OttomaN TigeR
Üye
üzülme be abi.. renkler ve zevkler tartışılmaz bilirsin.. sen beğendikten sonra sence ben senin fikrine bişey diyebilirmiyim.. benim saygım sonsuz sana
![]()
![]()
Elbette renkler ve zevkler konusunda sana katılıyorum. Bizimkisi senin de söylediğin gibi fikir alışverişi. Zaten gayemiz ne ticaret nede reklam, öyle değil mi? Bu arada samimiyetin için çok teşekkür ediyorum.
üzülme be abi.. renkler ve zevkler tartışılmaz bilirsin.. sen beğendikten sonra sence ben senin fikrine bişey diyebilirmiyim.. benim saygım sonsuz sana
, duygu komasına girdin gibi
...

Aynen.
benim beyaz yanında buzdolabı gibi kalıyor ama iyi ki arka kapağım siyah renkte durumu kurtarıyoruz. İsterseniz kırmızı beyaz takas yapalım dedim bir de güldü
Bu arada bu 920'yle birlikte İzmir'de gördüğüm 3.Lumia. Daha 820 ve 620'ye rastlamadım. Tanıdık olsun olmasın. Geçen Konak Metro'da beklerken adamın birinde bir gördüm siyah Lumia 920. O an keşke siyah alsaymışım dedim.
Kırmızı temayla çok müthiş duruyordu. Görünce gittim hemen aa Lumia mı falan bende gösterdim muhabbet falan ettik. 1 GB internet paketi yapmış 1 haftada bitmiş. 

, millet saklıyor mu ne ???