venusutarit
Üye
-
Konu Sahibi
-
yarın birkaç fotoğraf atarım kutuda telefon data kablosu ve kablosu ile birleşik şarj cihazı var kulaklık yok birde kullanım kılavuzu videoya söz vermeyim vaktim olmayabilirUfak bir kutu açılımı ve cihaz inceleme videosu çekme sansınız varmı
Cok uygun fiyata sattığı için kulaklık koymamışlardır.yarın birkaç fotoğraf atarım kutuda telefon data kablosu ve kablosu ile birleşik şarj cihazı var kulaklık yok birde kullanım kılavuzu videoya söz vermeyim vaktim olmayabilir
telefonu konya muser iletişimden elden aldım aldığım şube yetkilisinde 950 xl vardı ve mozo kapaklıydı 950 içinde mozo kapak siparişi verdiğini söyledi fakat 250 tl gibi bi fiyat olacak muhtemelen dedi o kadar para veripde alabilcemi hiç sanmıyorum bu arada evet çok hoş olmuş mozo kapaklı 950 xl canlı goren biri olarak soyleyebilirimBu telefonu almayı çok düşündüm ama Microsoft Türkiye'ye kızdığım için vazgeçtim. Eğer alsaydım ilk işim de Mozo kapaklara sipariş vermek olacaktı.
Merak ettiğim ise Lumia 950 veya 950 XL sahipleri; orjinal mi kullanacaksınız yoksa Mozo kapak almayı düşünüyor musunuz? Çünkü bu telefon orjinal kapağıyla bana çok yavan geliyor.
biraz kullanayım sıkılınca değiştiririm kapağıBu telefonu almayı çok düşündüm ama Microsoft Türkiye'ye kızdığım için vazgeçtim. Eğer alsaydım ilk işim de Mozo kapaklara sipariş vermek olacaktı.
Merak ettiğim ise Lumia 950 veya 950 XL sahipleri; orjinal mi kullanacaksınız yoksa Mozo kapak almayı düşünüyor musunuz? Çünkü bu telefon orjinal kapağıyla bana çok yavan geliyor.
250 lira mı? Gaz içmiş onlar. İnternetten sipariş ver gelsin 45€ fiyatı resmi sitesinde.telefonu konya muser iletişimden elden aldım aldığım şube yetkilisinde 950 xl vardı ve mozo kapaklıydı 950 içinde mozo kapak siparişi verdiğini söyledi fakat 250 tl gibi bi fiyat olacak muhtemelen dedi o kadar para veripde alabilcemi hiç sanmıyorum bu arada evet çok hoş olmuş mozo kapaklı 950 xl canlı goren biri olarak soyleyebilirim
Hayırlı olsun telefonunuz. Cihazınızın sürümü nedir?gerçekten çok abartmışlar muhtemelen bende bi kapak alırım çünkü çok hoşuma gittikapaklı olarak
3-4 bin lira verilen ip ler uçuyomu kaçıyomuki bu soruyu soruyonuz950XL uçabiliyomu ? Hani 2600₺ verdiniz uçmalı bence
Onlar tavuk misali3-4 bin lira verilen ip ler uçuyomu kaçıyomuki bu soruyu soruyonuz
1000 lira üstü haketmiyor diyorsun fakat iki tane telefonun var görünüyor profilinde ve ikisi de ilk çıktığı zamana bakınca 1000 tl üzerindeverdiğin paranın hakkı konusuna gelirsek bana gore asgari ucretin 1300 lira olan ulkemizde hiçbi telefon 1000 liranın üstünü haketmiyor ama gel gelelimki küresel piyasa bunu gerektiriyor. Öte yandan ip bana gore o parayı haketmiyor dediğim gibi bu telefonlarda haketmiyor ama verdiğim paraya benim kanım değdi diyor çünkü wp den vazgeçmek istemiyorum diğer platformlar bana hitap etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?