İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Lumiance

Lumiance

Üye
[/URL][/IMG]
Bende böyle görünüyor dönme falan yok ilk açtığımda 2 saniye falan dönüyor sonra bu görüntü geliyor. Birde diğer dosyasını ne kadar silsemde 114 MB ı silmedi.

bu ayarı tutturmak için çok uğraştım mı? Hepsi 1,7 gb :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood

abcderhan

Üye
merhaba arkadaşlar
l620 246 ppi lcd-l820 217 ppi amoled
Hangisinin ekranı daha kalitelidir

eyup ensar

eyup ensar

Üye
Bu kapasite kontrolü güncellemesi ilk etapta l820 ye gelmeliydi zaten 8 Gb hafızası var diğer klasörü zaten 2 Gb tı Geçkin uygulamalarla hafıza doluyo zaten hafıza kartına da uygulama yüklenmiyor L920 den önce 820 ye gelmeliydi

yhedex

Üye
yeni güncellemeden memnun kalanlar ? (:

PureFood

PureFood

Üye
Geçici dosyalar 1.6 gb'tı, sildim 331 mb oldu. daha da aşağıya inmiyor :D

csH

csH

Üye
:megafon:nedir bana bu wp yi sevdiren? kapasite kontrolüm çalışmıyor birçok şeyi istediğim gibi kişiselleştiremiyorum çok fazla uygulama yok ama aklımdan hiç android ya da ios geçmiyor elimden hiç düşürmüyorum nedir bana bu lumia yı sevdiren:naughty:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
YkPkY

YkPkY

Üye
Aynen bende öyleyim

PureFood

PureFood

Üye
İlk defa Photo Beamer'ı kullandım. Hayralin kaldım yav muhteşem inanılmaz harikulade ne desem yetersiz :D

• Beğen
Tepkiler: KeLimaT
KeLimaT

KeLimaT

Üye
Ben L 820 Kullanıyorum ekranı baya canlı oyunlarda fln baya göz doyumu yaratıyo . . . 620 kullanmadım onun ki nasıldır bilmiyorum .

abcderhan

Üye
valla l820 almayı 4g için istiyorum fakat biraz pahalı l620 de fiyati uygun diye almak istiyorum ne yapsam bilemedim
Bu 4g ne zaman gelir acaba ona göre 620 mi alabilirim

rainman3545

rainman3545

Üye
Lumia 620 kullanıyorum.Alırken tereddüt etmedim değil ucuz acaba iyi değil mi diye.Ama 2haftadır beni kendine hayran etti. Konfigürasyonu düşük diye sakın hor görmeyin ne takılma ne sistem çökmesi yaşamadım.Bu paraya bu cihaz tek kelime ile mükemmel.Alacak olan arkadaşlar tereddüt etmesin. ;-)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Lumia 620 kullanıyorum.Alırken tereddüt etmedim değil ucuz acaba iyi değil mi diye.Ama 2haftadır beni kendine hayran etti. Konfigürasyonu düşük diye sakın hor görmeyin ne takılma ne sistem çökmesi yaşamadım.Bu paraya bu cihaz tek kelime ile mükemmel.Alacak olan arkadaşlar tereddüt etmesin. ;-)

hayırlı olsun ben çok sevdim o cihazı çok güzel ;)

KeLimaT

KeLimaT

Üye
Ben ilk aldığımda içimde şüpheler le aldım . Ama bir an olsun beni pişman etmedi . 820 daha ii bence en azından yükseltilebilir hafıza var. 4g ağustosta diye okumumuştum 1 ay önce Bi makalede . Ama hiç kesin Bi bilgi çıkmadı şimdiye kadar

serinaga

serinaga

Üye
İlk defa Photo Beamer'ı kullandım. Hayralin kaldım yav muhteşem inanılmaz harikulade ne desem yetersiz :D

İnanıyorum İsmet,böyle muhteşem bir uygulamayı nasıl olur da yeni keşfettin ?

• Beğen
Tepkiler: PureFood

abcderhan

Üye
Ben ilk aldığımda içimde şüpheler le aldım . Ama bir an olsun beni pişman etmedi . 820 daha ii bence en azından yükseltilebilir hafıza var. 4g ağustosta diye okumumuştum 1 ay önce Bi makalede . Ama hiç kesin Bi bilgi çıkmadı şimdiye kadar

Ben de 4g yi 2013 ün 3.çeyreğinde çıkacak diye okumuştum bir yerde o yüzden hemen l820 alasım gelmişti

KeLimaT

KeLimaT

Üye
Ben de 4g yi 2013 ün 3.çeyreğinde çıkacak diye okumuştum bir yerde o yüzden hemen l820 alasım gelmişti

operatörlere bağlı tabiki .820 BANA göre kişinin bütün ihtiçlarını karşılıyo Bi telefona göre. . . .

PureFood

PureFood

Üye
İnanıyorum İsmet,böyle muhteşem bir uygulamayı nasıl olur da yeni keşfettin ?

Hocam telefonu ilk aldığım zamanlarda indirmiştim. Taa aralık aynın başında. Açtım uygulamayı, aslında ben fotoğraf düzenleme uygulaması sanmıştım, bir de yeniyiz ya o zamanlar, bişey yok bunda deyip kaldırdım. Sonra geçenlerde yine mağazaya girdim, yorumlara baktım. Herkes övgüler yağdırınca şaşırdım tabi. Sonra indirdim hemen. Dün de denemiş oldum. Geç kalmışım ama biraz farkettim. :ah

- - - Eklendi - - -

Ayrca hayralin kaldım ne demek arkadaş :kop: Mobilden yazıyoruz diye bu kadar da abartılmaz ama :nono:

suyunsesi

suyunsesi

Üye
uygulamayı bende çok beğendim. evimdeki pc ye bağlı dev ekran lcd tv de harika oldu. oturduğum yerden resimleri tek parmak hareketimle değiştirdim muhteşemdi.

Üst Alt