papakudioflu
Emekli Yönetici
Arkadaşlar bi sorum olacak mağazadaki -evernote -uygulamasını kullanan varmı , en son güncelleden sonra uygulamaya girmeden atmaya başladı sorun ne olabilir ? mağaza linki nasıl konur bilmediğimden paylaşamıyorum kusura bakmayın cevaplarınız için teşekkürler
Selâmünaleyküm arkadaşlar siyah Nokia Lumia 920'me kavuştum sonunda
Arda hoşgeldin kardeşim aramızasonunda kulübe katıldın..dertsiz tasasiz kullanırsin inşallah kardeşim
Hayırlı olsun, güle güle kullan.Yeni lumia yı beklicektin sanırım sende dayanamadın heralde
Selâmünaleyküm arkadaşlar siyah Nokia Lumia 920'me kavuştum sonunda
Hayırlı olsun Arda, iyi günlerde kullanırsın inşallah..
arkadaşlar l920 yi nokia pc suit gormuyor neden acaba l920 yi pc suitte kullanaıyormuyuz
Ali Kemal abnin de her telefonun altında ismi var
lumia900 listesi de acalim mi?
YÖNETMELİKEvet arkadaşlar yine ben .)))
Şu benim servisdeki telefon hakkında bir kaç sorum olacak.. Bugün tam 8 iş günü oldu değişim talebinde bulundum. Yada arızanın mutlak giderilmesini istedim.. İnternetten takip ediyorum cihazın durumu hala beklemede.. Yasal olarak 10 iş günü tamamlanınca yedek bir cihaz talep etme hakkım vardı değil mi? Yada bu 15 iş günümüydü?
Cevabın için teşekkürler Gökçen,
Yalnız firmalar bu yasal haklara karşı nasıllar. Buda çok önemli, bunu 10 işi günü dolduğunda, yedek cihaz talep ettiğimde anlarız herhalde. Teşekkürler.
Rica ederim, bu konuda pek özenli değiller. Ama inşallah muadil bir cihaz verirler.
Ben telpa'da staj yaperken (3 yildan fazla oldu galiba) veriyorduk bu tur durumlarda. Ama pek benzer olmuyordu sanirim. Gerci o zaman en kral telefon wave falandi galiba
Hadi bakalım inşallah umduğun gibi bir sonuç çıkar dostum, hayırlısı olsunYedek cihaz olayını geçtim.. Allah'a şükür cihaz gelene kadar kullandığım eski model bir nokia telefonum var. Ama sırf kanunlar gevşemesin diye 10 iş günü dolduğu zaman nokia' ile irtibat kuracağım ve direteceğim. İlerleyen zamanda 20 iş gününün dolmasını bekleyeceğim cihazın 20 iş günü içinde gelmesinin zor olduğunu düşünüyorum. Ozamanda hakkımı para iadesi yada cihaz değişimi olarak kullanmak istiyorum. Bu benim yasal hakkım öyle değil mi? 1645 TL veriyoruz.. Bunun karşılığını bize vermek zorundalar! Yazılımsal hatalara yada sonradan doğabilecek donanımsal sorunlara lafım yok! Bunlar olağan şeyler. Cihaz toz alıyor! Bunun açıklaması "Üretim Hatası" Yani sonuçta insan yapıyor, olur böyle şeyler diye bir şey yok! Mal ayıplı ise paşa, paşa değiştireceksin..
Olmadı aynı sorundan 3 kez daha gönderirim servise hiç acımadan yine o cihazın değişmesini sağlarım...
Hadi bakalım inşallah umduğun gibi bir sonuç çıkar dostum, hayırlısı olsunBenim telefondaki toz daha bir adet olarak duruyor her gün bakıyorum bir tane daha eklenirse senin alacağın sonuca göre ben de bir şeyler yapacağım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?