İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
özelliklerini ben de araştırmıştım ama video pek izlemedim, bakalım biraz kurcalayınca alışırım umarım..arama tuşuna ayarlı arama motoru (yandex,bing..) nereden değiştiriliyor mesela?
ayarlar -->ekrani sola çek (uygulamalara gel)-->internet explorer-->ileri düzey ayarlar(en alta)-->varsayilan arama sağlayicisi.

Dtn

Üye
ayarlar -->ekrani sola çek (uygulamalara gel)-->internet explorer-->ileri düzey ayarlar(en alta)-->varsayilan arama sağlayicisi.
anladım.bugün biraz daha ayrıntılı karıştırabileceğim telefonu, takıldığım olursa yine sorarım, teşekkürler :)

eSpi0n

eSpi0n

Üye
benide eklermisin kardeşim (CheerlessHook67)

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Arkadaşlar telefonu sıfırladım bugün. İlk başlangıçta Diğer klasörü şu boyuta kadar indi :))
[/URL][/IMG]

Ama sonra programlarımı filan yükleyince tekrar durum şu :)
[/URL][/IMG]

dookie85

dookie85

Üye
Gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim
arkadaşım seni okuyunca ben de şimdi telefona baktım diğer klasörü 6,44 gb imiş. kötü bir şey mi bu hiç bakmamıştım şimdiye kadar??

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
Bende 500 indirdi ama 2 2.5 gb indiren var

dookie85

dookie85

Üye
ben de indirdim bi başlatıyım bari

Tacettinn

Tacettinn

Üye
arkadaşım seni okuyunca ben de şimdi telefona baktım diğer klasörü 6,44 gb imiş. kötü bir şey mi bu hiç bakmamıştım şimdiye kadar??
Kötü bişey değil aslında. Tek zararı hafızayı işgal ediyor işte. Ama bide şu var . O klasörde oyun veya program eklentileri, indirdiğin haritalar vb şeyler bulunuyor. Ama bu boyutların gereğinden fazla olması rahatsız edici..(Telefona herhangi bi zararı yok)

- - - Eklendi - - -

Bende 500 indirdi ama 2 2.5 gb indiren var

Telefonda herhangi bi yavaşlama , hızlanma , eksiklik vb değişiklik oldu mu ?

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ya 620 ile bi kaç sorunum var ekran kilit ekranı modunda olmadığı halde bazen tuslara ekrana basmama yapıyor söle düzeliyor tekrardan kilit ekranına alıyorum tuş kiliti ekranından çıktıktan sora düzeliyor birde oyunlar bölümüne girdiğim zaman ise hiçbir tuşa basmadığım halde en son oynadığım yada kendiliğinden bir oyun açılıyor kendi kendine bunların çözümleri varmı acaba

power_24

Üye
fabrika ayarlarına dönmeni tavsıye ederım yazılımsal problem var.

dookie85

dookie85

Üye
Kötü bişey değil aslında. Tek zararı hafızayı işgal ediyor işte. Ama bide şu var . O klasörde oyun veya program eklentileri, indirdiğin haritalar vb şeyler bulunuyor. Ama bu boyutların gereğinden fazla olması rahatsız edici..(Telefona herhangi bi zararı yok)

- - - Eklendi - - -

Telefonda herhangi bi yavaşlama , hızlanma , eksiklik vb değişiklik oldu mu ?

denedim programı ben de, 1,5 gb civarı azaldı.

conquer_or

Üye
merhaba arkadaslar ben lumia 820 sahibiyim ve kameradan nedense hic verim alamiyorum. cektigim videolari izlerken surekli bi takilma donuk donuk oynatma yapiyo bunun sonucunda da kareleri atlayarak gosteriyo. video olmadik yerde hizlanip donabiliyo. bu sorunu yasayan baska kimse var mi cunku bu durumu sistemin yeni olmasina baglayasim geliyo. bi cozum yolu bilen varsa ve yardim ederse cok minnettar kalirim ;,-(

power_24

Üye
uçar gider bu konu :ehe

hayırlı olsun
lumia 920 siyah eklersen sevinirim.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar here maps uygulaması yol tarifi alırken takılma oluyor ekranda konjmunuz bulunuyor yazısından başka bısey olmuyor.guncellemeden önce böyle sıkıntı yoktu sizlerde denedinizmi yeni here maps ı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia 920 siyah eklersen sevinirim.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar here maps uygulaması yol tarifi alırken takılma oluyor ekranda konjmunuz bulunuyor yazısından başka bısey olmuyor.guncellemeden önce böyle sıkıntı yoktu sizlerde denedinizmi yeni here maps ı?

ekledim:oke:

Haritalari indirdiniz mi yoksa online mı kullaniyorsunuz??

Bu arada listede ismi olmayıp eklenmek isteyen lumia kullanıcıları cihaz modeliyle birlikte buradan veya ozel mesaj ile bildirirlerse eklerim:oke:

eRdaL.

eRdaL.

Üye

ekledim:oke:

Haritalari indirdiniz mi yoksa online mı kullaniyorsunuz??

Bu arada listede ismi olmayıp eklenmek isteyen lumia
kullanıcıları cihaz modeliyle birlikte buradan veya ozel mesaj ile bildirirlerse eklerim:oke:
ben ismimi göremedim ali kemal l920 beyaz

Üst Alt