papakudioflu
Emekli Yönetici
biri bana normal müzik çalarda arka planda tam ekran albüm kapak resimlerini ayarlayabileceğimi söyleyebilrmi ?
NL920 Media Markt'ta 1699TL olarak gördüm ama zam mı var?
1649TL idi?
görüntülü görüşme yapılıyor mu nokıa 920 avea üzerinden bilgisi olan varmı varsa nasıl ayarlayacagız teşekkürler
şöyle Bi saçmalık sizede mantıklı geliyormu arkadaşlar.
3g bin olmadığı yerde mobil veri 3g ye ayarlıysa internete girmiyor.3g yi görürse giriyor.yoksa her seferinde 2g ye olmak zorunda kalıyorum.bu olay 2g yani edge içinde geçerli.konumda edge yoksa 3gye almak zorundayım.ottomatik geçiş yapmıyor.bunu en basit 3g li telefon bile yapıyor.
ayar oldum iyice.sizlerde durum nasıl?
- - - Eklendi - - -
birde vodafoncular mms alıp göndermeyi denedimi hiç.mms ayarı gelmiyor cihaza.
Avea ve Türkcell kullananlarda erişim ayarlarında mms ayarı mevcut mu.mevcutsa ve devre dışıyda mms alabiliyormu?
şöyle Bi saçmalık sizede mantıklı geliyormu arkadaşlar.
3g bin olmadığı yerde mobil veri 3g ye ayarlıysa internete girmiyor.3g yi görürse giriyor.yoksa her seferinde 2g ye olmak zorunda kalıyorum.bu olay 2g yani edge içinde geçerli.konumda edge yoksa 3gye almak zorundayım.ottomatik geçiş yapmıyor.bunu en basit 3g li telefon bile yapıyor.
- - - Eklendi - - -
birde vodafoncular mms alıp göndermeyi denedimi hiç.mms ayarı gelmiyor cihaza.
Avea ve Türkcell kullananlarda erişim ayarlarında mms ayarı mevcut mu.mevcutsa ve devre dışıyda mms alabiliyormu?
1649TL idi?
yok malesef inşallah güncelleme ile gelcek diyolar bakalım bekliyoruz çok zor bişey görüntülü görüşme yazılımı heraldegörüntülü görüşme yapılıyor mu nokıa 920 avea üzerinden bilgisi olan varmı varsa nasıl ayarlayacagız teşekkürler
1649TL idi?
Sorun yok kardeş, aldım alalı daha hiç kurcalamadım, kendi kendine değişip duruyor ...
- - - Eklendi - - -
Sorun yok kardeş, aldım alalı daha hiç kurcalamadım, kendi kendine değişip duruyor ...
valla büyük marketlerle uğraşma.biraz piyasa gez ve pazarlık yap.ben 1500 bölü 12 takside aldım.vede ikinci parti üretim.son yazılım yüklüydü çünkü.benden Bi öneri,tabii garantisine diikat etmek şartıylaB]
- - - Eklendi - - -
saolasın.hangi hattı kullanıyorsun
- - - Eklendi - - -
yani tepede Bi h Bi e mi oluyor.
AVEA kullanıyorum, evet aynen yukarıdaki bazen E, bazen H, bazen de H+ oluyor ... E olduğunda haliyle hız yavaşlıyor ama hiç bağlantı sorunu yaşamadım bugüne kadar, tam aksine H+ olan yerlerde hız akıl almaz hızlı ...
AVEA kullanıyorum, evet aynen yukarıdaki bazen E, bazen H, bazen de H+ oluyor ... E olduğunda haliyle hız yavaşlıyor ama hiç bağlantı sorunu yaşamadım bugüne kadar, tam aksine H+ olan yerlerde hız akıl almaz hızlı ...
Bu hiç normal değil.şöyle Bi saçmalık sizede mantıklı geliyormu arkadaşlar.
Hepimiz bu müjdeli haberi bekliyoruz.lumia 820 telefonumu nasıl unlock yaparım ?
telefon kardeşimin de bi uygulama yükleyeyim dedim unlock olması gerekirmiş bizim symbianlardaki hack olayı sanırım bulamadım çözümünü burada sorayım dedimHepimiz bu müjdeli haberi bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?