uygulamanin kurulu olducu dizinden uygulama dosyasina tikla acilir. Kisayoldan acilmaz login cikar.
Beyler 820 nin müzik çalarını sık sık kullanan varmı? Varsa şarj durumunu nasıl etkiliyo ben müzik dinlemeyi seven biri olarak telefonun sarjını çabuk bitirmekten korkuyorum![]()
google ye yaz.yapıldıysa çıkar.daha s4ün tipi bile net değilkulaklık ile dinlersen çok uzun Bi sure müzik dinlersin ben ole yapıyorum..
- - - Eklendi - - -
Beyler s4 ile 920 kamera karşılaştırılması yapıldı mı yapıldıyla resimlerini yükleyebilirsiniz...
slm sızlere benıde ekleyın 2 gun oldu alalı
benide, sağ sola sarsınca içi sallanan sağ alt köşede ekranda 2cm kdr bi çiziği olan beyaz lumia920 mle eklermisiniz listeye? (:
Bırakın Galaxy s4 ü filan. Bi kere o orta tuşa basınca açılan 2002 li yıllardan gelen menü stili aynı.
Lumia farklılıktır bence...
- - - Eklendi - - -
Elinde SIII ve SII gibi telefonu olan arkadaşlarım var. Ama wp8 li lumiayı görünce kendi telefonlarından soğuyorlar. Havası yeter![]()
Siyah kapaklı lumialara turuncu da çok yakışıyor deneyin.şoyle yapalım yarın ( cumartesi ) bütün siyah kapaklı lumialar bir günlüğüne tema rengini turuncu yapsınlar,pazar günü içinse çoğunluk oy kullanarak seceriz ok mi arkadaşlar ?
, ben yaptım bile, yapmayana ne ceza verelim ...benide, sağ sola sarsınca içi sallanan sağ alt köşede ekranda 2cm kdr bi çiziği olan beyaz lumia920 mle eklermisiniz listeye? (:
, neyse oda nazar boncuğu olsun diyelim, aramıza hoşgeldin ...Bırakın Galaxy s4 ü filan. Bi kere o orta tuşa basınca açılan 2002 li yıllardan gelen menü stili aynı.
Lumia farklılıktır bence...
- - - Eklendi - - -
Elinde SIII ve SII gibi telefonu olan arkadaşlarım var. Ama wp8 li lumiayı görünce kendi telefonlarından soğuyorlar. Havası yeter![]()