serinaga
Üye
Arkadaşlar 1 saat kadar önce lumia 820'yi almış bulunuyorum yalnız şöyle bir sorum olucak sim kartım büyüktü kestirdim getirip takıyım dedim ama tam oturmadı yaylanıyo yane bende sonuna kadar ittirip bataryayı hemen kapadım sizde böyle mi yaptınız yane bir sıkıntı çıkarmaz dimi? inş. derdimi anlatabilmişimdir
Yok bir saat ta değil de ancak ful şarj yaptıktan sonra rahat 2 saat oynayabilirim.aslında sorun bence şarjdan ziyade çok ısınması problem oyun oynarken elimde patlayacakmış hissi veriyor ve buda fazlasıylan rahatsız ediyor insanı..Bu arada temle run oyununu 1saat oynayabiliyorum.şarj fulken enerji tasarrufuna geçiyor.yani toplam da 6 saat kalabiliyor.böyle bataryamı olur
sizlerde nasıl arkadaşlar
Yok bir saat ta değil de ancak ful şarj yaptıktan sonra rahat 2 saat oynayabilirim.aslında sorun bence şarjdan ziyade çok ısınması problem oyun oynarken elimde patlayacakmış hissi veriyor ve buda fazlasıylan rahatsız ediyor insanı..
Bi patlasa keşke.aman cebimde patlamasında.Yok bir saat ta değil de ancak ful şarj yaptıktan sonra rahat 2 saat oynayabilirim.aslında sorun bence şarjdan ziyade çok ısınması problem oyun oynarken elimde patlayacakmış hissi veriyor ve buda fazlasıylan rahatsız ediyor insanı..
Oooooffff offff
- - - Eklendi - - -
İce age village oyununu yükledim,oyun değerlendirmesini okudum,cihazı çok ısınttığı yorumlar yapılmış.bi oynayım dedim cihaz hemen ısındı ve dokunmatiği hemen dondu,soğumasını bekledim bayağı geri geldi.
Nokia hayal kırıklığına uğrattı beni.en dandik işlemciyi koymuş içine.
Bi deneyin hemen anlayacaksınız
- - - Eklendi - - -
Bi patlasa keşke.aman cebimde patlamasında.
tonla dava açarım vallaha
1.500 lira az paramı?
Vallaha benimkisi her aşırı ısınmada özellikle sıcak ortamda ekran dokunmatiği gidiyor arkadaşlar.nokia fancısı olarak maalesef muzdaribim.qualcom iyi Bi firma olabilir.ama talepler doğrultusunda firmaya göre üretim yapıp verir.bu intel içinde geçerli.en ii işlemcside var en ucuz ve sorunlusuda.ben bunu laptoplardada deneyip tecrübelendim.o marka iyi olacak diye bütün ürünleri ii olacak diye Bi kaide yok.
Nokia kurtarmak için bişey yaptı,onuda maalesef eline yüzüne bulaştırarak bizleri mağdur bıraktı
- - - Eklendi - - -
1.500 lira az paramı?
Dışarıda satılan şarj aletleriyle yada farklı kablo ile deneyen var mı?
ben dükkan da n86nın şarj makinasını kullanıyorum 1:45 dakikada şarj hiçte sıkıntı yaşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?