SkyLaBTR Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Benide yazın agalar... Genişletmek için tıkla ... oooo abi hayırlı olsun
OttomaN TigeR Üye ConnorKenway' Alıntı: OttomaN TigeR 'İsmet' ekedim Genişletmek için tıkla ... eyvallah - - - Eklendi - - - n000k' Alıntı: hayırlı olsun aramıza hoşgeldin.. - - - Eklendi - - - gerekli uygulamalar var ve dahada gelişmeye devam ediyor Genişletmek için tıkla ... eyvallah çok çok sağol. - - - Eklendi - - - MrCommanDTr' Alıntı: Gökçen abi hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Can'ım darısı sana ve yengeme inşallah.
ConnorKenway' Alıntı: OttomaN TigeR 'İsmet' ekedim Genişletmek için tıkla ... eyvallah - - - Eklendi - - - n000k' Alıntı: hayırlı olsun aramıza hoşgeldin.. - - - Eklendi - - - gerekli uygulamalar var ve dahada gelişmeye devam ediyor Genişletmek için tıkla ... eyvallah çok çok sağol. - - - Eklendi - - - MrCommanDTr' Alıntı: Gökçen abi hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Can'ım darısı sana ve yengeme inşallah.
OttomaN TigeR Üye SkyLaBTR' Alıntı: oooo abi hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun darısı sana inşallah Hüseyin. manyak bi cihaz yahu.
SkyLaBTR' Alıntı: oooo abi hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun darısı sana inşallah Hüseyin. manyak bi cihaz yahu.
FeRhAt0152 Üye ya xbox ingiltere marketinde falan güzel free oyunlar var gun bros ,conract killer falan türkiye marketine gelir mi?
ya xbox ingiltere marketinde falan güzel free oyunlar var gun bros ,conract killer falan türkiye marketine gelir mi?
komando04 Üye nokia701--' Alıntı: buyur kardeş 701 in çekimidir Genişletmek için tıkla ... telefonun yanındaki güvenlik kimlik kartına benziyor kardeşim
nokia701--' Alıntı: buyur kardeş 701 in çekimidir Genişletmek için tıkla ... telefonun yanındaki güvenlik kimlik kartına benziyor kardeşim
OttomaN TigeR Üye ecel54' Alıntı: benim market konumum amerika xbox konumum türkiye Genişletmek için tıkla ... vay canına aynı anda iki ülkede.
ecel54' Alıntı: benim market konumum amerika xbox konumum türkiye Genişletmek için tıkla ... vay canına aynı anda iki ülkede.
papakudioflu Emekli Yönetici ecel54' Alıntı: benim market konumum amerika xbox konumum türkiye Genişletmek için tıkla ... wp7.8 ile Türkce dil gelirse ne yapicaksin
ecel54' Alıntı: benim market konumum amerika xbox konumum türkiye Genişletmek için tıkla ... wp7.8 ile Türkce dil gelirse ne yapicaksin
MrCommanDTr Emekli Yönetici Teşekkürler Can'ım darısı sana ve yengeme inşallah.[/I][/QUOTE] inşallah abi öyle bi fiyattan buşdum ki şaşarsın alanlar ve alacaklar üzülmesin diye paylaşmayacağım tabiki [/SIZE][/COLOR][/FONT]
Teşekkürler Can'ım darısı sana ve yengeme inşallah.[/I][/QUOTE] inşallah abi öyle bi fiyattan buşdum ki şaşarsın alanlar ve alacaklar üzülmesin diye paylaşmayacağım tabiki [/SIZE][/COLOR][/FONT]
Lumiance Üye dedeserdar' Alıntı: telefonun yanındaki güvenlik kimlik kartına benziyor kardeşim Genişletmek için tıkla ... sayılır, silah ruhsatı o. Yeni kayılan arkadaşlar aramıza hoş geldiniz. Hayırlı uğurlu olsun telefonunuz
dedeserdar' Alıntı: telefonun yanındaki güvenlik kimlik kartına benziyor kardeşim Genişletmek için tıkla ... sayılır, silah ruhsatı o. Yeni kayılan arkadaşlar aramıza hoş geldiniz. Hayırlı uğurlu olsun telefonunuz
ecel54 Üye papakudioflu' Alıntı: wp7.8 ile Türkce dil gelirse ne yapicaksin Genişletmek için tıkla ... ayarlardan türkçe yapılıyor bir sorun olmaz . tek sorun uygulama satın almada olur ama ben uygulama almam - - - Eklendi - - - benim hesanı anlamadım zaten bazı özelliklerde amerika bazı özelliklerde türkiye
papakudioflu' Alıntı: wp7.8 ile Türkce dil gelirse ne yapicaksin Genişletmek için tıkla ... ayarlardan türkçe yapılıyor bir sorun olmaz . tek sorun uygulama satın almada olur ama ben uygulama almam - - - Eklendi - - - benim hesanı anlamadım zaten bazı özelliklerde amerika bazı özelliklerde türkiye
papakudioflu Emekli Yönetici ecel54' Alıntı: ayarlardan türkçe yapılıyor bir sorun olmaz . tek sorun uygulama satın almada olur ama ben uygulama almam - - - Eklendi - - - benim hesanı anlamadım zaten bazı özelliklerde amerika bazı özelliklerde türkiye Genişletmek için tıkla ... ben de oyle biliyordum ama gecen bir Turkiye markete gectim telefondaki uygulamalarin hicbiri calişmadi
ecel54' Alıntı: ayarlardan türkçe yapılıyor bir sorun olmaz . tek sorun uygulama satın almada olur ama ben uygulama almam - - - Eklendi - - - benim hesanı anlamadım zaten bazı özelliklerde amerika bazı özelliklerde türkiye Genişletmek için tıkla ... ben de oyle biliyordum ama gecen bir Turkiye markete gectim telefondaki uygulamalarin hicbiri calişmadi
ecel54 Üye papakudioflu' Alıntı: ben de oyle biliyordum ama gecen bir Turkiye markete gectim telefondaki uygulamalarin hicbiri calişmadi Genişletmek için tıkla ... ben yine amerika marketinde kalacam orada dtüm uygulamalar var hemde bazıları ücretsiz oluyor türkiye marketine göre . telefon türkçe olsun yeter
papakudioflu' Alıntı: ben de oyle biliyordum ama gecen bir Turkiye markete gectim telefondaki uygulamalarin hicbiri calişmadi Genişletmek için tıkla ... ben yine amerika marketinde kalacam orada dtüm uygulamalar var hemde bazıları ücretsiz oluyor türkiye marketine göre . telefon türkçe olsun yeter
komando04 Üye ecel54' Alıntı: ben yine amerika marketinde kalacam orada dtüm uygulamalar var hemde bazıları ücretsiz oluyor türkiye marketine göre . telefon türkçe olsun yeter Genişletmek için tıkla ... bizde geçelim o zaman Amerika marketine kardeşim olurmu
ecel54' Alıntı: ben yine amerika marketinde kalacam orada dtüm uygulamalar var hemde bazıları ücretsiz oluyor türkiye marketine göre . telefon türkçe olsun yeter Genişletmek için tıkla ... bizde geçelim o zaman Amerika marketine kardeşim olurmu
ecel54 Üye dedeserdar' Alıntı: bizde geçelim o zaman Amerika marketine kardeşim olurmu Genişletmek için tıkla ... reset atman gerekir . bu arada bilgisayarımda Xbox'a girdiğimde market konumunuzla xbox konumunuz aynı değil uygulamayı tekrar başlattığınızda bazı özellikler değişebilir yazdı
dedeserdar' Alıntı: bizde geçelim o zaman Amerika marketine kardeşim olurmu Genişletmek için tıkla ... reset atman gerekir . bu arada bilgisayarımda Xbox'a girdiğimde market konumunuzla xbox konumunuz aynı değil uygulamayı tekrar başlattığınızda bazı özellikler değişebilir yazdı