İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Eyvallah abi, anladığım kadarı ile bu geliştiricileri yakinen takip ediyorsun.
eh işte :D

yalnız heatcliff74'ün illegal paylaşımı bırakacagını duydum fakat aradan bir ay geçti adam son sürüm samsung wp7 cihazlara da root tools yayınladı:kıskıs:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
eh işte :D

yalnız heatcliff74'ün illegal paylaşımı bırakacagını duydum fakat aradan bir ay geçti adam son sürüm samsung wp7 cihazlara da root tools yayınladı:kıskıs:

Şimdi gördüm o konuya göz gezdiriyordum abi. Bu Microsoft o kadar mühendisi işe alacağına bu Daniel yavrusunu alsaya. :D

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Şimdi gördüm o konuya göz gezdiriyordum abi. Bu Microsoft o kadar mühendisi işe alacağına bu Daniel yavrusunu alsaya. :D

ben de kaç kere söyledim keltoşa ama laf dinlemiyor.k
orkuyorlar bunlar bir açık bırakıp sistemin kırılmasını saglarlar diye:kop:

PureFood

PureFood

Üye
Günaydın arkadaşlar. Dün doya doya 820 kullandım :D Yakın bir arkadaşım almış kırmızısından. Tabi biraz torpille galiba Turkcell çalışan indirimle aldım ailesinden biri çalışıyor galiba. 750 TL'ye hem de. Dedim 920 ne kadara gelirdi diye, 1300 dedi.. Gerçekten 820 çok güzel ve şirin bir telefonmuş. Benim 920'den ele oturması daha rahat, tek el kullanımı daha iyi doğal olarak. Alınması gereken telefon.

Bir de yolda evime yakın bir kuaförde bulunan bir bayanda gördüm sarı 820. Bu ikinci görüşüm oldu, artık eminim, o bir sarı 820 :D

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ya dün telefonu sarj yaptım 4de çıkardım saat 7ye kadar oyun oynadım telefonun şarjı %66'ya düştü bide pil tasarrufundayken normalmidir bide 10 15dakika kadarda telefonla konuştum hoparlörü açık vaziyette telefonun şarjı %44'e düştü normalmi sizce bu kadar tüketmesi yada güncellemeyle şarj sorunu biraz olsun düzelecek mi acaba

power_24

Üye
ya dün telefonu sarj yaptım 4de çıkardım saat 7ye kadar oyun oynadım telefonun şarjı %66'ya düştü bide pil tasarrufundayken normalmidir bide 10 15dakika kadarda telefonla konuştum hoparlörü açık vaziyette telefonun şarjı %44'e düştü normalmi sizce bu kadar tüketmesi yada güncellemeyle şarj sorunu biraz olsun düzelecek mi acaba
3 saat oyun oynamıssın %66 ya dusmus daha ne istiyon :)

- - - Eklendi - - -

Görüşmelerinizi genel de 2G şebekesi üzerinden yaparsanız daha uzun şarj süresi gider.ayrıca arka plab görevlerini kapatın ve internet kullanmadıgınız zaman veri bağlantısı her daim kapalı bulunsun.bu faktörlerde şarj suresının uzun gitmesi için yararı olacaktır.

YkPkY

YkPkY

Üye
E daa ne olsun

serinaga

serinaga

Üye

:allalla: tamamen bitmediğine dua et derim, bence gayet güzel görünüyor ...

YkPkY

YkPkY

Üye
Ben şimdi otobüste yarım saat temple run oynadım şarj yarıya indi bee.
şarjdan ilk çıkartıpda Bi 10 dk internete girsem Bir diş hemen düşüyor.ben şikayet etmiyorum bu kada

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ya harbiden o değilde sanki geçenlerde intikam dizisini izliyorum sanki kızın birinin elinde lumia920 gördüm sanki o kadar çok benziyorduki :allalla:

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Arkadaşlar telefonum servisten geleli 1-2 gün oldu. Ön kameradaki tozları temizlemişler. Cihazda bir sıkıntı yok gönderdiğim gibi geri aldım. Ayrıca servise göndermeden önce Kasanın sol tarafında kapakta bir boşluk vardı belki bazı arkadaşlarda vardır bastırdığın zaman o boşluğun gıcırtısını alabiliyordun.. şimdi öyle bir sorunum yok :) öyle bir boşlukta yok yani, Demek istediğim geçende konusu olmuştu Nokia bu sorun için özel bir parça ile toz alan kısmı izole edecektir diye. Sizce servis izole etmişmidir? Yoksa temizleyip geri göndermişmidir. Yada toz sorunu kapak ve ekran bağlantısında boşluk olduğu için mi oluyordu.) Şimdi öyle bir sorunum olmadığından.. Bir daha inşallah toz görmek istemiyorum :) ..

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ya bide geçende telefonu kurcalamaya başladım nasıl olduysa bi tuşa bastım telefonun ekran fotosunu çektim ama hangi tuşa bastığımı hatırlamıyorum biri gösterebilirmi ekran fotosu nasıl alalbilirim

tanercoskun

tanercoskun

Üye
ya bide geçende telefonu kurcalamaya başladım nasıl olduysa bi tuşa bastım telefonun ekran fotosunu çektim ama hangi tuşa bastığımı hatırlamıyorum biri gösterebilirmi ekran fotosu nasıl alalbilirim

Güç düğmesi ve Windows logos tuşuna aynı anda bastığınızda alıyor :)

YkPkY

YkPkY

Üye
Geçmiş oldun arkadaşım
Vallaha içini Bi açıp bakmak lazım.benimkiyle mukayese olarak.

adalar42

Üye
şu windows tuşunu bildirim ışığı yapan bi uygulama çıkartsalar keşke

bence iyi bir fikir ama gerek yok bende kablosuz internet war wifi her daim açık telefonumda e posta geldiğinde veya mesaj geldiğin üstteki pil gösterme yeri felan biraz normalden daha fazla aşağı iniyor ve bildirimi görebiliyorum?

Üst Alt