evet az önce bende baktım 640xl 750tl 0 kutusunda ve üstelik lte versiyonu.640 yada 640xl almak isteyen arkadaş varsa sahibinden de ikisinden de birer adet var gezerken denk geldim. Haber verim dedim
Bir adet daha var o da 850 diyor.evet az önce bende baktım 640xl 750tl 0 kutusunda ve üstelik lte versiyonu.
Bende var 640xl sabah 6:30 da alıyorum şarjdan akşam 10 a kadar yüzde 40 kalmış oluyor. Çok sık teleofn görüşmesi yapıyorum internete pek girme fırsatım olmuyor durum bu şekilde.
Bakalım kalem özelliği ne kadar işlevsel olacak,bu çok önemli bence.940XL Bekliyorum bakalım
bakalım beklentilerimiz karşılayacak mı ben büyük beklentiler içine bu sefer girmedim hayal kırıklığı oluyor sonra MS hep yanıltıyor çıta yüksek olsada Apple ve Samsungda Ms geride kalıyor o yüzden pek bir şey beklemiyorum ki üzülmeyeyim birde balıklama dalmak istemiyorum yorumlara bakacağım ona göre karar vermek istiyorumBakalım kalem özelliği ne kadar işlevsel olacak,bu çok önemli bence.
640'ı alanlardan birinin yaptığı yorumu aktarıyorum, inşallah manipulasyon bir yorum değildir..bakalım beklentilerimiz karşılayacak mı ben büyük beklentiler içine bu sefer girmedim hayal kırıklığı oluyor sonra MS hep yanıltıyor çıta yüksek olsada Apple ve Samsungda Ms geride kalıyor o yüzden pek bir şey beklemiyorum ki üzülmeyeyim birde balıklama dalmak istemiyorum yorumlara bakacağım ona göre karar vermek istiyorum
Sanırım ms nin yavaş gitmesinin nedeni karşısında iki büyük ve zorlu sistem varken acele edip yanlış kararlar vermemek,daha akılcı ve daha mantıklı aynı zamanda da daha kullanıcı dostu sistem oluşturmak istemesindendir diye düşünüyorum.bakalım beklentilerimiz karşılayacak mı ben büyük beklentiler içine bu sefer girmedim hayal kırıklığı oluyor sonra MS hep yanıltıyor çıta yüksek olsada Apple ve Samsungda Ms geride kalıyor o yüzden pek bir şey beklemiyorum ki üzülmeyeyim birde balıklama dalmak istemiyorum yorumlara bakacağım ona göre karar vermek istiyorum
bende sana katılıyorum ve öyle olmasını umuyorum rakipler zor o yüzden 10 kere düşünüp bir kez hamle yapmalılar bekleyelim bakalımSanırım ms nin yavaş gitmesinin nedeni karşısında iki büyük ve zorlu sistem varken acele edip yanlış kararlar vermemek,daha akılcı ve daha mantıklı aynı zamanda da daha kullanıcı dostu sistem oluşturmak istemesindendir diye düşünüyorum.
Evet gerçekten Geçenlerde bunun ne demek olduğunu arkadaşın telefonda anladım. Bomboş telefon 3gb'nin yarısından biraz fazlasını kullanıyor. Facebook vb. Bir kaç uygulama aynı anda açık olunca bildirim geliyor ram sıkıntın var. Önbellek temizleyin gibi bir uyarı veriyor. Ekranda bir roket dakika başı fırlatıyorlar. İyi güldüm.Intel Z3580 şu anda Snapdragon 801'in çok çok üstünde bir yonga seti. Snapdragon 805'e muadil diyebiliriz. 4GB RAM gerekli miydi. Evet Android kullanıyorsanız Ram'in kıymetini daha iyi anlarsınız.
Örnek olarak Windows Phone cihazlar 2GB sistem belleğini 1900-2000 mb civarı görüyor. Android ise 4GB sistem belleğini 3.5Gb olarak görüyor. Sistemin de 1.5 GB civarı Ram kullandığını düşünürsek işin rengi ortaya çıkıyor.
Mavi'nin çaresi var.. Yeterki telefonu alalım.birde mavisi gelse mavisi gelinceye kadar 940 gelecek![]()
Bu arkadş biraz bol keseden sallamış gibi ( 15.30da cihazı kurdum ve şuan saat 22:36 ve chiazın şarjı %37 den %36 ya düştü ) bu cümlesi çok saçma %37'den %36'ya düşmesi imkansız öyle bir cihaz daha yok.. 15:30-22:36 saate kadar kullanmış %1 düşmüş640'ı alanlardan birinin yaptığı yorumu aktarıyorum, inşallah manipulasyon bir yorum değildir..
//////////
ANDROİDLERİ ÇÖPE ATINNN !!!29.06.2015
Açıklamayı iyi okuyunuz. Bu zamana kadar en ucuzundan en kalitelisine kadar Android cihaz kullandım.Ve hepsi bir zaman sonra kasıyor çöp kutusu gibi oluyor ve format atmak gerekıyor. Android cihaz her zaman işletim sisteminin yanında RAM kullanır ve size küçük bir RAM alanı bırakır buda yaptığınız işlemleri kasar.Note 3 cihazını 1 yıl kullandıktan sonra 3 GB RAM alanını çoğunu kullanıp size 500 MB lık bir alan bırakır.Bunun nedeni androidin basit bir işletim sisteminin olması ve herseyi RAM kullanarak yapması. Samsung s3 cihaz milyonlarca sattı.Fakat telefonu formatlasan bile kasıyor. Androidde birsürü uygulama var ve her biri çöp.Her biri RAM kullanıyor ve kasıyor.Uygulamayı indirirken cihaz kimlği,Fotograflar videolar rehber mesajlar konum bilgisi vs gibi sizin kişisel özelliklerine ulaşmak için onay istiyor ve bilgilerinizi onlara aktarıyorsunuz. Tamamen fiyasko… İphoneyede sırf adı için 3 bin lira verıyorsunuz Oysa Lumia….. Hem işletim sistemi stabi hem Ram kullanmıyor uygulamalarınızda.Kasmıyor arkadaş kasmıyor.Her uygulama yok evet.Olmamasıda problem degıl.Ama herkesin kulandıgı özel uygulamaların her biri mevcut. Bu cihaz çok güzel stabil hızlı ve kamerası cok ıyı. Bugun saat 15.30da cihazı kurdum ve şuan saat 22:36 ve chiazın şarjı %37 den %36 ya düştü. Mobil veri açık ve sürekli kurcalıyorum. Kamera Mükemmel. Androidleri çöpe atın !!!!!!!