papakudioflu
Emekli Yönetici
heatcliff74,jaxbot,dark forces team gibi bir kaç geliştirici varAbi bu romu hazırlayan kim?
heatcliff74,jaxbot,dark forces team gibi bir kaç geliştirici varAbi bu romu hazırlayan kim?
heatcliff74,jaxbot,dark forces team gibi bir kaç geliştirici var
eh işte
Eyvallah abi, anladığım kadarı ile bu geliştiricileri yakinen takip ediyorsun.

aklımı okudun vallaşu windows tuşunu bildirim ışığı yapan bi uygulama çıkartsalar keşke

eh işte
yalnız heatcliff74'ün illegal paylaşımı bırakacagını duydum fakat aradan bir ay geçti adam son sürüm samsung wp7 cihazlara da root tools yayınladı![]()

Şimdi gördüm o konuya göz gezdiriyordum abi. Bu Microsoft o kadar mühendisi işe alacağına bu Daniel yavrusunu alsaya.![]()

ben de kaç kere söyledim keltoşa ama laf dinlemiyor.k
orkuyorlar bunlar bir açık bırakıp sistemin kırılmasını saglarlar diye![]()
Korkunun ecele faydası yok abi.serinaga; konudaki çözümleri denedim fakat değişen bir şey olmadı. aynı şekilde çoğalmalar mevcut.![]()
ben de kaç kere söyledim keltoşa ama laf dinlemiyor.k
orkuyorlar bunlar bir açık bırakıp sistemin kırılmasını saglarlar diye![]()
Yakın bir arkadaşım almış kırmızısından. Tabi biraz torpille galiba Turkcell çalışan indirimle aldım ailesinden biri çalışıyor galiba. 750 TL'ye hem de. Dedim 920 ne kadara gelirdi diye, 1300 dedi.. Gerçekten 820 çok güzel ve şirin bir telefonmuş. Benim 920'den ele oturması daha rahat, tek el kullanımı daha iyi doğal olarak. Alınması gereken telefon. 
3 saat oyun oynamıssın %66 ya dusmus daha ne istiyonya dün telefonu sarj yaptım 4de çıkardım saat 7ye kadar oyun oynadım telefonun şarjı %66'ya düştü bide pil tasarrufundayken normalmidir bide 10 15dakika kadarda telefonla konuştum hoparlörü açık vaziyette telefonun şarjı %44'e düştü normalmi sizce bu kadar tüketmesi yada güncellemeyle şarj sorunu biraz olsun düzelecek mi acaba

ya dün telefonu sarj yaptım 4de çıkardım saat 7ye kadar oyun oynadım telefonun şarjı %66'ya düştü bide pil tasarrufundayken normalmidir bide 10 15dakika kadarda telefonla konuştum hoparlörü açık vaziyette telefonun şarjı %44'e düştü normalmi sizce bu kadar tüketmesi yada güncellemeyle şarj sorunu biraz olsun düzelecek mi acaba
tamamen bitmediğine dua et derim, bence gayet güzel görünüyor ...
öyle bir boşlukta yok yani, Demek istediğim geçende konusu olmuştu Nokia bu sorun için özel bir parça ile toz alan kısmı izole edecektir diye. Sizce servis izole etmişmidir? Yoksa temizleyip geri göndermişmidir. Yada toz sorunu kapak ve ekran bağlantısında boşluk olduğu için mi oluyordu.) Şimdi öyle bir sorunum olmadığından.. Bir daha inşallah toz görmek istemiyorum
..ya bide geçende telefonu kurcalamaya başladım nasıl olduysa bi tuşa bastım telefonun ekran fotosunu çektim ama hangi tuşa bastığımı hatırlamıyorum biri gösterebilirmi ekran fotosu nasıl alalbilirim

şu windows tuşunu bildirim ışığı yapan bi uygulama çıkartsalar keşke