aynen eğer arkadaş kılıf kullanıyorsa flu ve beyazlık oluyor çok..bunu kendim tecrübe ettim.. şimdi nokia shoptan orjinal Protective cover CC-1043 aldım kırmızı gerçekten mükemmel olduKılıftan olmadığından emin miyiz?
telim beyaz ama sanki orjinak kırmızı oldu.. maviside vardı hatta griside vardı.. ama mavide alıcam.. 59 lira verdim deydi doğrusu.. artı resim çekerken engellemiyor.. resimlerde beyazlık falan olmuyor.. ama dediğim gibi diğer kılıfları kullanırken mecbur kılıftan çıkarıp resim çekiyordum..toz olmazmıİnan servise cihazı vermek istemiyordum. Ama baktım ki, bildiğin sigara tütün parçası bile girmiş, yani tozdan büyük parçalarda vardı.
Bu demek oluyor ki, durum vahim. Ahizenin yanında büyük açıklık gördüm oradan alabileceğini düşündüm. Yada kasa ile ekranın arasında ince bir boşluk var o aralarada toz alıyor ister, istemez oradan alt tarafa süzülebileceğinide düşündüm. Aslına bakarsan benim Ne yeni cihaz'da nede para iadesinde gözüm yok! Adam akıllı toz alan yeri izole edip yollasınlar başka bir şey istemiyorum..
Yani şöyle bakıyorumda bazı arkadaşlarda hiç toz yok.. Ulan diyorum bizde şansın ş'i yok))
benim telde de var ama işte ayrı kalmaya dayanamıyorum 
dostum bende öyle yapıyordum yani mecburen.. tak çıkar kılıfı zor işte kılıf kullanmakOlabilir arkadaşlar hatta öyle mi diye çıkardım çektim daha iyiydi bundan sonra kılıfı çıkartacağız artık ne yapalım
ilginiz için teşekkürler![]()

dostum bende öyle yapıyordum yani mecburen.. tak çıkar kılıfı zor işte kılıf kullanmak![]()
Evet kılıflar (özellikle kalın olanlar) flaş ışığının dağılmasına ve fotoğrafların bozuk çıkmasına sebep olabiliyor.
Benim kullandığım kılıf da öyleydi.
Hem biraz eskidiğinden hem de kullanımı zor olduğundan, daha ince ve kullanımı kolay olan aşağıdaki kılıfa geçtim.
20 TL'ye aldım. Biraz daha ince olduğu için flaşta sıkıntı yapmıyor sanırım.
bende o altakinden aldım ama oda yapıyor birazcık.. ya özgür biz senle hep aynı gidiyoruz kılfta
ilkini senden göresiye aldım ikinciyide yandan flip cover ları seviyorum ondan aldım 2. resimdekinin aynısı beyaz renk almıştım..ama kot dar olunca cebe sokarken biraz kapak esniyor.. o yüzden yamuldu gibi bişey kapak.. hafta ortası nokia shopa gittim protective cover CC-1043 aldım arkasını korumak için, müthiş bişey.. kırmızı aldım inanki sanki telde kılıf yok kendi kırmızı tel
mavisi, griside vardı.. mavide aklımda ondanda alıcam yani kısmetse.. 59 lira değer kılıfa.. cam korunmuyor ama böyle çok güzel oldu tel ya.. biliyorusn benim aklım kırmızıdaydı.. şimdi kırmızı tel tadını çıkarıyorum yani

bende o altakinden aldım ama oda yapıyor birazcık.. ya özgür biz senle hep aynı gidiyoruz kılfta
ilkini senden göresiye aldım ikinciyide yandan flip cover ları seviyorum ondan aldım 2. resimdekinin aynısı beyaz renk almıştım..ama kot dar olunca cebe sokarken biraz kapak esniyor.. o yüzden yamuldu gibi bişey kapak.. hafta ortası nokia shopa gittim protective cover CC-1043 aldım arkasını korumak için, müthiş bişey.. kırmızı aldım inanki sanki telde kılıf yok kendi kırmızı tel
mavisi, griside vardı.. mavide aklımda ondanda alıcam yani kısmetse.. 59 lira değer kılıfa.. cam korunmuyor ama böyle çok güzel oldu tel ya.. biliyorusn benim aklım kırmızıdaydı.. şimdi kırmızı tel tadını çıkarıyorum yani
![]()
![]()

Konu başlığına bak yapılan muhabbete bak
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
aslında ne lastik gibi nede çok sert.. hafif yumuşak..Abi bu arada protective cover CC-1043kılıfı lastik gibi mi yoksa sert plastik mi?
yok yok kesinlikle değil o yapışan cinsten değilKot'un cebine sokup çıkarırken takılacak yapışacak cinsten değil sanırım?
Rahat kullanır mıyım abicim? tavsiye ediyorsan düşünüyorum böyle üstünü ve köşelerini koruyan bir kılıf
o cinsi bilirim ben yine nokia shoptan N8 ime almıştım ben onndan.. eğer o kılıfı biliyorsan bu 920 ler için olan ondan daha sert yani.. valla ben tavsiye ederim kardeşim.. ben bayıldım valla.. kırmızı aldım. sonra mavi alcam sonra gride almayı düşünüyorum
şimdi 1-2 ay kırmızı takılayımda.. 
renk hoşuma gitmedi.. ben bunu almıştım.. arad ne fark varki?? ben 24 liraya almıştım..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
renk hoşuma gitmedi.. ben bunu almıştım.. arad ne fark varki?? ben 24 liraya almıştım..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Görsel ve kalite olarak on üzerinden on verdiğim bir ürün olduğu için paylaştım. 
Farkı fiyatıGörsel ve kalite olarak on üzerinden on verdiğim bir ürün olduğu için paylaştım.
![]()
üzülme be abi.. renkler ve zevkler tartışılmaz bilirsin.. sen beğendikten sonra sence ben senin fikrine bişey diyebilirmiyim.. benim saygım sonsuz sana