Haber Microsoft Lumia 640 ve Lumia 640 XL (Satışta)

Sponsorlu Bağlantılar

Aybars1979

Aybars1979

Üye
2. resimde özet yazan kısmı detay vb gibi çevirdiğinizde nasıl bir değişiklik oluyor acaba?

• Beğen
Tepkiler: Krnl386

megge

Üye
ustam orada sadece kapanış süreleri var,esas olan kilit ekranında ne varsa onları secebiliyorsun.resim de ekliyorum...
( )
şu an reklam geçiyor gittigidiyorda xl fiyatı1133tl.doğrumudur arkadaşlar....

Aybars1979

Aybars1979

Üye
ustam orada sadece kapanış süreleri var,esas olan kilit ekranında ne varsa onları secebiliyorsun.resim de ekliyorum...
( )
şu an reklam geçiyor gittigidiyorda xl fiyatı1133tl.doğrumudur arkadaşlar....
gitti gidyorda saçma sapan fiyatlar oluyor öyle zaman zaman.
göz atma ekranına resim atayabiliyormusunuz deneme şnasınız varmı?

megge

Üye
Renkli resim koyabiliyorsun,4.resimde görebilirsiniz.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Renkli resim koyabiliyorsun,4.resimde görebilirsiniz.
hayır o kilit ekranı ben göz atma ekranına yani glance screen e koyabiliyormusun onu kast ettim aşağıda örnek ekledim.

dakamon

dakamon

Üye
Ben aldım telefonu lumia 640 xl. Bi kere yeni bir telefon olması sayesinde en son MS özelliklerini kullanabiliyorsunuz. Kamerası gayet iyi beğendim ben. Büyük ekranlı telefon WP de çok güzel oluyormuş onu farkettim. Pili için de aldım ben bu telefonu. Sabah 6.30 da çıkarıyorum akşam 8 e kadar çok sık kullanıyorum yüzde 45-42 kalıyor. Hafifte bir telefon. Genel anlamda iyi ben beğendim

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, Aytaç-01 ve sahanemir
sahanemir

sahanemir

Üye
Bende 940 var ama 640XL de alacağım ..

Aybars1979

Aybars1979

Üye

Ben aldım telefonu lumia 640 xl. Bi kere yeni bir telefon olması sayesinde en son MS özelliklerini kullanabiliyorsunuz. Kamerası gayet iyi beğendim ben. Büyük ekranlı telefon WP de çok güzel oluyormuş onu farkettim. Pili için de aldım ben bu telefonu. Sabah 6.30 da çıkarıyorum akşam 8 e kadar çok sık kullanıyorum yüzde 45-42 kalıyor. Hafifte bir telefon. Genel anlamda iyi ben beğendim
en son MS özellikleri derken nerleri kast ettiniz örnek verebilirmisiniz?

dakamon

dakamon

Üye
Mesela lumia camera nın en son hali. Yada hyperlapse fln filan yani :)

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Mesela lumia camera nın en son hali. Yada hyperlapse fln filan yani :)
valla ben wp10 yükledim markette lumia camerayı bulamıyorum onun yerine windows camera var gerçi lumia camera beta geliştirme sürecinde olanda vardı ama belki wp10 ile artık olmayabilirmi acaba diye aklıma takılmadı değil.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
kardeşime yeni bir telefon almam lazım kandırabilirsem alacağım 640 XL illa android istiyor ama bakalım aklına girmeye çalışcağım :)
işin zor o zaman çoğu kişi android hatta samsung istiyor

Aybars1979

Aybars1979

Üye
İlla android dersede asus zenfone alırım
1500tl fiyat o telefon için çok yüksek bence kapasitif tuşların ışıklandırması bile yok. ayrıca işlemci ön kamerada 2.1mp destekliyor ama tanıtımda 5mp deniyor kafa karıştıran durumlar var biraz.

• Beğen
Tepkiler: braayn
Krnl386

Krnl386

Üye
Glance ekranını gördüm rahatladım, şimdi bu telefon alınır işte. Fiyat 899,00 TL' di bir yerde, umarım değişmemiştir.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Glance ekranını gördüm rahatladım, şimdi bu telefon alınır işte. Fiyat 899,00 TL' di bir yerde, umarım değişmemiştir.
glance ekranı diğer modellerden farklı. hayal kırıklığına uğramayın.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
1500tl fiyat o telefon için çok yüksek bence kapasitif tuşların ışıklandırması bile yok. ayrıca işlemci ön kamerada 2.1mp destekliyor ama tanıtımda 5mp deniyor kafa karıştıran durumlar var biraz.
Asus Zenfone 2'nin 64 GB versiyonu 1.499TL, 32GB versiyonu 1.299TL. Ayrıca Lumia 640 XL’den farklı olarak Full HD ekrana ve çok daha iyi grafik işlemciye sahip. Yanlışlık olmasın. :)

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Asus Zenfone 2'nin 64 GB versiyonu 1.499TL, 32GB versiyonu 1.299TL. Ayrıca Lumia 640 XL’den farklı olarak fu ll HD ekrana ve çok daha iyi grafik işlemciye sahip. Yanlışlık olmasın. :)
lumia 640xl ile kıyaslamıyorum cihazı kaldıki bana göre 640xl de pahalı en azından donanımına bakıldığında fiyat olarak rekabetçi olduğu söylenemez önceki zenfone lardaki intel işlemciler çok eleştiriliyordu herne kadar zenfone 2deki işlemciler daha iyi olarak nitelensede ben hala intelin bu işlemcilerininde bizim için kapalı kutu olduğunu düşünüyorum. şuan için snapdragon 810 -801 den 801 de800 den iyi diyebiliyoruz ama inteli neyle kıyaslayabiliriz? intel ve qualcomun işlemcilerin yapıları oldukça farklı diye biliyorum doğal olarak direk performansa etkileri vardır. şuan z3580 in muadili hangisi? hangi işlemci ile kıyaslayabilirizki. iphone 6 ya 1gb ram yeterli olurken 4gb ram e niçin gerek vardı? kapasitif tuşlara ışıklandırma koymayarak maliyet hesabı yapan bir firma niçin 4gb ram koysun? ben samsung ve lg den uzak durmamın en büyük nedeni her iki firmanında yazılım oyunları ile olağan değerlerden yüksek özellik göstermeleridir. zenfone 2 nin işlemcisi önkamera da maksimum 2,1mp desteklerken niçin 5mp diye lanse edildi. zenfone2 belkide çok iyidir, dediğim gibi teknik eğitimim yok sadece okuduklarımlara göre değerlendirme yapabiliyorum elbet yanlış bildiklerim doğru bildiklerimden fazladır ama şuan için zenfone 2 benim için kapalı kutu ama o kadar güzel reklamı yapıldıki herkesin aklının bir köşesinden bu telefon geçmiştir diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Intel Z3580 şu anda Snapdragon 801'in çok çok üstünde bir yonga seti. Snapdragon 805'e muadil diyebiliriz. 4GB RAM gerekli miydi. Evet Android kullanıyorsanız Ram'in kıymetini daha iyi anlarsınız.

Örnek olarak Windows Phone cihazlar 2GB sistem belleğini 1900-2000 mb civarı görüyor. Android ise 4GB sistem belleğini 3.5Gb olarak görüyor. Sistemin de 1.5 GB civarı Ram kullandığını düşünürsek işin rengi ortaya çıkıyor.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
640 yada 640xl almak isteyen arkadaş varsa sahibinden de ikisinden de birer adet var gezerken denk geldim. Haber verim dedim

Üst Alt