Arkadaşlar, telefonumuza zil sesi eklemeyi biliyoruz fakat mesaj veya mail sesi eklemeyi bilen var mı?
Arkadaşlar selam. Yeni bir kamera yazılımı çıkmış. Kullanan var mı acaba, izlenimlerinizi alabilir miyiz?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar Lumia 920'de kablolu/kablosuz.. klavye mouse kullanabilir miyiz? Oyunlar için felan istiyorum.. Android telefonlarda duymuştum.. acaba bizde yararlanabilir miyiz. Eğer böyle bir şey varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

Telefonun arkasını delip fan yerleştireceğim oraya.elektriğinide direk bataryadan alıp arayada Bi müşür attı mı koçum gibi olur![]()

yok öyle sorun yok da sen Bi aksiyon yaşamışsın telefonla pim li o bölüm bastır pim kapanınca kalır öyle sd kart ta aynısı ...Arkadaşlar 1 saat kadar önce lumia 820'yi almış bulunuyorum yalnız şöyle bir sorum olucak sim kartım büyüktü kestirdim getirip takıyım dedim ama tam oturmadı yaylanıyo yane bende sonuna kadar ittirip bataryayı hemen kapadım sizde böyle mi yaptınız yane bir sıkıntı çıkarmaz dimi? inş. derdimi anlatabilmişimdir![]()
Daha neler !!!!Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
YUH DEDİM..

Benim telefonda ilk başlarda birkaç kez ısınma hissetmiştim, ama öyle
ahım şahım bir ısınma değildi. Yaklaşık 3 aydır hiç ısınma problemim olmadı L820'im ile. L820 kullanan arkadaşlar sizlerde var mı ısınma ???
Bu arada fikir çok iyi zihni sinir procelerini aratmıyor![]()
bir yıllık kullanımdan sonra benim lumia900 de ilk defa sıcaklık hissettim.
Şarjda 3G goruşme yaparken aynı anda 3G internete girmiş olmam sebep olabilir mi acaba![]()