İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Yaşasınnn.artık benimde sürekli dönen bir Kapasite Kontrolüm var.yuuppiiiiii

:aha:

:allalla: fesuphanallah, niye ki ?

- - - Eklendi - - -

Beyler daha yeni beyaz şarj kapağı aldım lumia 820 :)

Hayırlı olsun, bende Kırmızı mı yoksa sarı mı alsam diye düşünüyorum ...

- - - Eklendi - - -

vee hemde betasını yüklediğimde de hata veriyor,program kendini atıyor.oleeyyy

bende sizlerdenim artık

- - - Eklendi - - -

:d::d::d:

Ehhe ehhheee aramıza hoş geldin ...

- - - Eklendi - - -

:kıskıs: o zaman oppan gangnam Style :oley

:aha: tuttum bunu ...

- - - Eklendi - - -

O zaman hiç telefonu sıfırlamaya gerek yok, demek ki bir süre sonra kapasite kontrol kontrolden çıkıyor :kop2:

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
cptaincnr

cptaincnr

Üye
Arkadaşlar L820 kullanıyorum ama bu wp de beni deli eden şu arama kaydı karmaşıklığından nasıl kurtuluruz. Aranan , cevapsız ve gelen her biri ayrı ayrı gösteriliyor aynı kişi bile olsa ve kayıt sayısı ne kadar bilmiyorum ama bazen 2 gün önce aradığım birini bile bulamıyorum listede tekrar rehbere dönüp orda bulup arama yapıyorum. Bu arama kaydını adam gibi düzenlemek mümkün değil midir ?

YkPkY

YkPkY

Üye
:allalla: fesuphanallah, niye ki ?

- - - Eklendi - - -

Hayırlı olsun, bende Kırmızı mı yoksa sarı mı alsam diye düşünüyorum ...

- - - Eklendi - - -

Ehhe ehhheee aramıza hoş geldin ...

- - - Eklendi - - -

:aha: tuttum bunu ...

- - - Eklendi - - -

O zaman hiç telefonu sıfırlamaya gerek yok, demek ki bir süre sonra kapasite kontrol kontrolden çıkıyor :kop2:
vallaha çıktı benimki kontrolden ve hatta şurada beta yüklediğiminde resimleri var.iice saçmaladı,hahahhhaa

http://www.maxicep.com/windows-phon...aza-guncellemeleri-67-744382.html#post6025476

- - - Eklendi - - -

iyi oldu ama aranıza katıldım sonunda bende:naughty:

:d:

- - - Eklendi - - -

bu arada Androide halen hayır diyorum.boşunamı android almıyorum

Nedeni :
Alıntıdır.her hafta başka bi haber okuyorum bunla ilgili;
Android kullananlara yeni şok

Eğer siz de bir Android kullanıcısıysanız, bu haber canınızı çok sıkabilir...

Ender Duman
Güvenlik firması Lookout, yeni bir Android zararlısının, tespit edilip engellenmeden önce milyonlarca cihaza bulaştığını açıkladı. Dört farklı geliştirici hesabından 32 uygulamaya iliştirilmiş olarak Google Play mağazasına giren "BadNews" isimli zararlının tam olarak kaç cihazı etkilediği bilinmiyor: Google uygulama indirilme istatistiklerini sadece çok büyük değer aralıkları kullanarak açıkladığından dolayı iki ila dokuz milyon arası (büyük ihtimalle ikisinin ortası) bir indirme sayısından bahsediliyor.
İlk bakışta uygulama geliştiriciler için hazırlanmış bir reklam çatısına benzeyen BadNews, bir kez Android cihazlara bulaştıktan sonra kullanıcıyı, telefonu ele geçiren ve sessizce ücretli SMS hizmetlerine üye yapan AlphaSMS benzeri başka tehlikeli yazılımlar indirmeye teşvik eden sahte uyarılar veriyor. BadNews ayrıca telefon numarasını ve IMEI numarasını kaynağına bildiriyor.
Bouncer gibi sürekli olarak mağazayı tarayarak kötü amaçlı yazılımları tespit eden yazılımlar kullanan Google, Lookout'tan gelen uyarı üzerine söz konusu 32 uygulamayı Google Play mağazasından kaldırdı.

her ay yeni bi açık çıkıyor.daha bulunamayan sinsi uygulamalarda cabası

tgoksen1

Üye
Lumia 620 sari alirmisin kardesim

eyup ensar

eyup ensar

Üye
Ya abi bu kapasite kontrolünde Bi gelişme yok Nokia böyle yarım yamalak güncelleme yapmazdı ilk defa şahit oldum

YkPkY

YkPkY

Üye
bende aptallaştım,gerçi onlar dahada aptallaşmıştır.ee, eski elemanları işten çıkarıp yeni yetmeleri alırsan olacağı o

murat_alper_55

Üye
benim 620 şarj %75 olmasına rağmen bi sorun yaşadım telefon şarjı dolu olduğu halde 10dakika boyunca kapalı durdu power tuşuna basılı tuttum açılmadı ve usbye bağladım kendiliğinden açılmaya başladı telefon neden oldu bu acaba bu beni çok korkuttu ya

serinaga

serinaga

Üye
bende aptallaştım,gerçi onlar dahada aptallaşmıştır.ee, eski elemanları işten çıkarıp yeni yetmeleri alırsan olacağı o

Yaaa ne demezsin, Kapasite Kontrol Betaya Güncelleme gelmiş ama nafile, bu defa uygulamadan direk atmıyor, önce sistemde bir şeylerin yanlış gittiği haberini veriyor kibarca, Tamam deyince de kapanıyor, güncelleme de az da olsa bir şeyler değişmiş :off:, ama sorun giderilememiş yaw ...

abcderhan

Üye
asphalt 7 yi 620 ye yükleyip oynayabilen var mı hiç göremiyorum
bir de 620 hd video oynatabilyor mu

YkPkY

YkPkY

Üye
Yaaa ne demezsin, Kapasite Kontrol Betaya Güncelleme gelmiş ama nafile, bu defa uygulamadan direk atmıyor, önce sistemde bir şeylerin yanlış gittiği haberini veriyor kibarca, Tamam deyince de kapanıyor, güncelleme de az da olsa bir şeyler değişmiş :off:, ama sorun giderilememiş yaw ...
e dedim ya yukarıda.resimleride vermiştim.acayip sağlam bi güncellme

- - - Eklendi - - -

:lamer::lamer::lamer::lamer::lamer:sağlam iş çıkarmışlarr:kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:d::d::d::d::d::d::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::ah:ah:ah:ah:ah:ah:pc::pc::pc::pc::pc::pc::kop2::kop2::kop2::kop2::kop2::bangin::bangin::bangin::bangin::bangin:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yurdumdan nokia duşmanlari manzaralari vol:9>>>>>>

umutley

Üye
arkadaşlar artık kesin alıcam lumia 920'yi fakat bir sorundan bahsediyosunuz ama sorunu anlamadım pek birisi sorunu anlatıp çözümününde nasıl olacağını söylerse içim rahatlayacak

YkPkY

YkPkY

Üye
Eveeet arkadaşlar size Bi müjde daha vereyim.malum bu telefonları kışın aldık,çünkü kışın soğuk havalarda çıktı.şimdi havalar ısınmaya başladı.iki seferdir otobüste çok sıcak terlediğim iki zamandada temple run oynuyorum.telin dokunmatiği bir süre sonra gidiyor.tuş kilidi aç kapa yapıyorum defalarca , geliyor sonra tekrar gidiyor sonra daha hiç gelmiyor ekran simsiyah kalıyor.reset atmak zorunda kalıyorum.oyunu falan açmıyorum sonra nete girince yine donuyor,sonra tuşkilidi açkapa yapıyorum şuan olduğu gibi ve bu mesajı yazabildim.yani bundan çıkarılacak sonuç işlemci zaten ısınıyordu,sıcaktada cayır cayır yanıyor.e oyunda işlemciyi çok çalıştırıyor.
nisan ayında böyle olursa yazın sıcaklarında telefonları kullanamıyacak hale geleceğiz.

ÖEY

ÖEY

Üye
arkadaşlar artık kesin alıcam lumia 920'yi fakat bir sorundan bahsediyosunuz ama sorunu anlamadım pek birisi sorunu anlatıp çözümününde nasıl olacağını söylerse içim rahatlayacak
Yeminlen bende senin sorununun anlamadım kardeşim :D Hayırdır? Söyle elimizden geldiğince yardımcı olalım :D

ÖEY

ÖEY

Üye
Eveeet arkadaşlar size Bi müjde daha vereyim.malum bu telefonları kışın aldık,çünkü kışın soğuk havalarda çıktı.şimdi havalar ısınmaya başladı.iki seferdir otobüste çok sıcak terlediğim iki zamandada temple run oynuyorum.telin dokunmatiği bir süre sonra gidiyor.tuş kilidi aç kapa yapıyorum defalarca , geliyor sonra tekrar gidiyor sonra daha hiç gelmiyor ekran simsiyah kalıyor.reset atmak zorunda kalıyorum.oyunu falan açmıyorum sonra nete girince yine donuyor,sonra tuşkilidi açkapa yapıyorum şuan olduğu gibi ve bu mesajı yazabildim.yani bundan çıkarılacak sonuç işlemci zaten ısınıyordu,sıcaktada cayır cayır yanıyor.e oyunda işlemciyi çok çalıştırıyor.
nisan ayında böyle olursa yazın sıcaklarında telefonları kullanamıyacak hale geleceğiz.
Valla bu durum benim de aklıma gelmişti daha önce. Heyecanlan Temmuz-Ağustos dönemini bekliyorum :D Ya telefon elimde alev alacak ya da hafif kasılmalar nazlarla atlatacaz :D Kısmet artık yapacak bir şey yok :D

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Eğer dediğiniz gibi olsa ben telefonu fırının karşısında kullanıyorum desenize patlar benim elimde

Üst Alt