu deneyeceğim, problem çıkarmazsa onunla devam ederim.

Yurtdışı forumlarda da baktım, sadece kişisel tespitim belki doğru belki yanlış ;
16 GB a kadar class 10 olsa da sorun yok ama daha yüksek hafızalarda class sorun olmaya başlıyor...

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Class 4 yavaş kalmasın?:allalla:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bence kayit yerini hafiza karti yerine telefon hafizasi olarak secip bir dene. O zaman karttan mi telefondan mi belli olur.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Maalesef ustam,

Zaten telefonu formatladıktan sonra ilk yaptığım şey konum bilgisini kapalı tutmak (fotoğraflara ve videolara konum ekleme vs..) ayarlardan baktım yine de ama kapalıydı.
Bana herhalde Sandisk in sorunlusu geldi. Telefona attığım videoları filan izleyebiliyorum veya resimlerde ve müziklerde problem yok. Bir video çekiminde var. Nokia 64 gb a kadar destekler demiş ama demek ki sınıra getirmemek lazım, 32 GB ideal.

Telefonu gerçekten seviyorum ama sırf hafıza kartı olayından dolayı nefret etmeye başladım. Abim e verdiğim Team 32GB class 4 kartı geri alacağım bunu vererek. En azından bir süre onu deneyeceğim, problem çıkarmazsa onunla devam ederim.

Yurtdışı forumlarda da baktım, sadece kişisel tespitim belki doğru belki yanlış ;
16 GB a kadar class 10 olsa da sorun yok ama daha yüksek hafızalarda class sorun olmaya başlıyor...
Geri dönüşün için teşekkürler, Yüksek sınıf olduktan sonra sd kart hafıza boyutunun pek önemi yok diye biliyorum. :hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
[video=youtube;CinTBkrVfRw]http://www.youtube.com/watch?v=CinTBkrVfRw&feature=player_embedded[/video]

Nokia'dan yine bir Lumia 920 tanıtım reklamı.
OIS özelliğine vurgu yapılmış.
Tabi içeriğinde Taylandlı kız olmayınca video çok ilgi görmemiş :kop2:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Web Designer
ardacumhur

ardacumhur

Üye
[video=youtube;CinTBkrVfRw]http://www.youtube.com/watch?v=CinTBkrVfRw&feature=player_embedded[/video]

Nokia'dan yine bir Lumia 920 tanıtım reklamı.
OIS özelliğine vurgu yapılmış.
Tabi içeriğinde Taylandlı kız olmayınca video çok ilgi görmemiş :kop2:

15 saniye LAG :hmmm

Üst Alt