gitti gidyorda saçma sapan fiyatlar oluyor öyle zaman zaman.ustam orada sadece kapanış süreleri var,esas olan kilit ekranında ne varsa onları secebiliyorsun.resim de ekliyorum...
(Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız)
şu an reklam geçiyor gittigidiyorda xl fiyatı1133tl.doğrumudur arkadaşlar....
hayır o kilit ekranı ben göz atma ekranına yani glance screen e koyabiliyormusun onu kast ettim aşağıda örnek ekledim.Renkli resim koyabiliyorsun,4.resimde görebilirsiniz.
en son MS özellikleri derken nerleri kast ettiniz örnek verebilirmisiniz?Ben aldım telefonu lumia 640 xl. Bi kere yeni bir telefon olması sayesinde en son MS özelliklerini kullanabiliyorsunuz. Kamerası gayet iyi beğendim ben. Büyük ekranlı telefon WP de çok güzel oluyormuş onu farkettim. Pili için de aldım ben bu telefonu. Sabah 6.30 da çıkarıyorum akşam 8 e kadar çok sık kullanıyorum yüzde 45-42 kalıyor. Hafifte bir telefon. Genel anlamda iyi ben beğendim
valla ben wp10 yükledim markette lumia camerayı bulamıyorum onun yerine windows camera var gerçi lumia camera beta geliştirme sürecinde olanda vardı ama belki wp10 ile artık olmayabilirmi acaba diye aklıma takılmadı değil.Mesela lumia camera nın en son hali. Yada hyperlapse fln filan yani![]()
işin zor o zaman çoğu kişi android hatta samsung istiyorkardeşime yeni bir telefon almam lazım kandırabilirsem alacağım 640 XL illa android istiyor ama bakalım aklına girmeye çalışcağım![]()
İlla android dersede asus zenfone alırımişin zor o zaman çoğu kişi android hatta samsung istiyor
1500tl fiyat o telefon için çok yüksek bence kapasitif tuşların ışıklandırması bile yok. ayrıca işlemci ön kamerada 2.1mp destekliyor ama tanıtımda 5mp deniyor kafa karıştıran durumlar var biraz.İlla android dersede asus zenfone alırım
Her yerde 899 TL. 1 kuruş fazla vermeyin.Glance ekranını gördüm rahatladım, şimdi bu telefon alınır işte. Fiyat 899,00 TL' di bir yerde, umarım değişmemiştir.
glance ekranı diğer modellerden farklı. hayal kırıklığına uğramayın.Glance ekranını gördüm rahatladım, şimdi bu telefon alınır işte. Fiyat 899,00 TL' di bir yerde, umarım değişmemiştir.
Asus Zenfone 2'nin 64 GB versiyonu 1.499TL, 32GB versiyonu 1.299TL. Ayrıca Lumia 640 XL’den farklı olarak Full HD ekrana ve çok daha iyi grafik işlemciye sahip. Yanlışlık olmasın.1500tl fiyat o telefon için çok yüksek bence kapasitif tuşların ışıklandırması bile yok. ayrıca işlemci ön kamerada 2.1mp destekliyor ama tanıtımda 5mp deniyor kafa karıştıran durumlar var biraz.

lumia 640xl ile kıyaslamıyorum cihazı kaldıki bana göre 640xl de pahalı en azından donanımına bakıldığında fiyat olarak rekabetçi olduğu söylenemez önceki zenfone lardaki intel işlemciler çok eleştiriliyordu herne kadar zenfone 2deki işlemciler daha iyi olarak nitelensede ben hala intelin bu işlemcilerininde bizim için kapalı kutu olduğunu düşünüyorum. şuan için snapdragon 810 -801 den 801 de800 den iyi diyebiliyoruz ama inteli neyle kıyaslayabiliriz? intel ve qualcomun işlemcilerin yapıları oldukça farklı diye biliyorum doğal olarak direk performansa etkileri vardır. şuan z3580 in muadili hangisi? hangi işlemci ile kıyaslayabilirizki. iphone 6 ya 1gb ram yeterli olurken 4gb ram e niçin gerek vardı? kapasitif tuşlara ışıklandırma koymayarak maliyet hesabı yapan bir firma niçin 4gb ram koysun? ben samsung ve lg den uzak durmamın en büyük nedeni her iki firmanında yazılım oyunları ile olağan değerlerden yüksek özellik göstermeleridir. zenfone 2 nin işlemcisi önkamera da maksimum 2,1mp desteklerken niçin 5mp diye lanse edildi. zenfone2 belkide çok iyidir, dediğim gibi teknik eğitimim yok sadece okuduklarımlara göre değerlendirme yapabiliyorum elbet yanlış bildiklerim doğru bildiklerimden fazladır ama şuan için zenfone 2 benim için kapalı kutu ama o kadar güzel reklamı yapıldıki herkesin aklının bir köşesinden bu telefon geçmiştir diye düşünüyorum.Asus Zenfone 2'nin 64 GB versiyonu 1.499TL, 32GB versiyonu 1.299TL. Ayrıca Lumia 640 XL’den farklı olarak fu ll HD ekrana ve çok daha iyi grafik işlemciye sahip. Yanlışlık olmasın.![]()
