İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye

Arkadaşım sol en altta maxicep yazan bir kutucuk var oraya tıkla ve mobile light sürümü seç tamamdır.
Teşekkürler bu söylediğiniz gerçekten işe yaradı. Başka bir uygulama kullanmaktansa bu şekilde kullanmak daha iyi oldu bence. Sitenin böyle bir özelliği olduğunu bilmiyordum, güzelmiş:oke: Mobil veya mobil light sürümlerin ikisinde de çalıştı cevap yazma kısmı:oke: @YkPkY, sana da teşekkür ederim cevap verdiğin için :oke:

Toros542

Toros542

Üye
Anlaşılan bugün kimseden hayır yok :(

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Ayarım masa üstü maxicep i de light da kullanıyorum hiç Bi sorunla karsılasmadım

ÖEY

ÖEY

Üye
Ya arkadaşlar benim L820 deki müziklerim 5er tane olmuş.bu nasıl oluyor anlamıyorum.bilen var mı?
Tam bilmemekle birlikte bir keresinde bir yazı okumuştum. Yanlış hatırlamıyorsam durum şöyle oluyor; sen telefona mp3 atıyorsun, aynı mp3'ü zil sesi yapmak istediğin zaman cihaz bunun kısa yolunu mu ne oluşturuyormuş. Dolayısıyla aynı şarkıdan birden fazla oluyor. Bunun gibi bir şeydi valla kusura bakma benim başıma gelmediği için pek araştırmadım ama google dan arat belki çıkar bir şeyler.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye

Ben daha ilerleyemedim Maxicep muhabbeti konusunda. Teknoloji ile ilgilenen insan yok piyasada valla. Sadece bir kişiye denk geldim tanıdık, onda da s3 vardı muhabbet yürümedi. :dry:

farklı dünyaların insanlarıymışsınız muhabbetinizin yürümemesi normal :)

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
ben 820 kullanıyorum. işyerinde bir arkadaşta iphone4 yada 4s var hangisi tam bilmiyorum şimdi. geçen gün google den resim arama karşılaştırması yaptık. hat aynı turkcell ikimizinde. birlikte başlatıyoruz aramayı ama benim telefon 7-8 resim gösterene kadar onunkinin ekranın resimlerle dolmuş oluyor. resme tıklayınca büyütme hızı da cabası. normalmi sizce bu. 820'de de 1.5 işlemci var yani niye bu kadar geri kalıyor anlamadım. resmen şaşırdım yani. havam da söndü ayrıca.

gerçi fiyat karşılaştırması yapınca arada bariz fark var ama lumia820 daha sonra çıktığı için performansta bu kadar geri kalmasını beklemiyordum.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Teşekkürler bu söylediğiniz gerçekten işe yaradı. Başka bir uygulama kullanmaktansa bu şekilde kullanmak daha iyi oldu bence. Sitenin böyle bir özelliği olduğunu bilmiyordum, güzelmiş:oke: Mobil veya mobil light sürümlerin ikisinde de çalıştı cevap yazma kısmı:oke: @YkPkY, sana da teşekkür ederim cevap verdiğin için :oke:

Mobil sürüm çalışması gerekiyor ;)o daha renkli,resimli ve bence güzel :)

PureFood

PureFood

Üye

Mobil sürüm çalışması gerekiyor ;)o daha renkli,resimli ve bence güzel :)

Bende mobil sürüme geçtim. Board express maxicep.com'u bulamıyor. daha doğrusu hiç bir şeyi bulamıyor. böylesi daha iyiymiş ama.

ardacumhur

ardacumhur

Üye

Bende mobil sürüme geçtim. Board express maxicep.com'u bulamıyor. daha doğrusu hiç bir şeyi bulamıyor. böylesi daha iyiymiş ama.

:good:

Burdan rahat oluyor hem hızlı açılıyor EDGE ile girilebiliyor da :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

B.express açıldıktan sonra sola kaydır ve Browse en altta Technoloji/Others enalttan üçüncü site Macicep tıkla ve favorilere al tamamdır

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye

B.express açıldıktan sonra sola kaydır ve Browse en altta Technoloji/Others enalttan üçüncü site Macicep tıkla ve favorilere al tamamdır

Sağol kardeşim öğrendiğim iyi oldu, gerçi mobil siteye alıştım daha rahatmış :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
YkPkY

YkPkY

Üye

estağfrullah.nedemek Bi parçada olsa bişeyler verebildiysem.lakin
aynı sorun diğer sitelerde de oluyor.o yüzden internet ayarın masaüstü olsun

ardacumhur

ardacumhur

Üye
HDR foroğraf çekmek için tavsiye ettiğiniz bir lens var mı? :)

eyup ensar

eyup ensar

Üye
Hadi bakalım hayırlısı nisan ayı güncelleme ayı:)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ya benim merak ettiğim bir şey var telefonun tam şarj olup olmadığını nasıl anlayabiliriz diyelim benim eski nokia n73te şarj tam dolunca uyarı sesi veriyordu peki bunlardada öle bir sesmi var ben tam %100 olunca anında fişten çekiyorum yanlış bir şeymi yapıyorum sizce yoksa normalmidir bu acaba,telefon normalde 1.5 2saatte %100 oluyor ben çekiyorum fişten yada uyarı sesi vermesimi gerekiyor şarj tam oldu diye

benim soruma yardım edebilecek olan biri varmı

Lumiance

Lumiance

Üye

pil takibi için herhangi bir uygulama yüklememişseniz Windows Phone varsayılan olarak uyarı sesi vermiyor. Pil dolduğunda sağ üstteki göstergeden anlayabilirsiniz veya Ayarlar / Pil tasarrufu bölümünden şarj seviyesini öğrenebilirsiniz.

serinaga

serinaga

Üye

Mağazadan aşağıdaki uygulamayı kur, dolduğunda sesli olarak haber veriyor ...

PureFood

PureFood

Üye
Mağazadan aşağıdaki uygulamayı kur, dolduğunda sesli olarak haber veriyor ...

??????? Haftalardır bende kurulu, bir kere bile ötmedi namussuz. :close_tema: Tüm ayarlar etkin, int.bağlantısı açıkken sürekli yukardan çubukla ne kadar şarj yediğini gösteriyor ama dediğin gibi sesli haber olmadı. :allalla:

Üst Alt