İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Abi benide eklermisin.920 siyah.tsk ederim

power_24

Üye

ekledim:oke:

Haritalari indirdiniz mi yoksa online mı kullaniyorsunuz??

Bu arada listede ismi olmayıp eklenmek isteyen lumia kullanıcıları cihaz modeliyle birlikte buradan veya ozel mesaj ile bildirirlerse eklerim:oke:

harita derken Türkiye haritasındanmı bahsediyorsun.dğer öyleyse hayır yüklemedim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
harita derken Türkiye haritasındanmı bahsediyorsun.dğer öyleyse hayır yüklemedim.

haritalari yuklemezsen online kullanir. Online haritalarda da şebeke sinyaline gore bazi takilmalar olabilir. Ayrica bir kere wifi ile indirip surekli ucretsiz kullanmak varken :D

yhedex

Üye
Ekranda oluşan çizikler için Nokia garantide ücretsiz ekran değişimi yapıyormu yoksa Ücretlimi oluyor yoksa hiçmi olmuyor ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ekran çizilmesi kullanıcı hatası olduğu için ücreti mukabilinde değişim yapılır...

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
merhaba arkadaslar ben lumia 820 sahibiyim ve kameradan nedense hic verim alamiyorum. cektigim videolari izlerken surekli bi takilma donuk donuk oynatma yapiyo bunun sonucunda da kareleri atlayarak gosteriyo. video olmadik yerde hizlanip donabiliyo. bu sorunu yasayan baska kimse var mi cunku bu durumu sistemin yeni olmasina baglayasim geliyo. bi cozum yolu bilen varsa ve yardim ederse cok minnettar kalirim ;,-(
L820 bendede var ama böyle bir sorunla karsılamasmadım :(

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Sorunu çözemessen forumda garantiye gidersin..Ama arastır derim..

conquer_or

Üye
sagolun:-) ya bi kere de aldigim bi cihazin bi eksigi olmasa olmuyo sanki gidip hep curuk mali nerden buluyosam;,-(

cptaincnr

cptaincnr

Üye
Bluetooth la aldığımız dosyaları nereye kaydediyor bir turlu bulamıyorum :s L820 kullanıyorum. Mp4 formatında bir dosya yolluyor arkadaşım üstte görüntülemek için tıklayın yazıyor gösteriyor video yu oynatıyor ama sonrasında bulamıyorum ne videolarda ne başka yerde bilen varsa yardım lütfen

PureFood

PureFood

Üye
İlk defa mağaza güncellemeleri güncellemeleri geldi anaaaaa hemde 4 tane :halay3::halay3::halay3::halay3::halay3:

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin

deniselynkyn

Üye
merhaba arkadaşlar ismim adnan yeni yeni siteyi kullanmaya başlıyorum. bende L820 kullanıyorum. siyah şarjsız kırmızı şarjlı kapak :P

- - - Eklendi - - -

hazır yeni gelmişken de bir kaç extra bilgide ben paylaşayım dedim. vodafone müşteri hizmetlerinde çalışan biri olarak tecrübeyle sabit özellikle faturalı hat kullanıcıları için ayarlar/telefon güncellemeleri kısmından veri ayarlarım izin verdiğinde güncellemeleri otomatik olarak indir kısmını kapatmanızı, hemen üstündeki telefonum için güncellemeler olduğunda beni bilgilendir kısmını açmanızı tavsiye ediyorum. maalesef akıllı telefonlarda otomatik güncellemeleriniz açıkken cihaz size haber vermeden güncellemelerini indirir ve buda haberiniz olmadan liranızın gitmesine ve fatura şokuna neden olmaktadır. ayrıca wi-fi ağından bağlantı sağladığınızda her zaman şebekedeki veri bağlantısı ve veri dolaşım seçenekleri kapalı konumda olsun. bununda sebebi wi-fiden bağlandığınızda wi-fi bağınız koparsa telefon hiç kesinti sağlamadan veri bağlantısından bağlanmaya devam eder. ve buda liralarınızın gitmesine ve fatura şokuna sebep olabilir :))

• Beğen
Tepkiler: ZzZz11
cptaincnr

cptaincnr

Üye
Mail üzerinden video indiriyorum ama telefonda bulamıyorum arkdaş bende mi sıkıntı anlamadım bir bilen el atsın şu işe daraldım valla :s whatsapp üzerinden yolluyorum otomatik kaydeder ama kaydedilen klasöründe de yok videolar :s muzık ve videolar uygulamasına giriyorum burası boş diyor !!

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Mail üzerinden video indiriyorum ama telefonda bulamıyorum arkdaş bende mi sıkıntı anlamadım bir bilen el atsın şu işe daraldım valla :s whatsapp üzerinden yolluyorum otomatik kaydeder ama kaydedilen klasöründe de yok videolar :s muzık ve videolar uygulamasına giriyorum burası boş diyor !!

muzik ve video degil resimlere kaydeder kuzen

cptaincnr

cptaincnr

Üye

muzik ve video degil resimlere kaydeder kuzen
kuzen maalesef ordada yok kaydedilmiş klasöründe oluyor normalde whatsapp tan aldıklarım ama oraya da kaydetmiyor. Şu uygulama yapan arkadaşlar keşke bir dosya yoneticiside yapsa büyük eksiklik valla

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Arkadaşlar lumia için hala opera mini yok dimi varsa indirme linki...

YkPkY

YkPkY

Üye
sağlam bi pdf okuyucu istiyoruz.sabırla pişman ettirme bizi nokia.
nokianın orjinal pdf dosyasını açabilecek bir okuyucu bulamadım telefonda,düşünün artık.
5110 modelinden beri yıllaca savundum diye bizi avutma lütfen

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
sağlam bi pdf okuyucu istiyoruz.sabırla pişman ettirme bizi nokia.
nokianın orjinal pdf dosyasını açabilecek bir okuyucu bulamadım telefonda,düşünün artık.
5110 modelinden beri yıllaca savundum diye bizi avutma lütfen

Şöyle bir program var mağazada ancak 2 TL yazıyor.
Eğer deneme imkanı veriyorsa bir dene bakalım.

Üst Alt