Haber Microsoft Lumia 640 ve Lumia 640 XL (Satışta)

Sponsorlu Bağlantılar

Byfendy05

Byfendy05

Üye
Ben telefonu(Lumia920)alırken telefoncu bana 1.100 tl ye S4 verecekti.Bendeki de inat gittim lumia 920 aldım.Aldığıma pişmanda değilim.Aldıktan sonra telefoncu benim telefonu eline aldı.10dk sonra ya adam wp ye bayıldı.
Bunların hepsi lumianın reklamının iyi yapılmamasından kaynaklanıyor.Samsung bi reklam çekti S6 için millet her seyrettiğinde içi gitti telefon sonra satış patlaması yaptı.Velhasıl asıl suç microsoft ta.Haa Lumia 640 ve 640 XL için eğer iyi bir fiyatla girerse ülkeye satışlarını artıracağı yönünde bir fikrim var.
Ben telefonu(Lumia920)alırken telefoncu bana 1.100 tl ye S4 verecekti.Bendeki de inat gittim lumia 920 aldım.Aldığıma pişmanda değilim.Aldıktan sonra telefoncu benim telefonu eline aldı.10dk sonra ya adam wp ye bayıldı.
Bunların hepsi lumianın reklamının iyi yapılmamasından kaynaklanıyor.Samsung bi reklam çekti S6 için millet her seyrettiğinde içi gitti telefon sonra satış patlaması yaptı.Velhasıl asıl suç microsoft ta.Haa Lumia 640 ve 640 XL için eğer iyi bir fiyatla girerse ülkeye satışlarını artıracağı yönünde bir fikrim var.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben hemen alırım. Lakin bekleyince zaman geçiyor. Yeni cihazların sızıntıları çıkıyor ortaya. Bu sefer gönlüm geçiyor

1520'nin devamı zaten 940xl olacak. Ama 1020 işi biraz karmaşık sanırım. Şimdilik oyle bir sızıntı olmadı. Asıl beklediğim cihaz aslında. Sonuçta kamera onemli
ben yinede 1520 nin devamın 15 ile başlayan versiyonu merak ediyorum 940 bence 920.925.930 devamı gibi geldi bana

Byfendy05

Byfendy05

Üye
doğru 940'ı unuttum.Yalnız 940 ayrı birşey olacak çok merak ediyorum.Dolar ve Euro Patlama yapmışken fiyatını da merak etmiyor değilim doğrusu

capkino06

Üye
L1520 nin devamı olacak mı olmayacak mı? İşler iyice karıştı :S

Byfendy05

Byfendy05

Üye
Benim bildiğim önümüzdeki seneler içinde(benim beklediğim 2016'nın ikinci çeyreği)haberleri çıkar piyasaya ama 1-2 model daha çıkar gibi

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Byfendy05

Byfendy05

Üye
Tahninim 2300-2900 arası

sahanemir

sahanemir

Üye
Daha üretimi yapılmadı sanırım..satışı yok daha galiba.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Daha durun şu 640 serisini bir görelim, deneyelim de 940 ve sonrası gelsin..
Sanki 640 serisi ortalığı kasıp kavurduda..
Adamlar üç-beş sitede satış yapıyorlar, mağaza vitrinlerine bile koymaya gerek görmemişler.
Reklam da yok..
Demek ki, onlar değer vermiyor, bu nasıl iş anlamak mümkün değil.

Byfendy05

Byfendy05

Üye
burada asıl görevi microsoft üstlenmeli bence bunu bir kaç site veya mağaza ile kısıtlarsa o da microsoft un ayıbı olur

ON9

ON9

Üye
940 2149 ve 940 xl ın 2399 liradan geleceğini tahmin ediyorum. Aslında ilk tahminlerim 1999 ve 2249 olacaktı ama bakan bey önümüzdeki aydan itibaren telefon,tablet vb. elektronik ürünlerde vergi miktarlarında artış sağlayacak bir düzenleme yapılacağını söyleyince tahminlerimi güncelleme ihtiyacı hissettim.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
940 2149 ve 940 xl ın 2399 liradan geleceğini tahmin ediyorum. Aslında ilk tahminlerim 1999 ve 2249 olacaktı ama bakan bey önümüzdeki aydan itibaren telefon,tablet vb. elektronik ürünlerde vergi miktarlarında artış sağlayacak bir düzenleme yapılacağını söyleyince tahminlerimi güncelleme ihtiyacı hissettim.
zam olayına ayar oluyorum zaten içerde yerli yaptında dışardan gelenler zamlanıyor

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
yerli üretim WP cihaz çıkarsınlar düşünürüm belki :D

sahanemir

sahanemir

Üye
Hiç birşey yapamazlar ..net söylüyorum..

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Microsoft Lumia 640 Türkiye'de yaygınlaşmayarak bir kullanıcı daha kaybetti. Bugün Sony Xperia C4 aldım ve yaklaşık 2 seneliğine Windows Phone'a elveda...

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Microsoft Lumia 640 Türkiye'de yaygınlaşmayarak bir kullanıcı daha kaybetti. Bugün Sony Xperia C4 aldım ve yaklaşık 2 seneliğine Windows Phone'a elveda...
benim anlamadığım satışa çıkıp neden piyasada olmaması

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
benim anlamadığım satışa çıkıp neden piyasada olmaması
Microsoft'un üretim deportmanı ile satış-pazarlama deportmanı arasında inanılmaz bir aymazlık mı diyeyim, yoksa rakip gibi mi çalışıyor lar diyeyim.

sahanemir

sahanemir

Üye
Bir çeşit politika uyguluyorlar ama anlamıyorum neticede çok çok iyi satışları var neticede ama işte turkiyede bir şey var pazarında aklım almıyor.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bir çeşit politika uyguluyorlar ama anlamıyorum neticede çok çok iyi satışları var neticede ama işte turkiyede bir şey var pazarında aklım almıyor.
Lumia 640 gibi bir modele 8 GB dahili Hafıza koymaları da ayrı bir saçmalık..
Piyasaya telefon üretiyorlar ama telefonun reklamı yapılmadığı gibi mağazalara da verilmiyor..
Hafta sonu bir iki mağazaya uğradım, lumia var mı diye soruyorum, satış elemanları uzaylı görmüş gibi yüzüme bakıyor..

• Beğen
Tepkiler: Krnl386, maydinmaydin ve sahanemir
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ürünler internette satışta ama 900 TL dışarda yok mu ?

Üst Alt