İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ya benim merak ettiğim bir şey var telefonun tam şarj olup olmadığını nasıl anlayabiliriz diyelim benim eski nokia n73te şarj tam dolunca uyarı sesi veriyordu peki bunlardada öle bir sesmi var ben tam %100 olunca anında fişten çekiyorum yanlış bir şeymi yapıyorum sizce yoksa normalmidir bu acaba,telefon normalde 1.5 2saatte %100 oluyor ben çekiyorum fişten yada uyarı sesi vermesimi gerekiyor şarj tam oldu diye

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Sizin yine hızlıymış benim 3saat sürüyor 100 olunca çekerseniz sorun olmaz

narnia16

narnia16

Üye

Olay budur. Belki bir gün karşılaşırız :ehe
Belki de :)

- - - Eklendi - - -

Bende İzmir' deyim arkadaşlar, L820'yi Soma / Manisa 'da bir bayanda görmüştüm ve çok şaşırmıştım, erkek arkadaşına hava atıp duruyordu :), ama hakikatten İzmir'de hiç rastlamadım :allalla:, millet saklıyor mu ne ???
Ben şu aralar çok sık rastlıyorum ya yangınlaşmaya başladı ya da her gün binlerce insan gördüğüm için olabilir :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İşte adamların tespiti, hiç adil değil gibime geldi kullanıcı kaynaklı demiş, okadar insan aynı sorunu yaşıyor.. Kapak değiştirmek için para istiyorlar. Benim kapaktan yana bi sıkıntım yok çalışmasından yanada bir sıkıntım yok. Temizleyip tekrar gönderiyorlar. :)

" YAZILIM GUNCELLEME AYAR GENEL BAKIM YAPILMISTIR., CIHAZINIZ AKTIF TEST EDILMISTIR !, CALISMAYI ENGELLEYEN KIRLENMELER TEMIZLENMISTIR, TELEFONUNUZU TOZLU VE NEMLI ORTAMLARDAN KORUYUNUZ., CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISTIR., GOZLENEN KOZMETIK HATALAR KULLANICI HATASI KAYNAKLI, OLUP, ISTENILDIGI TAKTIRDE SOZ KONUSU KAPAKLAR, UCRETLI DEGISIM ISLEMINE TABI TUTULABILINIR. "
1 Nisan şakası yapmış olmasınlar :) şaka bir tarafa tamamen edepsizlik :off:

ÖEY

ÖEY

Üye
Vallahi bilmiyorum, ön kameraya toz giriyor diye gönderdik. Adamlar kullanıcı hatası diye yazmışlar. Nokia Destek'i aradım onlarda kullanıcı hatası diyor. :) Niye böyle bir şey yapıyorlar bu adamlar :D

Engelleyici kapak mı bilmiyorum Servisi aradım bi tane kadın çıktı oda pek bir şey bilmiyor. Ben teknisyenlere ileteyim net bilgiye ulaşayım yarım gün içinde arayın dediler ama kendileri :)
Adamlar şaka gibi arkadaş hayret bir şey yahu! Resmen insanın yüzüne karşı dalga geçiyorlar. Böyle şeyler gördükçe duydukça insanın servise güveni sıfırlanıyor resmen. Geçmiş olsun kardeş, inşallah izole etme olayını yapmışlardır da bir daha sorun yaşamazsın. Yalnız bu sana verilen cevap tam anlamıyla terbiyesizlik başka bir şey değil. Avrupada adam bir tane toz zerreciği girdiği için ön kameraya, Nokia Shop'a götürüyor cihazı ve hemen adama yenisini veriyorlar. Bizde olay kullanıcı hatası oluyor. İşte aradaki fark burada. Yazık ülkemin haline...

Lumiance

Lumiance

Üye
Windows Phone Locket İle Tanışın!

Favori canlı karolarınızı, uygulamalarınızı, bildirimlerinizi ve daha fazlasını boynunuzda taşıyın.

Windows Phone'dan Akıllı Kolye :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Adamlar coştu:D

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar tamamen tüm konularla alakasız bir şey soracağım :D Sizden daha sağlıklı bir cevap alabileceğimi düşündüğüm için buraya yazdım :) Ben foruma cep telefonundan girdiğimde normal web sayfası açılıyor. Bildiğim kadarıyla maxicep sitesinin mobil sitesi yok. İnşallah doğru biliyorumdur :D Neyse, şimdi foruma cepten girdiğimde ve herhangi bir konuya girip cevap yazmak istediğimde sayfanın altındaki cevapla kısmına girip boş yere dokunuyorum ve klavye açılıyor. Tam bir harfe basacağım hemen klavye kapanıyor. Resmen kafayı yedim bir türlü klavyeyi açamıyorum. Açılıp kapanıyor hemen artema misali :D Var mıdır bunun bir çaresi? Ben nerede hata yapıyorum? Bir akıl verseniz bana :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar tamamen tüm konularla alakasız bir şey soracağım :D Sizden daha sağlıklı bir cevap alabileceğimi düşündüğüm için buraya yazdım :) Ben foruma cep telefonundan girdiğimde normal web sayfası açılıyor. Bildiğim kadarıyla maxicep sitesinin mobil sitesi yok. İnşallah doğru biliyorumdur :D Neyse, şimdi foruma cepten girdiğimde ve herhangi bir konuya girip cevap yazmak istediğimde sayfanın altındaki cevapla kısmına girip boş yere dokunuyorum ve klavye açılıyor. Tam bir harfe basacağım hemen klavye kapanıyor. Resmen kafayı yedim bir türlü klavyeyi açamıyorum. Açılıp kapanıyor hemen artema misali :D Var mıdır bunun bir çaresi? Ben nerede hata yapıyorum? Bir akıl verseniz bana :)

Genel bir sorun. Herkeste aynı.
Forumda rahat gezinmek için uygulamasını kullanabilirsin.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Lumia 920 için şarj masası :kop2:

[video=youtube;xZo2pA0Qc9U]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xZo2pA0Qc9U[/video]

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben mobil sürümü kullanıyorum ilk günden beri hiç sorun yok

BelaMonte

BelaMonte

Üye
evet beyler bana açıklama yapın. videodaki benim telefonum :) ders te çektim neden bu kadar kasıyor? az önce format attım şimdi here drive+beta nın güncellemesini bekliyorum ki bu videodakiyle karşılaştıriyim. ama yine haritalarda çok kasıyor yardım edin

Toros542

Toros542

Üye
Ya arkadaşlar benim L820 deki müziklerim 5er tane olmuş.bu nasıl oluyor anlamıyorum.bilen var mı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet beyler bana açıklama yapın. videodaki benim telefonum :) ders te çektim neden bu kadar kasıyor? az önce format attım şimdi here drive+beta nın güncellemesini bekliyorum ki bu videodakiyle karşılaştıriyim. ama yine haritalarda çok kasıyor yardım edin

videodan hiç bir şey anlamadım ama kasma şikayetin varsa öncelikle konum servisini aç,online veya offline oldugunu bilemiyorum ama eger offline baglanıyorsan online yapmayı dene ayrıca acık alanda gps sinyali alabilecegin bir noktada da denemeni tavsiye ederim.drive'da kasma yaşayan hiç olmadı sanırım.bir de haritaları indirdin mi yoksa online baglantıyla mı kullanıyorsun.eger indirmediysen internetin yavaş olması da buna sebep olabilir.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
videodan bir şey anlamazsın bende anlamadım öyle bir kasıyorki.. Sorun Drive betanın çevrimiçinin açık yada kapalı olunca kasıp kasmaması değil, sorun kasması. Sadece bunda kasmıyor. Amazing spiderman kimsede kasmazken bende çok pis kasıyor. Bissuru örnek verebilirim. Yardıma ihtiyacım var sadece...

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Arkadaşım sol en altta maxicep yazan bir kutucuk var oraya tıkla ve mobile light sürümü seç tamamdır.

YkPkY

YkPkY

Üye

internet ayarlarından mobil sürümdeysen masaüstü görünüme geç.tam tersiyse masaüstü görünüme tekrar geçiş yap düzelir

- - - Eklendi - - -

Bu olay diğer masaüstü görünümlü sitelerde aynısını yapıyor.yani masa üstü görünümlü sitelerde mobil girmeye çalıştığında oluyor.internet ayarın masaüstü kalsın

PureFood

PureFood

Üye
internet ayarı masaüstü kalınca da bende dokunmatik geri tuşu işlemiyor. :hmmm sayfayı yenileye basıyorum o anda geriye dokunuyorum öyle geri geliyor.

Üst Alt