Bay H
Üye
Telefonunuza CustomPFD yükleyerek aşağıdaki adreste bulunan değerleri burada paylaşmanız mümkün mü acaba?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ederinin üstünde satılıyor şu an ama abartılacak gibi kötü de değil kendime uygulama kullanarak kopek suratı yapmasam da oluralınabilecek en gereksiz telefonlardan biri oldugunu duşunuyorum ha paradan yana sıkıntı yok diosam sorun degil tabi
hayırlı olsunArkadaşlar Microsoft Lumia 950 XL telefonum elime ulaştı sorusu olan merak ettiğiniz detayları varsa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım..
ben de 950 var sensörleri aynı sanırım istersen atabilirim fotoğrafhayırlı olsunbirkaç makro ve normal fotoğraf çekip,kaliteleri düşmemesi için zip arşivine koyarak upload eder misiniz
olur farketmez ama fotoğrafın orjinal halini zip veya rar içine koyarsan sevinirim.diğer türlü kalite düşebiliyorben de 950 var sensörleri aynı sanırım istersen atabilirim fotoğraf
Sent from mTalk
Hızlıresimde düşüyor mu?olur farketmez ama fotoğrafın orjinal halini zip veya rar içine koyarsan sevinirim.diğer türlü kalite düşebiliyor
neyse hızlıresimden atıyorumolur farketmez ama fotoğrafın orjinal halini zip veya rar içine koyarsan sevinirim.diğer türlü kalite düşebiliyor
neyse hızlıresimden atıyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sent from mTalk
bizzat ben çektim daha fazla örneklerim cep telefonu fotoğrafçılığı konusunda mevcut oraya da bakabilirsinHocam siz mi bunları çektiniz yoksa firmanın örnekleri mi? Çok kaliteli çekimler olmuş çünkü.
iPhone ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
bizzat ben çektim
Sent from mTalk
teşekkür ederim eleman da Nokia ya gitti artık ne olacak yeni Microsoft cihazların hali bilemiyorumTebrik ediyorum hocam gerçekten çok iyi anlar yakalamışsınız. Zaten cihazın kamerasını tasarlayan reis ayrı kaliteli. Siz de bunu ana dökmüşsünüz.
iPhone ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Resimler harika eline sağlık,telefonda resimlerde çok güzel güle güle kullan.teşekkür ederim eleman da Nokia ya gitti artık ne olacak yeni Microsoft cihazların hali bilemiyorum
Sent from mTalk
teşekkür ederim, sağolunResimler harika eline sağlık,telefonda resimlerde çok güzel güle güle kullan.
teşekkür ederim eleman da Nokia ya gitti artık ne olacak yeni Microsoft cihazların hali bilemiyorum
Sent from mTalk
mükemmelneyse hızlıresimden atıyorum
Sent from mTalk
teşekkür ederimmükemmelbide burası neresi ya çok güzel bi yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?