İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:) üzülme be abi.. renkler ve zevkler tartışılmaz bilirsin.. sen beğendikten sonra sence ben senin fikrine bişey diyebilirmiyim.. benim saygım sonsuz sana :) :op:

Elbette renkler ve zevkler konusunda sana katılıyorum. Bizimkisi senin de söylediğin gibi fikir alışverişi. Zaten gayemiz ne ticaret nede reklam, öyle değil mi? Bu arada samimiyetin için çok teşekkür ediyorum.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
İşte forumum böyle olduğu zaman çok mutlu oluyorum :)

Maxicep ve Windows Phone bölümü hep böyle olmalı :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
serinaga

serinaga

Üye
Arda şimdi ağlıycan galiba :ağlarım:, duygu komasına girdin gibi :aman2: ...

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Siyah Nokia Lumia 920'me kavuştuğum andaki duygularım daha yoğundu :kıskıs:

Şaka bir yana maaşallah forumumuz çok güzel :)

serinaga

serinaga

Üye
Siyah Nokia Lumia 920'me kavuştuğum andaki duygularım daha yoğundu :kıskıs:

Şaka bir yana maaşallah forumumuz çok güzel :)

Aman NAZAR deymesin diyelim ...
Diyorum ki WP8 mi deseeemmm, Lumia'mı deseeemmm ??? Bugün akşama doğru inanılmaz hızlı şarjı bitirdi yine. Arada bir enteresan bir şeyler yapıyor ama anlamadım, işte böyle zamanlarda çok hızlı şarj yiyor normal zamanlardakinden. Bu birkaç defa oldu bende aldığımdan beri ama normal zamanlarda maaşallah şarj sorunum yok, bir günü çok rahat çıkarıyor ...

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Aynen abi bu akşam zorla bitirdim şarjını :)

3 saatte şarj olması çok hoşuma gitmedi ama :(

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Aynen abi bu akşam zorla bitirdim şarjını :)

3 saatte şarj olması çok hoşuma gitmedi ama :(

USB'den şarj ettiysen o yüzden normale göre biraz daha uzun sürebilir.
Gerçi normal olarak zaten 2-3 saat civarında şarj oluyor.
Ancak aklında olsun, USB şarjı ve kablosuz şarj normale göre daha yavaştır.

• Beğen
PureFood

PureFood

Üye
Dün bayanın birinde kırmızı Lumia 920 gördüm. Kendisi helikopter ambulans çalışanı, heralde kırmızıyla çok alakadar olduğu için kırmızı almış :) şaka bir yana flip cover vardı, bir çıkardı of ki ne of, müthiş bir kırmızı. kendisi çok iddialı bir renk diyor :D benim beyaz yanında buzdolabı gibi kalıyor ama iyi ki arka kapağım siyah renkte durumu kurtarıyoruz. İsterseniz kırmızı beyaz takas yapalım dedim bir de güldü :naughty: Bu arada bu 920'yle birlikte İzmir'de gördüğüm 3.Lumia. Daha 820 ve 620'ye rastlamadım. Tanıdık olsun olmasın. Geçen Konak Metro'da beklerken adamın birinde bir gördüm siyah Lumia 920. O an keşke siyah alsaymışım dedim. :ah Kırmızı temayla çok müthiş duruyordu. Görünce gittim hemen aa Lumia mı falan bende gösterdim muhabbet falan ettik. 1 GB internet paketi yapmış 1 haftada bitmiş. :D Veri bağlantısını kapatmayı falan gösterdim. Bizim gibi aşırı teknolojik biri olmadığını anladım, biraz o yönden sinyal verseydi Maxicep muhabbeti yapacaktım ama olmadı :D Güzel valla 920'yi insanların elinde görünce çok mutlu oluyorum...

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Dün bayanın birinde kırmızı Lumia 920 gördüm. Kendisi helikopter ambulans çalışanı, heralde kırmızıyla çok alakadar olduğu için kırmızı almış :) şaka bir yana flip cover vardı, bir çıkardı of ki ne of, müthiş bir kırmızı. kendisi çok iddialı bir renk diyor :D benim beyaz yanında buzdolabı gibi kalıyor ama iyi ki arka kapağım siyah renkte durumu kurtarıyoruz. İsterseniz kırmızı beyaz takas yapalım dedim bir de güldü :naughty: Bu arada bu 920'yle birlikte İzmir'de gördüğüm 3.Lumia. Daha 820 ve 620'ye rastlamadım. Tanıdık olsun olmasın. Geçen Konak Metro'da beklerken adamın birinde bir gördüm siyah Lumia 920. O an keşke siyah alsaymışım dedim. :ah Kırmızı temayla çok müthiş duruyordu. Görünce gittim hemen aa Lumia mı falan bende gösterdim muhabbet falan ettik. 1 GB internet paketi yapmış 1 haftada bitmiş. :D Veri bağlantısını kapatmayı falan gösterdim. Bizim gibi aşırı teknolojik biri olmadığını anladım, biraz o yönden sinyal verseydi Maxicep muhabbeti yapacaktım ama olmadı :D Güzel valla 920'yi insanların elinde görünce çok mutlu oluyorum...
Aynen ben de senin gibi bir kaç kullanıcıya denk geldim, ayak üstü muhabbet uygulama tavsiyeleri filan derken, muhabbeti maxicep'e getiriyorum. Bizim lumiaşah'tan (Ali Kemal abiden) bahsediyorum, aklınıza ne geliyorsa forumda bulabilirsiniz diyorum.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
Aynen ben de senin gibi bir kaç kullanıcıya denk geldim, ayak üstü muhabbet uygulama tavsiyeleri filan derken, muhabbeti maxicep'e getiriyorum. Bizim lumiaşah'tan (Ali Kemal abiden) bahsediyorum, aklınıza ne geliyorsa forumda bulabilirsiniz diyorum.

Ben daha ilerleyemedim Maxicep muhabbeti konusunda. Teknoloji ile ilgilenen insan yok piyasada valla. Sadece bir kişiye denk geldim tanıdık, onda da s3 vardı muhabbet yürümedi. :dry:

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Ben daha ilerleyemedim Maxicep muhabbeti konusunda. Teknoloji ile ilgilenen insan yok piyasada valla. Sadece bir kişiye denk geldim tanıdık, onda da s3 vardı muhabbet yürümedi. :dry:
Zamanla olur sayın müşavirim.:) GSM Teknolojisi konusunda sana katılıyorum, adam gs3 alıyor özelliklerini bilmeden kullanıyor, soruyorum nasıl memnun musun cihazdan? aldığım cevaba bak alo desin yeter.:kıskıs: La madem alo desin yeter de niye o kadar para veriyorsun yazık değil mi? :off:

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve power_24
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Veri dolaşımını kapalı tuttuğumuz zaman wifi bağlıyken mobilden yemiyor değil mi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Veri dolaşımını kapalı tuttuğumuz zaman wifi bağlıyken mobilden yemiyor değil mi
Veri bağlantısı açık olsa bile wifi ağına bağlandığın anda bağlantı türü birinci önceliği wifi'dır Arda. Mobil veri bağlantısı ikinci planda kalıyor. :)

hllsvrn

hllsvrn

Üye
İşte adamların tespiti, hiç adil değil gibime geldi kullanıcı kaynaklı demiş, okadar insan aynı sorunu yaşıyor.. Kapak değiştirmek için para istiyorlar. Benim kapaktan yana bi sıkıntım yok çalışmasından yanada bir sıkıntım yok. Temizleyip tekrar gönderiyorlar. :)

" YAZILIM GUNCELLEME AYAR GENEL BAKIM YAPILMISTIR., CIHAZINIZ AKTIF TEST EDILMISTIR !, CALISMAYI ENGELLEYEN KIRLENMELER TEMIZLENMISTIR, TELEFONUNUZU TOZLU VE NEMLI ORTAMLARDAN KORUYUNUZ., CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISTIR., GOZLENEN KOZMETIK HATALAR KULLANICI HATASI KAYNAKLI, OLUP, ISTENILDIGI TAKTIRDE SOZ KONUSU KAPAKLAR, UCRETLI DEGISIM ISLEMINE TABI TUTULABILINIR. "

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Söz konusu kapaklar kirlenmeyi önleyici kapaklar mı?yeni kapak mı takacaklarmış?

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Söz konusu kapaklar kirlenmeyi önleyici kapaklar mı?yeni kapak mı takacaklarmış?

Vallahi bilmiyorum, ön kameraya toz giriyor diye gönderdik. Adamlar kullanıcı hatası diye yazmışlar. Nokia Destek'i aradım onlarda kullanıcı hatası diyor. :) Niye böyle bir şey yapıyorlar bu adamlar :D

Engelleyici kapak mı bilmiyorum Servisi aradım bi tane kadın çıktı oda pek bir şey bilmiyor. Ben teknisyenlere ileteyim net bilgiye ulaşayım yarım gün içinde arayın dediler ama kendileri :)

narnia16

narnia16

Üye
Bende izmir deyim geçen hafta ders çıkşında birinde 620 birinde 820 gördüm bende de 920 var seriyi tamamladık.insanlarda lumia gördükçe mutlu oluyorum:D

PureFood

PureFood

Üye

Bende izmir deyim geçen hafta ders çıkşında birinde 620 birinde 820 gördüm bende de 920 var seriyi tamamladık.insanlarda lumia gördükçe mutlu oluyorum:D

Olay budur. Belki bir gün karşılaşırız :ehe

serinaga

serinaga

Üye
Bende İzmir' deyim arkadaşlar, L820'yi Soma / Manisa 'da bir bayanda görmüştüm ve çok şaşırmıştım, erkek arkadaşına hava atıp duruyordu :), ama hakikatten İzmir'de hiç rastlamadım :allalla:, millet saklıyor mu ne ???

Üst Alt