papakudioflu
Emekli Yönetici
ben ismimi göremedim ali kemal l920 beyaz
ekledim dostum

ben ismimi göremedim ali kemal l920 beyaz

ekledim
Haritalari indirdiniz mi yoksa online mı kullaniyorsunuz??
Bu arada listede ismi olmayıp eklenmek isteyen lumia kullanıcıları cihaz modeliyle birlikte buradan veya ozel mesaj ile bildirirlerse eklerim![]()
harita derken Türkiye haritasındanmı bahsediyorsun.dğer öyleyse hayır yüklemedim.

L820 bendede var ama böyle bir sorunla karsılamasmadımmerhaba arkadaslar ben lumia 820 sahibiyim ve kameradan nedense hic verim alamiyorum. cektigim videolari izlerken surekli bi takilma donuk donuk oynatma yapiyo bunun sonucunda da kareleri atlayarak gosteriyo. video olmadik yerde hizlanip donabiliyo. bu sorunu yasayan baska kimse var mi cunku bu durumu sistemin yeni olmasina baglayasim geliyo. bi cozum yolu bilen varsa ve yardim ederse cok minnettar kalirim ;,-(

aynen bi problem yok ve video kaydı gunes ısıgı altınca oldukça netL820 bendede var ama böyle bir sorunla karsılamasmadım![]()
)Mail üzerinden video indiriyorum ama telefonda bulamıyorum arkdaş bende mi sıkıntı anlamadım bir bilen el atsın şu işe daraldım vallawhatsapp üzerinden yolluyorum otomatik kaydeder ama kaydedilen klasöründe de yok videolar
muzık ve videolar uygulamasına giriyorum burası boş diyor !!
kuzen maalesef ordada yok kaydedilmiş klasöründe oluyor normalde whatsapp tan aldıklarım ama oraya da kaydetmiyor. Şu uygulama yapan arkadaşlar keşke bir dosya yoneticiside yapsa büyük eksiklik valla
muzik ve video degil resimlere kaydeder kuzen
Arkadaşlar lumia için hala opera mini yok dimi varsa indirme linki...
sağlam bi pdf okuyucu istiyoruz.sabırla pişman ettirme bizi nokia.
nokianın orjinal pdf dosyasını açabilecek bir okuyucu bulamadım telefonda,düşünün artık.
5110 modelinden beri yıllaca savundum diye bizi avutma lütfen